Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
13:57:38
| Nuoroda
Na tai ką, konkurentai ir kolegos, atlaikiėm (bent jau daugelis iš čia) paskutinį egzą... Kaip sekės jums? Man buvo labai sunkus ir trūko laiko pasitikrinti jį visą- spėjau tik pusę. Kokią temą rašėt?Aš apie fermentus. O dėl gyvenimo vietos, tai žadu gyventi bendrabuty... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-08
13:10:23
| Nuoroda
Oi, kiek daug naujokų- konkurentų, tik nereikia pamiršti, kad galbūt ir būsimų kolegų Skype maskaradas2 Kaip žiūriu, visiem bio egzas buvo sunkus(daugeliui), tai nuo to ramiau ir man... 7 pėdutės, noriu paklausti, ar gyveni bendrabutyje? Ir šiaip gal žinai, kokie kambariuose būna baldai? lova, spintelė...? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-08
13:58:21
| Nuoroda
Na tai kiek gi gavot, kas laikėt chemijos mokyklinius? Aš 9. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-12
10:21:33
| Nuoroda
Aš kiek žinau, gyvena po 2 ar po3 kambary. 5 žmonės dalinasi vienu wc ir kriaukle. Man tik gal truputį baisoka dėl kambariokės(ių), juk nežinai su kuo teks gyventi...Bet visvien manau, čia stoja tik tie žmonės, kurie myli gyvūnus ir pan., todėl reikia tikėtis, bus geraiVisgi bendraminčiai... LIKO LYGIAI 2 SAV. IKI TOS DIENOS, KADA GAUSIME SMS SU BIO REZULTATAIS...gal panašiai tą sav. ir lietuvių... Aš kiek tik įmanoma, stengiuosi negalvoti apie tai... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-16
11:01:16
| Nuoroda
Mano tėvai irgi liepia negalvoti apie paskolas, bet, manau, jei teks už mokslą mokėti, imsiu, nors jau pirmiem 2metam, nes iš tėvų tokią dovaną nepatogu priimti arba dėl tų bauginančių palūkanų bankuose - pasiskolinsiu iš tėvų, o vėliau atiduosiu. Visvien tarkim už pragyvenimą ir visa kita juk tėvai mokės...bet už studijas yra bent jau man per didelė suma priimti...Tikrai nenoriu "melžti" tėvų sąskaitų... Tik įdomu, kiek tų laimingųjų gaus krepšelį LVA? Ot tai laikai atėjo- nieko, visai nieko nežinai ir nieks neaišku O žiūrėkit, kai rašai tą prasšymą, tarkim į pirmą vietą įrašai vf, o po to į antrą vietą vėl turi rašyti tą patį, tik m( mokama)? Aš ketinu rašyti tik vieną vietą ir vieną specialybę, taigi jei parašysiu tik vf, į mokamą tada net nežiūrės mano rezultatų, ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
15:24:05
| Nuoroda
Tikrai ačiū už info, pravers Kur kas vežėt/vešit prašymus? Juk galima ir į kolegijas, ar ne? Patogiau... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
15:26:15
| Nuoroda
Beje, aš planuoju daugiau nieko nerašyųti, išskyrus LVA- esu iš tų idėjinių, kurių ir šičia kaip matau, yra.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
12:45:02
| Nuoroda
Na kiek kas gavot? Aš 81, bet irgi gal ir daugiau realiai tikėjaus, žinant pažymius mokykloje...Dabar tik laukiam lietuvių... Bet siaubas, koks šokas lengvas buvo- gavau žinutę, tai dar net nepažiūrėjau iškart, nujaučiau, kad rašo būtent 1667... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
12:52:04
| Nuoroda
Braukimų ir mano buvo, kitaip nemoku Bet kokia dabar būsena (bent jau man) toks lengvas šokas vis dar...O LT bus tik pirmad.? Dar tikiuos, gal šiandien... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
12:56:57
| Nuoroda
Viskas bus gerai, pamatysim... O prašymus jau padavei? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
13:58:49
| Nuoroda
Symakatumi, žinau, kad nusivylei, bet taip, kad su tokiu balu tik grindis plauti ar kažkas pan. nesakyk. Aišku, į finansuojamą gal ir nei tu, nei aš ir nepateksim- dar niekas neaišku dėl tų krepšelių ir nežinom, kiek ir su kokiais balais čia stos( forume pasisakančių gal tik 10 o priimdavo apie 195, jei neklystu, bet įstoti, kol dar yra vilties ir jei žinai, kad nori tik čia, taigi NESAKYK SVAJONEI ATE |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
14:27:14
| Nuoroda
Na nieks ir nesako, kad kiti tų pinigų turi. Aš irgi, jei pakliūčiau į m, teks imti paskolą ir po mokslų kažkaip kapstytis, pasispausti, bet juk tai vardan svajonės, vardan ilgus metus siekto tikslo...Ir manau, būtų verta, nes kitur savęs net neįsivaizduoju, kažkaip visada žinojau, kuo noriu būti ir dabar galimybė yra (tikiuos) Ir užuojauta dėl tėvų tokios nuomonės..Svarbiausia suprasti, kad egzaminas tik sėkmės dalykas- vienam lengva, nes kaip tik kad ir vienintelę naktelę, bet pasiskaitinėjo kažką prieš egzą, ir būtent tokie klausimai ir papuolė. o kitas mokės, mokės, skaitė daug, gal ir susimaišė galvoj viskas, o dar tas stresas, ne sava mokykla (juk sako, kad savoje erdvėje net sienos padeda)...Žodž-u, ne procentais reikia matuoti žmogaus žinias...Ir šiaip geraiusia būtų, kad ne egzai gale metų, bet 12 kl. metiniai pažymiai(ar bent ir jie turėtų kokią įtaką konkursiniam balui), kaip ir kalbėjimo įskaito pažymys...bet taip nebus, deja Na o be to, juk, nors ir neguodžia dabar, bet galima kitais metais ir perlaikytiTad aukštyn nosį, tsakant, a ne? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
14:30:14
| Nuoroda
ir dar žiūrėk, pirmad. imsi ir gausi sms, kad 100 ar 90+ išlaikei ir....balas jau kyla... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
13:59:12
| Nuoroda
Lt 91, labai džiaugiuos Symakatumi, o ką aš tau sakiau? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
14:27:19
| Nuoroda
Na mano KB 17,26 Kartais gailiuos, kad chemiją mokyklinį laikiau, ypač dabar...bet nieko jau nebepadarysi, kad nuėjau lengvesniu keliu...Bet už tai ( nors ir nieko nereiškia stojant, tik savimeilei)gausiu raudoną diplomą... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
14:55:58
| Nuoroda
Na tikrai nežinau... Šiaip ten reikia biologijos, chemijos ir lietuvių egzų bei anglų metinio pažymio...Į istoriją, matematiką juk nežiūrės.Šiais laikais nieko negali žinoti... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:15:36
| Nuoroda
Ačiū, ačiū... Aš irgi tikiuos, kad jau tikrai įstosiu, nebent...niekada nežinai, su kokiais balais sueis visi. O kaip jum atrodo, kiek žmonių gaus tą krepšelį LVA? Ir gal žinot, kiek šiemet priims į vet. mediciną? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:43:50
| Nuoroda
Vat aš irgi baiminuos tų neįstojusių į žmonių mediciną, bet žinai, ne visi ir eis čia, juk šita specialybė tokia jau specifiška...būtina turėti pašaukimą, nes kitaip neištempsi...gyvūnai, visoki kvapai (pvz.per anatomiją) ir sunkus mokslas... Na, tikėkimės |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:34:24
| Nuoroda
karolytėėė rašė:
as tai surenku 17 balu, tikuosi istosiu i valstybes finansuota vieta Kad tavo žodžiai Dievui į ausįMano 17,26... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
11:43:08
| Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
sveika, Vikikute, manau tikrai neapsimoka metus studijuoti veterinarijos nes kaip sake studentai cia ziauriai daug vargo, keli koliai per savaite... ir kam visa tai? Tu ieskokis ko nors kas butu lengva studijuot ir idomu, o veterinarija... taip - idomu, bet toli grazu - ne lengva...beje kam butinai studijuoti, tuos metus laisvai galetum dirbti, ir islaidu nebus ir dar uzsidirbsi kokiem pirkiniam as tai taip noriu darbo bet Kaune nerandu... :\ Pritariu. Visvien nežadi baigti, tai kam išvis čia stoti?Ir dar mokėti nemažai. O be to, na čia jau sakau kaip potencialių kolegų gynėja- užimtum vietą To Žmogaus, kuris tikrai nori čia studijuoti, nori pabaigti, gauti diplomą... |