Vartotojo Sandrittta pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-12 21:43:21 | Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Orchideja rašė:

Tarkime, kad liepos 26dieną sužinau, jog įstojau į VDU. Kokius dokumentus jums reikia pristatyti? Ir ar reikia būtent notaro patvirtintos atestato ir jo priedų kopijos?

Sveiki,

Su savimi jums reikia turėti:

1) Asmens dokumentą;

2) Atestatą;

3) mokėjimo kvita su 120 Lt. ir jei įstojote į mokamas studijas, tuomet kvitą su 1 semestro mokesčiu. Registracijos mokestis – 120 Lt arba mokestis už studijas XXXXLt.

Sąskaitos rekvizitai:

Gavėjas: Vytauto Didžiojo universitetas

Gavėjo bankas: AB SEB bankas

Sąskaita: LT04 7044 0600 0284 8625

Banko kodas: 7044

4) 1 dokumentinę nuotrauką.

Na, o visų dokumentų kopijas jums padarys VDU darbuotojai.

Taip pat prieš ateinant pasirašyti sutatį pasiskaitykite naujausią informaciją vdu.lt nes ten bus skelbiama registracija diagnostiniam anglų kalbos testui.

tai tas vdu darbuotojas pas kuri rasysies sutarti, ten viska ir atkopijuos, nereiks pries tai kazko kito ieskot? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-14 06:29:12 | Nuoroda
Orchideja rašė:

Tarkime, kad liepos 26dieną sužinau, jog įstojau į VDU. Kokius dokumentus jums reikia pristatyti? Ir ar reikia būtent notaro patvirtintos atestato ir jo priedų kopijos?

Sveiki,

1) Asmens dokumentą;

2) Atestatą;

3) mokėjimo kvita su 120 Lt. ir jei įstojote į mokamas studijas, tuomet kvitą su 1 semestro mokesčiu. Registracijos mokestis – 120 Lt arba mokestis už studijas XXXXLt.

Sąskaitos rekvizitai:

Taip pat prieš ateinant pasirašyti sutatį pasiskaitykite naujausią informaciją vdu.lt nes ten bus skelbiama registracija diagnostiniam anglų kalbos testui.

tai tas vdu darbuotojas pas kuri rasysies sutarti, ten viska ir atkopijuos, nereiks pries tai kazko kito ieskot? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-14 16:55:45 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:

Sveiki,

1) Asmens dokumentą;

2) Atestatą;

Sąskaitos rekvizitai:

tai tas vdu darbuotojas pas kuri rasysies sutarti, ten viska ir atkopijuos, nereiks pries tai kazko kito ieskot? :)

Pirmiausia, visiems reikės užeiti Donelaičio g. 52 rūmuose 1 aukšte į 101 auditoriją, ten merginos viską atšvies, tuomet jau visi su dokumentų kopijomis keliausite prie stalų, ant kurio bus parašytas fakultetas į kurį įstojote :)  ten ir pasirašysite sutartį.

aisku, aciu :) taip nedrasu i nepazystama vieta vaziuot, atrodo nezinai kur cia eit ka cia daryt :D

Žinutė parašyta: 2011-07-15 10:53:41 | Nuoroda

na kadangi cia visi klausia tai ir as paklausiu :D kaip manote, at tiketis istoti i sociologija vf su 18.66?

Žinutė parašyta: 2011-07-19 21:07:31 | Nuoroda

o tai jei tarkim as ten kokia teise pirmaja rasau prie vf ir  pirmaja prie vnf, tai jei istoju reiskia man siulys teise vf ir teise vnf? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-19 22:12:48 | Nuoroda

Sveiki,o kaip su studento pazymejimu, ar atvykus pasirasyti sutarti ji reikia uzsisakyt ar internetu? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-21 18:26:27 | Nuoroda
Vix rašė:
Andro rašė:
mozeris rašė:

Sveiki,

Gal kas galetumete paaiskinti del stojimo. Pirmu nr rasiau Finansai, 2 nr apskaita, 3 nr marketingas. 4nr ekonomika VDU, 5 nr ekonomika KTU. Jei esu pakvieciamas per pirma tura i marketinga, ar galiu atsisakyti ir per antra tura bandyt i 1 - 2 numeriu irasytas specialybes? as to nesuprantu kazkaip su tais atsisakymais , sutarciu pasirasymais.

Dekui

ne, negali .juk  patikrinino tave  ir pirmu netinki  tai netiksi ir vėliau, vadinasi balų pritrūko, tai negi atsiras  po to. O be to jei trečiu numeriu rašau vf tai jau į antrą turą neisi.

O taiš sąrašo negali pasiūlyti bet kokios specialybės? Tik kas pirmu numeriu eina?

Aisku, kad gali. Jei i pirma spec. nepakliuni siulo antra, jei ir i antra nepakliuni siulo trecia ir t.t. iki pat tos i kuria tavo balas tinkamas. Jei pasiulo vf vieta is pirmu triju saraso specialybiu, tai antram ture nebegali dalyvauti. Tada turi arba pasirasyt sutarti arba laukt papildomo stojimo.

Žinutė parašyta: 2011-07-21 23:50:12 | Nuoroda
Vix rašė:
Sandrittta rašė:
Vix rašė:
Andro rašė:
mozeris rašė:

Sveiki,

Gal kas galetumete paaiskinti del stojimo. Pirmu nr rasiau Finansai, 2 nr apskaita, 3 nr marketingas. 4nr ekonomika VDU, 5 nr ekonomika KTU. Jei esu pakvieciamas per pirma tura i marketinga, ar galiu atsisakyti ir per antra tura bandyt i 1 - 2 numeriu irasytas specialybes? as to nesuprantu kazkaip su tais atsisakymais , sutarciu pasirasymais.

Dekui

ne, negali .juk  patikrinino tave  ir pirmu netinki  tai netiksi ir vėliau, vadinasi balų pritrūko, tai negi atsiras  po to. O be to jei trečiu numeriu rašau vf tai jau į antrą turą neisi.

O taiš sąrašo negali pasiūlyti bet kokios specialybės? Tik kas pirmu numeriu eina?

Aisku, kad gali. Jei i pirma spec. nepakliuni siulo antra, jei ir i antra nepakliuni siulo trecia ir t.t. iki pat tos i kuria tavo balas tinkamas. Jei pasiulo vf vieta is pirmu triju saraso specialybiu, tai antram ture nebegali dalyvauti. Tada turi arba pasirasyt sutarti arba laukt papildomo stojimo.

Na dėkui už informaciją. :) O gal žinote, kur galima būtų sužinoti kb?:)

lamabpo.lt yra balu skaiciuokle :)

Žinutė parašyta: 2011-07-22 23:14:21 | Nuoroda

Sveiki :) as pirmu numeriu rasiau VDU sociologija.Gal dar atsiras cia ketinanciu stot? ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-22 23:28:43 | Nuoroda

As tai dabar tik galvoju jei istosiu kaip ta sutarti rasantis nenuklyst kur ne ten :D is pradziu lygtai reiks kazkur nueit, kad atsviestu dokumentus? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 23:33:12 | Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:

Aha. aš irgi tą buvau kažkur nuskaičius ;D nee. aš jei atvertus 2dieni pamatysiu, kad pirmu nr istosiu jaučiu šokinėt iš laimės pradėsiu :D

As irgi :D bet praejus pusvalandziui pradesiu galvot kaip cia kas bus :D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 23:34:00 | Nuoroda
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:

As tai dabar tik galvoju jei istosiu kaip ta sutarti rasantis nenuklyst kur ne ten :D is pradziu lygtai reiks kazkur nueit, kad atsviestu dokumentus? :D

tai jo jooo, kažkokia vieta bus, kur šviečia viską ( ta prasme nu ne viską,o dokumentus). O ta vieta bus visai šalia kitos vietos, kur jau atskirų fakultetų stalai stovės ir reikės ten jau sutartis pasirašinėt. ;DD

Nu zodziu eisiu ten kur ves zmoniu srautas, gal pataikysiu :D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 23:37:46 | Nuoroda
plumbum rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:

Berods taip.Bet kažkaip man vis tiek nelabai aišku kur eit tiksliai, nors ir Kaune gyvenu.

man tas pats lygiai. Kaunietė esu, o pasimest galiu kaip iš kito pasaulio krašto atvykusi. :D Visgi jaudulys, lengvas nerimas daro savo- pažįstami keliai tampa neatpažįstami. O ką jau bekalbėt apie neištyrinėtą VDU. ;D

ech, o as is kito lietuvos galo atvyksiu, man ten isvis bus naujas pasaulis :D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 23:39:11 | Nuoroda

Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa :D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 23:46:06 | Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:

Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa :D

Va,va dar viena problema.  Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu.

Sake, kad atsiras siu dienubegyje vdu puslapy ta registracija ;) bet as jauciu vistiek nepataikysiu to laiko, nes nezinia kiek ten reiks prakimarint belaukiant sutarciu pasirasymo :D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 23:48:27 | Nuoroda
zaara rašė:

Aš tai jau nekantrauju,norisi apsižvalgyti tame vdu,kas kur kame ten įdomu ;D o jūs kada ketinat vežti dokumentus? Nes mane jau dabar pradeda bauginti tas žmonių skaičius ten,o to pasekoje ir ilgas laukimas ;D

Jei pirmu etapu istosiu, tai teks 27d. vaziuot, nes kitaip man neiseina :/ reik atvaryt kokia 4h ryto pasistatyt palapine prie vdu duru ir laukt pirmam eileje :D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 23:50:17 | Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:

Va,va dar viena problema.  Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu.

Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims :D nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? :D 

Tada iseini is savo vietos eileje, islaikai ta testa,gristi i eiles gala ir taip stovi kelias valandas :D:D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 23:54:26 | Nuoroda
edvis_mXt rašė:
jovitaaa rašė:

O dabar dar: jeigu primu etapu neistojau nei i viena is 1-3 nr, bet i 4,5 ir t.t vf, tai galiu antru etapu vel bandyti i tas 1-3? :)

Jovita,

Taip galite

O ar galima daryti taip, kad įstoju sakykim į 4 numerį, dėl visa ko, nenorėdamas netyčia likt be nieko, pasirašau sutartį su ta įstaiga, tačiau vistiek dalyvauju antram etape ir bandau įstot į 1-3 pasirinkimus. Jei įstoju, anuliuoju pirmą sutartį ir pereinu į įstaigą, į kurią įstojau antram etape. Taip galima?

Jeigu pasirasai sutarti su vnf, tada gali kovoti ir toliau del vf. Taciau jei pasirasai sutarti su vf tada begali kovot del vnf :)

Žinutė parašyta: 2011-07-22 23:55:15 | Nuoroda
SnowyQueen rašė:

Ar paso bei atestato kopiju reikes pasirasant dokumentus ar originalu?

Beje, ar galiu sedeti rami, kad istosiu 1u turu i politika su 18.4 kb?

Atsinesi orginalus, o kopijas ten padarys patys.

Žinutė parašyta: 2011-07-22 23:56:52 | Nuoroda
IevaaL rašė:

ei,o kaip su informatika? irgi tipo kažkokį testą turėsim laikyt :D įdomu iš ko :D

jaciu kazkas panasaus kaip kompiuterinio rastingumo iskata mokykloj ;)