Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-03-31
21:51:38
| Nuoroda
dėl to power pointo, tai irgi per daug nepasitikėkit, nes jei ten bus per daug teksto ir dar jūs nuskaitysit viską tai gausit ganėtinai žemą įvertinimą, o aš iš vis mąstau negaišt laiko tom skaidrėm, nes jų niekas nevertina, o dar ir laiko užima žvalgymasis į jas ir tam tikras komentavimas |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-31
22:04:56
| Nuoroda
Caramel90 rašė:
dėl to power pointo, tai irgi per daug nepasitikėkit, nes jei ten bus per daug teksto ir dar jūs nuskaitysit viską tai gausit ganėtinai žemą įvertinimą, o aš iš vis mąstau negaišt laiko tom skaidrėm, nes jų niekas nevertina, o dar ir laiko užima žvalgymasis į jas ir tam tikras komentavimas skaidres skirtos, tik tau pačiam, na kad būtų lengviau..;) |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-31
22:59:48
| Nuoroda
suprantu, bet tiesa kad negalima per daug prisirasyt, gal jos naudingos tiek kiek planas, kad ko nepraleisti ir pan. |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-31
23:17:20
| Nuoroda
tiesa, nes tai kalbejimas o ne raiškusis skaitymas. skaidrese gali naudoti citatas pvz: Dauguma žmonių bankrutuoja, per daug investavę į gyvenimo prozą. Bankrutuoti dėl poezijos – garbinga. |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-31
23:58:32
| Nuoroda
Sveiki. Parduodu KALBOS 2, 3, 10, 14, KULTUROS 2,3,5,14 potemes . Darbai parasyti lietuviu filologijos 3kurso studentes rasykit el. pastu [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-01
01:39:21
| Nuoroda
Caramel90 rašė:
mafijoze1 rašė:
Caramel90 rašė:
aš taip pat šita kalbu pirminis kalbėjimo laikas: 15 minučių (be įžangos ir pabaigos ) manau apie mateli , povilionene ir dar apie viena nezinau .. ka tu ? gal ka siulai ? Aš šneku apie Joną Meką, Eimuntą Nekrošių ir Jurgą Ivanauskaitę. Bandžiau rinktis tuos kurie artimi ir priimtini man, su kurių kuryba būčiau susidūrus asmeniškai. Na pasiūlyt galėčiau iš teatro pasaulio turbūt Oskaras Koršunovas yra puikiai žinomas, kinas- Arūnas Matelis, nes vien ko vertas Amerikos kino režisierių gildijos apdovanojimas (beje pirmasis vidurio ir rytų Europoje), rašytojai - Justinas Marcinkevičius, nusipelnęs ne tik Lietuvai, gavęs premijų o ir eilėraščiai yra išversti į daugybę kalbų. parasyk man i gmaila .. Pasikalbesim .... [email protected] |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-04-01
10:44:02
| Nuoroda
Ir isvis kas kalbat kulturos 14 poteme susirasom email`u :] -> [email protected] :] |
Žinutė parašyta:
2010-04-01
13:23:31
| Nuoroda
labutis:) as kalbesiu kalbos 11 poteme (paskatinti visuomene daugiau dometis savo gimtaja kalba gali padeti konkursai, viktorinos, olimpiados, kalbos dienos ir pan. pagriskite arba paneikite sia minti). gal taip pat kalbantys sia poteme galetumet pasidalint mintimis ka reiktu rasyt izangoj ir kaip suformuoti visa destyma? i ka atkreipti demesi?? prasau padeti |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-01
14:17:24
| Nuoroda
Sveiki, norejau Jusu paklausti, kas dabar jusu manimu saugoja musu kalba nuo globalizacijos? |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-01
16:07:35
| Nuoroda
Šiandien nuo pat ryto rašau potemę savo. Jau beliko tik sudėliot viską iš eilės ir išmokt O pasirinkau: Rašytojas Juozas Grušas teigia: "Skaitydami gerą kūrinį, labiau suprantame, kas tai per daiktas gyvenimas, negu stebėdami patį gyvenimą." Atskleiskite šią mintį, remdamiesi asmenine skaitymo patirtimi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-01
17:49:46
| Nuoroda
Na mielieji moksleiviai draugai, gal kas plepėsite 13 literaturos poteme? (apie gamtą lietuvių literatūroje) |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-01
18:51:14
| Nuoroda
Sveiki Kas pasirinkę 4 kalbos potemę: "vieni kalba kiti plepa. [..]" pasidalinkime turima medžiaga, mintimis |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-01
21:17:44
| Nuoroda
Pasirinkau 13 literatūros potemę "lietuvių literatūroje gamta dažnai tampa svarbiu veikėju, padedančiu žmogui geriau suvokti save. iliustrukite šią mintį, remdamiesi konkrečiais kūriniais". Jau maždaug žinau, kokiais kūriniais remsiuos Tai bus "Altorių šešėly","Valentina", Maironio poezija, S.Nėries, dal dar Vaižganto "Dedes ir Dedienes". Tačiau sunku kažkaip įeiti į tą dėstymąč, gal kas turite idėjų įžangai? pasidalinkite mintimis, kas kalbės šia tema taip pat |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-01
22:56:36
| Nuoroda
labai gerus kurinius pasirinkai nenusisnekejimo prasme. |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-02
16:27:03
| Nuoroda
ka tuo nori pasakyt? kas negerai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-02
16:32:22
| Nuoroda
sweiki turiu pasirasius tema "laisvalaikis su knyga" darbas yra patikrintas mokytojos ir ivertintas lb gerai :) jei kam reikia rasykit i Skype moksliuk45 |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-02
19:18:51
| Nuoroda
ddollar>retorinis klausimas Nieko konkretaus neina sugalvoti šiap. Sakyčiau, mūsų visų supratimas,kad turime išsaugoti kalbą,kad ji mums brangi ir pnš. kad galim mokytis užsienio kalbų,pasiduot tai globalizacijai, bet tuo pačiu reikia išsaugoti ir savo tautines vertybes(maža garbė svetimom kalbom kalbėti,didi gėda savos gerai nemokėti-Jablonskis:)) Galų gale, čia mūsų tautos dalis,vadinasi, ir mūsų. Jei konkrečiai, atėjo į galvą kažkaip nacionalinis diktantas. Ten tiek daug rašė jį,visam pasauly...Jei kalbėčiau ta tema, būtinai jį kaip nors paminėčiau. |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-02
23:49:47
| Nuoroda
Vis dar negaliu apsispresti kokia poteme kalbeti , svarstau tarp 3-5 variantu , bet linkstu prie 13 (Valstybės paprastai saugo ir propaguoja savo meno šedevrus. Argumentuotai atskleiskite, ar šis teiginys tinka Lietuvai) . Gal jus galit man paaiskinti kaip jus suvokiat ta savoka - meno sedevras? Mano logika i tai ieina - architekturos paminklai , kazkas susije su tautosaka ar panasiai. Tai vat butu saunu isgirsti is jusu nuomoniu ir atsiliepimu , tai tikrai pagelbetu apsispresti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-03
16:05:18
| Nuoroda
Sveiki, as pasirinkau kulturos 14 poteme. Noreciau paklausti, ar driftas galetu buti kultura? |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-03
17:06:44
| Nuoroda
Zmones gerieji padekite man ;D gal kas apie patriotizma kalbes? |
|
|