Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-04-05
21:53:32
| Nuoroda
negalvojantis rašė:
Beje dar, tarkim kulturos 15-likta poteme. Ar cia kaip suprantu reikia kalbeti ne apie esamus objektus kurie jau priklauso unesco, o apie naujus kuriuos turetum pasiulyti pats? Apie esamus, bent jau taip man mokytoja aiškino. |
Žinutė parašyta:
2010-04-06
10:34:37
| Nuoroda
PEAS13 rašė:
negalvojantis rašė:
Beje dar, tarkim kulturos 15-likta poteme. Ar cia kaip suprantu reikia kalbeti ne apie esamus objektus kurie jau priklauso unesco, o apie naujus kuriuos turetum pasiulyti pats? Apie esamus, bent jau taip man mokytoja aiškino. O man mokytoja sakė šnekėti apie tuos, kuriuos vertėtų įtraukti. |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
13:50:33
| Nuoroda
Alina* rašė:
Turbūt jau galutinis pasirinkimas: Yra lietuvių, kurių darbai svarbūs pasaulio kultūros istorijai. Koleeeegos??? kas su manim?;D
As ;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
13:50:40
| Nuoroda
Alina* rašė:
Turbūt jau galutinis pasirinkimas: Yra lietuvių, kurių darbai svarbūs pasaulio kultūros istorijai. Koleeeegos??? kas su manim?;D
As ;D |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
13:51:19
| Nuoroda
Parduodu Kalbos 10-tąją poteme. "Spaudos draudimo laikais lietuvių kalbą gelbėjo knygnešiai ir mamos "vargo mokykla". Kas tęs šią misiją globalizacijos eroje? Argumentuokite?" Tema rašyta mokinio, taisyta lietuvių kablos korepetitoriaus. Kaina sutartinė, banko pervedimu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
13:51:37
| Nuoroda
Sveikuciai mielieji As ir jau issirinkau tik manau per velai ;/ Pasrinkau Kultura ir poteme 14 apie tris svarbius lietuvius pasauliui.. Izanga padariau, dar apie Meka jau beveik baigiau Gal kas turit minciu? Galim pasidalinti dar mastau apie Ciurlioni ir apie Toma Venclova rasyti... SOS! :} BENDRAMINCIAI susirasom skype : robertela. LAuksiuuuuuuuuuuuu;) |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
13:52:03
| Nuoroda
kariaujantis rašė:
Parduodu Kalbos 10-tąją poteme. "Spaudos draudimo laikais lietuvių kalbą gelbėjo knygnešiai ir mamos "vargo mokykla". Kas tęs šią misiją globalizacijos eroje? Argumentuokite?" Tema rašyta mokinio, taisyta lietuvių kablos korepetitoriaus. Kaina sutartinė, banko pervedimu. P.S kas susidomėjote, rašykite privačią žinutę |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
13:53:52
| Nuoroda
moniks rašė:
Sveikučiai. Kas galėtu padėti dėl Kultūros 14 potemes? būčiau dėkinga nes niekaip nesiseka užbaigt. parasyk i skype, paziuresim gal ka iseis suderint |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
13:54:32
| Nuoroda
ropke duok skype |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
13:56:48
| Nuoroda
Gresta rašė:
Laura18 rašė:
Alina* rašė:
Laura18 rašė:
Alina* rašė:
Laura18 rašė:
Alina* rašė:
As irgi sita kalbesiu haha, bendradarbiausim!! jau zinai apie kuriuos zmones? Pasirinkau M.K.Ciurlioni, Jona Meka ir Toma Venclova O tu? Gal jau izanga pasirasei? o!! as irgi Ciurlioni ir Meka kalbesiu, apie trecia dar svarstau labai labai sian leksiu knygu pasieskoti apie juos, bet nieko dar neparasiau, tik jauciu kaip laikas tiksi ;DD o tu pasirasei? Truputi pasirasiau, parasyk savo pasta elektronini, atsiusiu ka pasirasiau Sveiki;) pasirinkau ta pacia poteme. Galvojau rinktis St. Girena su S. Dariu, Meka galime, bendradarbiaut ;] Galim |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
13:59:25
| Nuoroda
perku KALBOS 10 poteme(apie knygnesius) pats kazkaip nesugalvoju jei kas parduodat parasykit [email protected] del kainos susitarsim |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
14:03:53
| Nuoroda
Ropke o kaip man tavo skype suzinot?
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
14:05:09
| Nuoroda
ganntalle rašė:
Sveiki, as pasirinkau kulturos 14 poteme. Noreciau paklausti, ar driftas galetu buti kultura? ;D nuo kada autosportas kultura ? veinareiksmiskai sakau tikrai NE. Tinka menas, teatras, kuryba... |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
14:07:54
| Nuoroda
moniks rašė:
Ropke o kaip man tavo skype suzinot?
Seip jei ka yra profilyje ;D na bet pasakysiu ir taip.. robertukas115 |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
15:18:57
| Nuoroda
Laura, mano el pastas [email protected] ) |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
15:23:35
| Nuoroda
o tai gal visi, kurie ta tema apie 3 kurejus pasirinke, susiorganizuojam bendra chata skype?? |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
15:26:53
| Nuoroda
Alina parasyk man : robertela. |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-04-06
15:44:18
| Nuoroda
Piktybiška rašė:
PEAS13 rašė:
negalvojantis rašė:
Beje dar, tarkim kulturos 15-likta poteme. Ar cia kaip suprantu reikia kalbeti ne apie esamus objektus kurie jau priklauso unesco, o apie naujus kuriuos turetum pasiulyti pats? Apie esamus, bent jau taip man mokytoja aiškino. O man mokytoja sakė šnekėti apie tuos, kuriuos vertėtų įtraukti. O maniškė akcentavo žodį "nusipelnė" ir sakė, kad tu negali kalbėti ką įtrauktum, nes nesi kokia UNESCO organizacijos narė Bet kaip pastebėjau tai dauguma kalba kaip ir aš, bet atsiranda ir tokių, kurie kalba ką patys įtrauktų. Dviprasmiška potemė gaunasi.. |
Žinutė parašyta:
2010-04-06
15:48:52
| Nuoroda
Kalbant apie 14-likta poteme is kulturos, gal kas galetu atsiusti vieno pasirinkto asmens aprasyma pilna, na ka jau nusprendet kalbeti. Noreciau paziureti kiek mazdaug reiktu apie viena asmeni pasirasyti info [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-06
15:52:14
| Nuoroda
As vien deltos nezinomybes ir atsisakiau 15 potemes Na siaip butu gan per lengva kalbeti apie esamus jau paveldus, nes akcentuojama kad nusipelne, tai cia reiktu kaip suprantu savo nuomone pareiksti, kas tau atrodo turetu priklausyti unesco globai, is dar nesamu objektu joje |