Kaip jums pasirode 2010 metu lietuviu kalbos valstybinis egzaminas? Lengvas ar sunkus?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:07:13 | Nuoroda
Ingridele rašė:

tik nereikia jum pavydeti, as daug mokiausi todel ir gausiu virs 95 ;) juk nesu vidutinybe :) :) :) :) rasiau Savickio interpretacija man ji buvo labai lengva, o dar ja mazai kas rase, man tik geriau ;) darbas bus iskirtinis. 

SAUNUOLE :) pretenduoju i panasu bala, nes man irgi nesunku buvo :) is pavydo cia sneka :)

• Matematika / VBE 99
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:07:29 | Nuoroda
fainaa rašė:

Nu ka as zinau,bet as supratau,kad Garsva tik sako ,kad Vaidilionis mires.perkeltine prasme,mires kaip poetas

aj, taip tai jo :)

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:08:36 | Nuoroda

tai taip ir reikėjo suprasti, kad tas vaidilionis miręs kaip poetas, kaip kūrėjas :P

• Biologija / VBE 74
  • Chemija / VBE 45
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 82
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 23
Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:10:02 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Ingridele rašė:

tik nereikia jum pavydeti, as daug mokiausi todel ir gausiu virs 95 ;) juk nesu vidutinybe :) :) :) :) rasiau Savickio interpretacija man ji buvo labai lengva, o dar ja mazai kas rase, man tik geriau ;) darbas bus iskirtinis. 

SAUNUOLE :) pretenduoju i panasu bala, nes man irgi nesunku buvo :) is pavydo cia sneka :)

vaikučiai, kam jūs čia visus juokinat? ir taip po šiandien nervų sistemą pasiderinus visiems, tai ne, dar raš visokios super mergaitės nesąmones :D

• Istorija / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:11:00 | Nuoroda

Sveikuciai (arba nelabai),

Norejau ir as pasidalinti savo ispudziais is lietuviu kalbos egzamino. Kadangi iskart buvau nusprendus kad rasysiu samprotavima tai ilgai nelaukus pradejau rasyt pirmaja tema. Sekesi gana neblogai, tik baisiai pavargau. Bet va teksto suvokimas pakirto kojas. Tekstas zinoma buvo neblogas, supratau ka norejo autorius pasakyti, bet va klausimai suzlugde. Atrode, kad jie isvis ne is sito teksto. Kiek gausiu tikrai neisivaizduoju tikiuosi bent jau islaikyt ;)

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:12:15 | Nuoroda
vytaka rašė:
tralain rašė:

;DDD kaip skirtingai zmones supranta..as dar biski kitaip:) as ir rasiau akd jam tie pinigai net sapnuojas bet sapnuojas ne delto kad jis materealistas,o del to kad jis myli ta pana,ir nori jai suteikti pilnavertiska ir gera gyvenima.as isvis neminejau kad jis materealistas,o kaip tik kad ta pana

Ajej ,ajej :DD Blm, įdomu kaip reikėjo iš tikro, nes nėra nė vienos interpretacijos internete šitos *pypt* mėnesienos... Mūsu mokykloj kiek rašė, tai irgi gana skirtingai, ačiū Dievui buvo ir tokių kaip aš, tai dar matau šiokia tokia šviesą tunelio gale :DDD Bet šiaip, kalbant apie ta merga apsakyme, taigi ji nepirko tikrų, tai jam ir mokėt nereikėjo kaip už tikrus, ar ne? Tai ji gerai padarė (?) :D Ir šiaip, galėjo parašyt po ištrauka P.S. ir parašyt tie devyni litai veikėjui daug ar mažai :DDD Nes blm, jeigu aš gaučiau perlų už devynis litus ,tai jaučiu vakarienei juos doročiau, už salatos pigiau :DDD

ojojoj...tu taip supratai?as jau nieko nebesuprantu..as nelabai supratau net kaip tu supratai;DD vienu zodziu va taip.as taip galvojau;/// kad jin pasake kad pamete auskara,bet pamelavo,kad jis jai nupirktu nauja..o poto jis gavo ta ceki su didele suma uz ta auskara ir kai atejo tas kazkoks diedas ir jam pasake kad ta merga daznai pas ji perka,ir kad nera tas auskaras is jos gimines,tada tas bernas labai uzpyko ir ja paliko..nea??;//

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:13:22 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Ingridele rašė:

Ajej, tai jeigu jau turim tokias šaunuoles, tai gal pasidalinkit atsakymų variantais, Indridele tau ypač nebus sunku atsimint, juk mokytojai viską papasakojai ;) Va, visi pasitikrins ir nusiramins, nereiks laukt iki liepos. ;DDDD

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:14:23 | Nuoroda

Super panelem,Parasykit i foruma, kai zinosit rezultatus,manau visiems bus labai idomu.Ir jums niekas cia nepavydi,mes tik nenorim,kad veliau skaudziai uzsigautumet.

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Matematika / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 63
Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:14:45 | Nuoroda

tai kaip tik jis gavo čekį užmažą suma, bet gi tikėjosi didelės sumos. Gi kiek nervavosi, kad jam čia reikės net į ministrą kreiptis dėl pinigų. Gavęs tokią mažą suma (čekį) jis dar negali patikėti , galvoja, kad sąskaitas kažkas apkeičia :D Bet poto gi jam paaiškina, kad ten tas perlas netikras ir maždaug dėl to toks pogus :D nu nežinau, aš taip supratau....

• Biologija / VBE 74
  • Chemija / VBE 45
  • Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:15:00 | Nuoroda
vytaka rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Ingridele rašė:

Ajej, tai jeigu jau turim tokias šaunuoles, tai gal pasidalinkit atsakymų variantais, Indridele tau ypač nebus sunku atsimint, juk mokytojai viską papasakojai ;) Va, visi pasitikrins ir nusiramins, nereiks laukt iki liepos. ;DDDD

as tai pastebejau kad musu sita paziba kazkur dingus;D speju kad pabego pas mokytoja pasiskust;DD

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:16:11 | Nuoroda
dofkė rašė:

tai kaip tik jis gavo čekį užmažą suma, bet gi tikėjosi didelės sumos. Gi kiek nervavosi, kad jam čia reikės net į ministrą kreiptis dėl pinigų. Gavęs tokią mažą suma (čekį) jis dar negali patikėti , galvoja, kad sąskaitas kažkas apkeičia :D Bet poto gi jam paaiškina, kad ten tas perlas netikras ir maždaug dėl to toks pogus :D nu nežinau, aš taip supratau....

o as pagalvojau kad ten didele suma parasyta..fuck,bet niekur to neminejau.tik visada galvojau kad jis ja paliko nes ji materealiste...

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:16:12 | Nuoroda
vytaka rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Ingridele rašė:

Teisingai, nereikes iki Liepos laukt, db suzinosim rezultatus ir iskart pradesim "mokytis" ir ruostis pakartotinei sesijai :DDD

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:17:41 | Nuoroda
tralain rašė:
vytaka rašė:
tralain rašė:

;DDD kaip skirtingai zmones supranta..as dar biski kitaip:) as ir rasiau akd jam tie pinigai net sapnuojas bet sapnuojas ne delto kad jis materealistas,o del to kad jis myli ta pana,ir nori jai suteikti pilnavertiska ir gera gyvenima.as isvis neminejau kad jis materealistas,o kaip tik kad ta pana

Ajej ,ajej :DD Blm, įdomu kaip reikėjo iš tikro, nes nėra nė vienos interpretacijos internete šitos *pypt* mėnesienos... Mūsu mokykloj kiek rašė, tai irgi gana skirtingai, ačiū Dievui buvo ir tokių kaip aš, tai dar matau šiokia tokia šviesą tunelio gale :DDD Bet šiaip, kalbant apie ta merga apsakyme, taigi ji nepirko tikrų, tai jam ir mokėt nereikėjo kaip už tikrus, ar ne? Tai ji gerai padarė (?) :D Ir šiaip, galėjo parašyt po ištrauka P.S. ir parašyt tie devyni litai veikėjui daug ar mažai :DDD Nes blm, jeigu aš gaučiau perlų už devynis litus ,tai jaučiu vakarienei juos doročiau, už salatos pigiau :DDD

ojojoj...tu taip supratai?as jau nieko nebesuprantu..as nelabai supratau net kaip tu supratai;DD vienu zodziu va taip.as taip galvojau;/// kad jin pasake kad pamete auskara,bet pamelavo,kad jis jai nupirktu nauja..o poto jis gavo ta ceki su didele suma uz ta auskara ir kai atejo tas kazkoks diedas ir jam pasake kad ta merga daznai pas ji perka,ir kad nera tas auskaras is jos gimines,tada tas bernas labai uzpyko ir ja paliko..nea??;//

blemba, tu kalbi taip logiškai ;DD gali būt, kad tavo tiesa, nes skamba suprantamai :DD blm, kai žiauriai nusigrybavau reiškia, kosmosų prirašiau :D aš tai galvojau, kad jis tik pavaidint nori, kad tas ale "garbės reikalas" apsimestinis, o ta mergiotė tipo pasakė kad perlas tikras nes norėjo jam įspūdį padaryt, nes tipo jisai valdininkas, o ji subankrutavus :DDD

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:19:40 | Nuoroda
dofkė rašė:

nuu ir aš tai pagalvojau (nu kažkaip panašiai) ,kad tipo ne lygys jam mažą suma mokėt :DDD

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:21:37 | Nuoroda

,, kad jam nelygis mažą sumą mokėt", aš apie tai visą pastraipą parašiau :D Tipo, kad jis išdidus žmogus :D

• Biologija / VBE 74
  • Chemija / VBE 45
  • Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:22:20 | Nuoroda
vytaka rašė:
dofkė rašė:

nuu ir aš tai pagalvojau (nu kažkaip panašiai) ,kad tipo ne lygys jam mažą suma mokėt :DDD

jus gerai paraset,dabar pazejau,ten 9litai.kaip as tokia ziopla buvau

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:23:08 | Nuoroda

o tai kokia ten suma tu galvojai, kad prašyta? :D

• Biologija / VBE 74
  • Chemija / VBE 45
  • Matematika / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:23:10 | Nuoroda

Aš ir kitu pervartymu kažką tokio rašiau :DDD

Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:24:13 | Nuoroda
santule rašė:
vytaka rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Ingridele rašė:

Teisingai, nereikes iki Liepos laukt, db suzinosim rezultatus ir iskart pradesim "mokytis" ir ruostis pakartotinei sesijai :DDD

ko cia pykstat tiek? :) gausit normaliai ir bus gerai

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-05-31 18:25:09 | Nuoroda
tralain rašė:
vytaka rašė:
dofkė rašė:

jus gerai paraset,dabar pazejau,ten 9litai.kaip as tokia ziopla buvau

žiūriu dabar ,žiūriu ,parašyta " juk tai nepilnas Amerikos doleris" ,tai gal ir daug...

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą