Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:54:51
| Nuoroda
Krystee. rašė:
Agnė. rašė:
rašiau rašinėlį antra tema, tai kaip įsijaučiau, vos perrašyt spėjau. žodžių milijonu daugiau negu reikia, bet ką man daryt, jei trumpai ir galustai rašyt nemoku? pradėjau teigt, kad dėl lietuvių liūdnumo kalti mūsų protėviai į netinkamą geografinę vietą atsikraustę, kažką apie tai, kad dėl visokių okupacijų dar teka skausmo kraujas ir dėl to negalim būt laimingi pati save prajuokinau, kad pindama į literatūrinį kontekstą Mačernio citatą taip nucitavau, kad visai esmė pasikeitė (Mačernis mano mėgstamiausias poetas : ) turbūt dėl to reikėtų verkaut čia, bet ot, ką žinau, egzaminas ne gyvenimo pabaiga dar. bus kaip bus o sunku ar lengva, tai sudėtinga atsakyt. sukta greičiau (ypač suvokimas). ir šiaip įvertinimas bus subjektyvi vertintojų nuomonė, tai čia viskas nuo jų nuotaikos priklausys o jūs, kolegos, džiaukitės gyvenimu, kol dar yra laiko prieš studijas as ta pacia tema rasiau, tai idomu, kokia tu isvada parasei? Kad nuolat tas liudnumas kankina ar nenuolat? :) kad aš nedariau išvados tiesiog pabaigoj pacitatavau FOJE dainą "Liūdesys", kad "Tu liūdėt nebijok/Nes tik tai liūdesy sielos džiaugsmas" ir kad neva lietuviai, per tą begalinį liūdėjimą tikrą džiaugsmą pažįsta ir yra drauge liūdni ir laimingi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:55:43
| Nuoroda
aš rašiau, kad jis aukojasi dėl mergos ir tipo dovaną brangią nori nupirkt. taip pat rašiau, kad šis jo sprendimas paverčia jį materialistu, nes jis galvoja ne pie tą mergą ir panašiai o tik apie pinigus, kaip kas ir kiek kainuos, ką reiks daryt, kai nebus pinigų. Antrą pastraipą rašiau, kad jis yra išdidus. Ir kad jo išdidumas leidžia į susiklosčiusią kuriozišką situaciją (nu tipo ten su tuo perlų pirkimu) pažvelgti iš kitos pusės. O pabaigą tai vapščė parašiau per 5 min, nes jau laiko nebebuvo Jau tokią nesamonę suvėliau... ir krypties normalios nesugalvojau.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:55:44
| Nuoroda
vytaka rašė:
Ievuogytė rašė:
Sveiki gyvi ! Na ką, rašiau J.Savickio "Mėnesiena" interpretaciją. Parašiau, jog tai novelė. Žinok šakės, gavau užduotį, susigraudinau, paskui pagalvojau, kad nieko nebepakeisi ir ėmiausi darbo. Tas kūrinys išvis net negirdėjas ir net nesavickiškas ; o Bet va rašiau, jog "Ištraukos pradžioje ryškinami vaikino išgyvenimai". Kad jis ten sielvartauja dėl to auskaro, kaip ten pinigų gaus, kad myli tą paną. O tada "Antrame ištraukos segmente tie išgyvenimai dar labiau išryškėja". Kad ta pana jį apgauna, jis tuo negali patikėti, niekad nebepasitiki panomis, ne neveda. Dar paminėjau, kad vaikino ir merginos vardai nėra tekste paminėti. Tai leidžia suprasti, jog šis įvykis gali būti aktualus daugeliui. Žodžiu, privėliau ir tiek ;] O teksto suvokimas iš pradžių pasirodė lengvokas, bet kai klausimus pamačiau... OMG ; o Kai kurie aiškūs, kai kurie pievos.. Ypač su tais istoriniais faktais. Ką aš galiu žinoti, jeigu nesidomiu istorija, man tai neįdomu ir dar sėdžiu B lygyje?! ;DD Na, bet ką padarysi. Visi praeina tuos egzaminus, tuos streso etapus ir nieko negalima pakeisti. Man asmeniškai egzaminas buvo labai sunkus. Jau nusiteikiau blogiausiam, kad galiu mažai gauti, galiu neįstoti kur noriu..Toks gyvenimas ;] Pasidalinkit ir jūs, ką parašėte Savickio novelėje ;] Sėkmės sekančiuose egzaminuose ; - *** Damn, damn, man krachas konkretus DD Pirmą pastraipa rašiau apie veikėją, kad tipo jis materialistas, net sapnuojasi jam tie pinigai DD Ir šiaip per visą interpretaciją ėjau per materialumą - pinigai ,perlai, kad atseit jokios vertybės apart daiktiškumo čia neminimos. ;DDD kaip skirtingai zmones supranta..as dar biski kitaip:) as ir rasiau akd jam tie pinigai net sapnuojas bet sapnuojas ne delto kad jis materealistas,o del to kad jis myli ta pana,ir nori jai suteikti pilnavertiska ir gera gyvenima.as isvis neminejau kad jis materealistas,o kaip tik kad ta pana |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:57:27
| Nuoroda
kiek reik surinkt kad islaikyt lt ?:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:57:35
| Nuoroda
aj px gi Čia v a visi parašė ir suprato savickio tą kūrinį kitaip pizdu tie egzai susinervinau aš iš tikrųjų |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:57:40
| Nuoroda
Sveiki. Kažin kas bus jei parašiau E. de Sent Egziuperi, o turėjo būti A. de Sent Egziuperi ? |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:58:05
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Krystee. rašė:
Agnė. rašė:
rašiau rašinėlį antra tema, tai kaip įsijaučiau, vos perrašyt spėjau. žodžių milijonu daugiau negu reikia, bet ką man daryt, jei trumpai ir galustai rašyt nemoku? pradėjau teigt, kad dėl lietuvių liūdnumo kalti mūsų protėviai į netinkamą geografinę vietą atsikraustę, kažką apie tai, kad dėl visokių okupacijų dar teka skausmo kraujas ir dėl to negalim būt laimingi pati save prajuokinau, kad pindama į literatūrinį kontekstą Mačernio citatą taip nucitavau, kad visai esmė pasikeitė (Mačernis mano mėgstamiausias poetas : ) turbūt dėl to reikėtų verkaut čia, bet ot, ką žinau, egzaminas ne gyvenimo pabaiga dar. bus kaip bus o sunku ar lengva, tai sudėtinga atsakyt. sukta greičiau (ypač suvokimas). ir šiaip įvertinimas bus subjektyvi vertintojų nuomonė, tai čia viskas nuo jų nuotaikos priklausys o jūs, kolegos, džiaukitės gyvenimu, kol dar yra laiko prieš studijas as ta pacia tema rasiau, tai idomu, kokia tu isvada parasei? Kad nuolat tas liudnumas kankina ar nenuolat? :) kad aš nedariau išvados tiesiog pabaigoj pacitatavau FOJE dainą "Liūdesys", kad "Tu liūdėt nebijok/Nes tik tai liūdesy sielos džiaugsmas" ir kad neva lietuviai, per tą begalinį liūdėjimą tikrą džiaugsmą pažįsta ir yra drauge liūdni ir laimingi O aš ir išvados tokios nedariau ir gale parašiau, kad lietuviai šiaip liūdna tauta, tačiau visada reikia prisiminti, kad po kiekvieno nuopolio būna pakilimas.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:58:30
| Nuoroda
dofkė rašė:
Na jei tie tikslai abu kuo nors susiję ir teisingi tai gerai. bet jei vienas ne prie ko, tai gausi 0.
Man atrodo, kad ne. |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
17:59:02
| Nuoroda
dėl to egziuperi tai bus fakto klaida |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:00:31
| Nuoroda
dofkė rašė:
dėl to egziuperi tai bus fakto klaida tai jei ir citatą iš atminties cituotadamas į lankas nucituoji, tai ir tik kaip fakto užskaito? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:00:38
| Nuoroda
xmask rašė:
Sveiki. Kažin kas bus jei parašiau E. de Sent Egziuperi, o turėjo būti A. de Sent Egziuperi ? šeip tikrai, arba žymės fakto klaidą, o jei nelabai priekabi praleis pro akis ar net nepastebės |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:01:30
| Nuoroda
Dar buvau parašius A, bet pataisiau į E. Fak, o gal žinot kiek taškų atims? |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:02:17
| Nuoroda
xmask rašė:
Dar buvau parašius A, bet pataisiau į E. Fak, o gal žinot kiek taškų atims? 1 |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:04:08
| Nuoroda
tralain rašė:
;DDD kaip skirtingai zmones supranta..as dar biski kitaip:) as ir rasiau akd jam tie pinigai net sapnuojas bet sapnuojas ne delto kad jis materealistas,o del to kad jis myli ta pana,ir nori jai suteikti pilnavertiska ir gera gyvenima.as isvis neminejau kad jis materealistas,o kaip tik kad ta pana Ajej ,ajej D Blm, įdomu kaip reikėjo iš tikro, nes nėra nė vienos interpretacijos internete šitos *pypt* mėnesienos... Mūsu mokykloj kiek rašė, tai irgi gana skirtingai, ačiū Dievui buvo ir tokių kaip aš, tai dar matau šiokia tokia šviesą tunelio gale DD Bet šiaip, kalbant apie ta merga apsakyme, taigi ji nepirko tikrų, tai jam ir mokėt nereikėjo kaip už tikrus, ar ne? Tai ji gerai padarė (?) Ir šiaip, galėjo parašyt po ištrauka P.S. ir parašyt tie devyni litai veikėjui daug ar mažai DD Nes blm, jeigu aš gaučiau perlų už devynis litus ,tai jaučiu vakarienei juos doročiau, už salatos pigiau DD |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:04:37
| Nuoroda
Na tai ką, reiškia 100 nebebus iš tiesų tikiuosi, kad bet išlaikysiu |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:04:56
| Nuoroda
O cia visi kas interpretavot Skema raset, kad Vaidilionis mires???????????????? |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:05:02
| Nuoroda
Ir dar Sent- Egziuperi. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:06:00
| Nuoroda
nu tai jo jei jau cituoji, tai turi tiksliai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:06:16
| Nuoroda
Pampariskinas rašė:
O cia visi kas interpretavot Skema raset, kad Vaidilionis mires???????????????? nee o jis miręs? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
18:06:35
| Nuoroda
Nu ka as zinau,bet as supratau,kad Garsva tik sako ,kad Vaidilionis mires.perkeltine prasme,mires kaip poetas |
|
|