Vartotojo ciaesuas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-02 20:05:34 | Nuoroda
Metanolon rašė:
ciaesuas rašė:
Metanolon rašė:
ciaesuas rašė:
Metanolon rašė:
Kovaldas. rašė:

nee.. mokino mane, turinio ir stiliaus prasme skirias

Na tuomet pasakyk bent viena esminy dalyka kuriuo skiriasi

Laiškuose nerašomi linkai (first of all, moreover, furthermore, in conclusion etc.)

kuriuose? e-mailuose ar paprastuose ?

O e-mail'as ne laiskas :)? Mail?

krc sneki y pievas, rasydamas bandomajy laiske nepavartojau nei vieno linkingo ir del to gavau is mokytojos pastaba ir zinoma maziau balu surinkau. tajgi esme tame jog linkingai butini.

Tai kiaušinis tas tavo mokytojas. Atsiversk vadovėlį, jei tokius naudojat, ir pažiūrėk kaip kas. NEC kokybinėse analizėse pateikiami pavyzdžiai su link'ais ir nesakoma, kad jų naudoti negalima. Bet bbz kaip į tą žiūrės atskiri vertintojai. Point'as tame, kad nedėdamas linkų laiške tikrai nesuklysi, o dedant gali būt ir taip ir taip, priklauso nuo vertintojo.

Žinutė parašyta: 2009-06-02 20:17:20 | Nuoroda

Ok, peace bois, žiūrėsim birželio pabaigoj, kas daugiau gavo.

Žinutė parašyta: 2009-06-03 13:28:58 | Nuoroda
boneka rašė:

dar pakliedekit kad egzas ziauriai lengvas buvo tai padarys toooooki praeinama bala kad akys ant kaktos issoks.kam skelbtis cia.lengvas buvo tai ir laukit rezultatu.kuo lengvesnis pasirode tuo geriau jums.

Ką dar pasakysi protingesnio? Praeinamas balas nepasikeis nuo to, kas ką pasakys. O daliai žmonių tokie supistai lengvi egzai visiškai viską sušika. Aš pats mažiausią procentą gavau iš 2008 anglų VBE - 88%. Tik dėl to, kad jis buvo lengviausias iki šiol. Dabar net nežinau ar tiek gausi per jobaną NEC. Panašu, kad plaukia mano 100...

Žinutė parašyta: 2009-06-03 13:30:31 | Nuoroda

Nu duok Dieve, kad apskritai jis būtų buvęs iš tikrųjų sunkesnis už 2008, 2007.

Žinutė parašyta: 2009-06-03 13:38:07 | Nuoroda
boneka rašė:

bus toks koks turi buti.o tie kurie tikrai moka tai ir gaus tuos 100% :P

Iki 90% yra išmokstama, o 90-100 jau laimės dalykas.

Žinutė parašyta: 2009-06-03 13:46:26 | Nuoroda
*Campari* rašė:

ka klausyme iraset tipo kur ka studijavo universitete: nature sciences ar mature sciences? ar dar kaip?

Ne tas, ne tas, bet atsimint koks buvo irgi negaliu :D

Žinutė parašyta: 2009-06-03 13:51:48 | Nuoroda

O gal vis dėlto natural..bah nieko neatsimenu.

Žinutė parašyta: 2009-06-03 13:52:38 | Nuoroda

Arba nature...kaip jus tas raides dar atsimenat as neįsivaizduoju, aš net zodžių pusės neprisimenu, kuriuos įrašiau.

Žinutė parašyta: 2009-06-03 13:53:36 | Nuoroda
tavicius rašė:
ciaesuas rašė:
*Campari* rašė:

ka klausyme iraset tipo kur ka studijavo universitete: nature sciences ar mature sciences? ar dar kaip?

Ne tas, ne tas, bet atsimint koks buvo irgi negaliu :D

ne tas? blin, nu arba as tada pas ufonautus toj vietoj buvau dinges, arba tikrai nature sciencee

jop, greičiausia vis dėlto ir aš šitą parašiau.

Žinutė parašyta: 2009-06-03 13:54:36 | Nuoroda
*Campari* rašė:

klausymo kiek pamenu kazkur nuo antra ar trecio buvo C C C ane?,o paskutinis B

Buvo 3 C iš eilės, bet tvarkos neatsimenu.

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:09:09 | Nuoroda
skiper rašė:
surplus rašė:

Kaip zodziu daryba daret? pvz kur buvo able, refer(?)... neatsimenu daugiau, gal jus atsimenat?:)

atsimenu, kad rasiau ability, reference, consumers, acceptable, widely, advertisment, effective...

visi taip pat, tik advertisement ne taip parasei, ir ability blogas. O va su usefull tai aš nežinojau, ką rašyt...

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:10:04 | Nuoroda
ciaesuas rašė:
skiper rašė:
surplus rašė:

Kaip zodziu daryba daret? pvz kur buvo able, refer(?)... neatsimenu daugiau, gal jus atsimenat?:)

atsimenu, kad rasiau ability, reference, consumers, acceptable, widely, advertisment, effective...

visi taip pat, tik advertisement ne taip parasei, ir ability blogas. O va su usefull tai aš nežinojau, ką rašyt...

ai ir access buvo ir ne accept

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:11:30 | Nuoroda
bakaz rašė:
ciaesuas rašė:
skiper rašė:
surplus rašė:

Usefulness turetu tikt : )

tą ir parašiau, bet žodyne nerandu tokio žodžio...

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:16:44 | Nuoroda
niekurniekada rašė:

Kas prisimena tikslų pavadinimą rašinio? atrodo nusišnekėjau neblogai.. Ir kas būna už žodžių limito viršijimą?

-1 nuo turinio

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:36:36 | Nuoroda
jiewaa rašė:

esme buvo KAZKA SU GAMTA parasyt... jeigu vienas parase apie medzius ir vandeni, tai dar nereiskia, kad kito kazkas parasyta pvz apie gyvunus ar atmosfera jau bus blogai viskas ore, svarbu ne apie shoppinga koki raset ar dar ka

true. cia leidzia placiau uzsimoti, ne taip kaip per lytu egza

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:39:05 | Nuoroda
donatus rašė:
skiper rašė:

as ese rasiau: 1 pastraipoj rasiau, kad gamta yra musu namai, kad musu proteviai saugojo gamta, o mes ne. 2. kad gamtoj galima atsipalaiduoti, pabegti nuo triuksmo, todel turime saugoti gamta. 3. kad jei nesaugosim gamtos tai zusim ir patys ir pvz pateikiau irgi jauciu nukrypau nuo temos... 

manau, kad gerai. tik pasirinkęs tokius argumentus nelabai žodyno galėjai parodyti. bet į gerąją pusę, manau. :)

pas mane irgi destyme buvo apie pabegt nuo triuksmo po toapie tropical forests-lungs of earth ir recyclinga :)

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:48:28 | Nuoroda
donatus rašė:

O gal kas pamena, ką įrašė į atsakymus po readingo tekstu apie texting? buvo kokie keturi klausimai. atsimenu, kad įrašiau tiny, deviant ir dar kažką. bet abejoju, ar teisingai...

tiny, agglobber kazkas tokio, des----- neatsimenu galo ir dar kazkokas vienas neatsimenu

Žinutė parašyta: 2009-06-04 11:50:33 | Nuoroda

Aš abijuos darbuos parašiau po 20-30 žodžių daugiau nei viršutinė riba ir abiejuos patrioxlinau, kad tilpau (H)

Žinutė parašyta: 2009-06-04 12:09:11 | Nuoroda
bakaz rašė:

As juodrascio apacioj toki nemazai X'a parasiau... Tai ble dabar susirupinau, neprisikabines del to : D ? Bet cia gi tik juodrastis... 

Baik juokus :)

Žinutė parašyta: 2009-06-04 12:44:21 | Nuoroda
Braškė rašė:

Nesijaudinkit dėl tų egzaminų. Nesitikrinkit savo parašytų atsakymų su duotais čia, kuriuos daug kas parašo. Yra keletas variantų, todėl kad ir skiriasi gali būt abu teisingi. O dėl rašinių žodžių galiu pasakyti tiek, kad duotas limitas nuo 110  iki 130 yra tik tam kad mokinys orientuotųsi kiek jam rašyti, bet nei už 20 nei už 30 žodžių niekas nemažina pažymio. Čia tik gąsdina. Mano sesė pernai laikė VBE ir viršijo 35 žodžiais lyg, o gavo 98%, jei būtų mažinę už žodį balą kaip kad gąsdina, manau tiek tikrai nebūtų gavus, tad nusiraminkite , brangieji :)

O aš manau, kad mažina. Tavo sesė gaudama 98% pernai prarado ~7 taškus, taip kad vienas taškas tikrai neparodo, jog už per daug žodžių taškų rašiny nenuėmė. + Yra nustatytos taisyklės ir visi vertintojai privalo jų laikytis. Ar skaičiuoja ar ne jie tuos žodžius, pasirikrinant, čia jau kitas reikalas.