Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:58:33
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? Tada iseini is savo vietos eileje, islaikai ta testa,gristi i eiles gala ir taip stovi kelias valandas :D Jei kasnors turi tiek kantrybės tai tam pavydžiu aš kadangi važiuočiau iš kretingos, tai.. kaip bus taip, bet viską per vieną dieną padarysiu O tai netoli manes, as is skuodo vaziuosiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:06:16
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? Tada iseini is savo vietos eileje, islaikai ta testa,gristi i eiles gala ir taip stovi kelias valandas :D Jei kasnors turi tiek kantrybės tai tam pavydžiu aš kadangi važiuočiau iš kretingos, tai.. kaip bus taip, bet viską per vieną dieną padarysiu O tai netoli manes, as is skuodo vaziuosiu O geras, visai netoli. Galvoju ar tu ne arčiausiai iš čia esamčiu manęs ir būsi? Gali but, mudvi cia is kitu krastu visai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:08:00
| Nuoroda
HEI! Ar jau skaitet VDU puslapy apie ivadine studiju savaite, jergau man net galva apsisuko keik ten visko vyks |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:09:04
| Nuoroda
zaara rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. Aš kai rašiau tai sakė nebutina registracija. tiesiog jei užsiregistruosi tai tave slauks ta valand ir viskas. o nesiregistravusius irgi priims nes sakau o ką daryt jei užsiregistuoji, o pasirodo, kad vis dar eilėj stovi dokumentus nepasirašius ? Tada iseini is savo vietos eileje, islaikai ta testa,gristi i eiles gala ir taip stovi kelias valandas :D Jei kasnors turi tiek kantrybės tai tam pavydžiu aš kadangi važiuočiau iš kretingos, tai.. kaip bus taip, bet viską per vieną dieną padarysiu O tai netoli manes, as is skuodo vaziuosiu O geras, visai netoli. Galvoju ar tu ne arčiausiai iš čia esamčiu manęs ir būsi? Gali but, mudvi cia is kitu krastu visai High five,ir aš iš žemaitijos ;D O musu gretos dideja |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:13:02
| Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
HEI! Ar jau skaitet VDU puslapy apie ivadine studiju savaite, jergau man net galva apsisuko keik ten visko vyks Paskaičius tik dar labiau užsinorėjau čia studijuot. Man labiausiai patiko ta vieta, kad studentai rinksis ziuret krepsini dideliame ekrane, liux |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:15:32
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
HEI! Ar jau skaitet VDU puslapy apie ivadine studiju savaite, jergau man net galva apsisuko keik ten visko vyks Paskaičius tik dar labiau užsinorėjau čia studijuot. Man labiausiai patiko ta vieta, kad studentai rinksis ziuret krepsini dideliame ekrane, liux Aha, ta savaitė ir taip gėris manau bus. bet kai pamačiau, kad krepšini kartu žiūrėt bus galima. susilydžiau Jo as jau galvojau kaip cia reiks kasi ziuret, teliko tai neturesiu. O va cia problema issisprende |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:19:21
| Nuoroda
Makaras rašė:
Sveiki, visi!:) As irgi tikiuosi tapti busimu VDU studencioku, todel tikrai smagu matyti tiek daug mielu zmoniu sioje temoje:) Beje, ar kas nors isvis sudarys man konkurencija stojant i viesaji administravima? nes kolkas gal tik viena ar du zmones maciau stojancius i sia specialybe, siame forume.... as rasiau viesaji administravima antru numeriu tam kad i ji neistociau ir tai neuzkirstu man kelio dalyvaut antram stojimo etape D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:21:09
| Nuoroda
AušraL rašė:
Sveiki, būsimieji VDU'niečiai keletas klausimų kurie jums iškilo: Kopijavimas dokumentų bus pirmame aukšte. tikrai pamatysit, tokios rudos durys po dešine(tikriausiai bus ten), o paskui pirmame ir antrame aukšte bus fakultetų stalai, kur pasirašinėsit sutartis Anglų testui užsiregistruokit, bet jei nespėsit, tai tikrai nemuš niekas Na o dėl informatikos testo - jis bus per įvadinę savaitę..nežinau kokia yra kompiuterinio raštingumo įskaita, bet klausimų bus tikrai įvairių, pavyzdžiui apie excelį - su visom ląstelėm ir pan, na man jo nepavyko išlaikyti Bet šiaip išlaikyti tikrai įmanoma - reikai teisingai atsakyti 10 klausimų (arba daugiau) iš 20. Jei dar kokių klausimų yra, rašykit ką žinosiu atsakysiu, o ko nežinosiu - tikėkimės apsireikš VDU ;D Aciu uz atsakymus o pvz kas ten tures patvirtint ta atestato kopija, kazka girdejau ?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:22:36
| Nuoroda
Sudoku rašė:
Hey, pirmakursiai Aš taip pat jungiuosi į šį chatuką, o kai pamačiau kiek žemaičiu, tai išvis negalėjau susilaikyt, smagu iš vieno krašto dauguma, smagę teeep Nu šaune! Gal bus su kuo ten ir zemaitiskai pasneket, prisimint gerus laikus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:30:13
| Nuoroda
aladddinas rašė:
tai nesuprantu ka jus cia snekat. Sakot, kad jei pasirasai sutarti su 1-3 vieta VNF nebegali dalyvaut antram ir treciam etapuose del VF vietos???? :) jei gauni pakvietima i viena is pirmu triju vf, tada automatiskai nebegali dalyvaut antrame etape, tik papildomam begali.O jei gauni zemiau pasirinkta spec. ir pasirasai sutarti vf, tada kitam etape gali kovot tik del vnf, jei pasirasai sutarti vnf tada gali kituose etapuose kovot del vf. Tikiuos suprasi sita makalyne |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
13:23:41
| Nuoroda
LePaco rašė:
Girdejau ,kad pirmame rate kvies tik i tris pirmas specialybes,kurias irasei stojimu sarase.Ar tai tiesa? Ne |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
14:33:49
| Nuoroda
plumbum rašė:
o žiūrėkite, ten tą 120 pinigėlių galima sumokėti internetu ir atspausdinti, ar reikia būtinai nueiti į banką ir jo pagalba tuos pinigėlius pervesti į VDU sąskaitą? Nu sake galima ir internetu, butent taip ir darysiu, nes neturesiu kada laiko dar i banka vaziuot |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
18:13:07
| Nuoroda
Online10 rašė:
Ar turi kokia nors itaka VDU, jei islaikiau Informatikos iskaita? Neturi,deja. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
21:04:35
| Nuoroda
kincikas rašė:
As net negirdejau kur reiketu tos informatikos iskaitos Is jos jokio tolko ______________________ Nu jo popieriuka gauni ir tiek, del to ir nelaikiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
21:41:12
| Nuoroda
jovitaaa rašė:
Sveiki.. Cia visiems reikes laikytin tas informatikos testas?? :/ jo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
01:35:58
| Nuoroda
Sudoku rašė:
Sandrittta rašė:
jovitaaa rašė:
Sveiki.. Cia visiems reikes laikytin tas informatikos testas?? :/ jo Nevisai Nereikės laikyti tiem, kurie išlaikė kompiuterinio raštingumo įskaitą. Kazkad sake, kad nesiskaito ji.Is kur zinai? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
12:53:14
| Nuoroda
Nu leiskit zmogui pasvajot |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:00:36
| Nuoroda
VDUSA rašė:
Plektruda rašė:
Sveiki, aš taip pat būsima VDU studentė, humanitarė arba menininkė. Tik norėčiau pasiteiraut, kas per anglų testas? Kada čia jį reikės laikyti? Visiškai nesusigaudau. Ir išvis, taip pradėjau bijot, kad nesuprantu nei kaip su tais etapais, nei kaip su tuo sutarčių pasirašymu viskas vyks. Jaučiuos kaip maža mergaitė. Visų pirma apie anglų testą. Tikrai nėra ko baimintis, čia ne kontrolinis ir už jį pažymio negausit. VDU yra keturi privalomi anglų kalbos lygiai (nemokami) ir šis testas nustatys ar Jums reikės išeiti bent vieną lygį ar ne. Dėl sutarčių pasirašymo laiko atsakyti negaliu, jis Jum turėjo būti atrodo paskirtas asmeniškai.
Beje kažkas čia klausė ar nereikės eiti informatikos jeigu turite kompiuterinio raštingumo tą lapelį, tai nuvilsiu Jus - reikės, nes nebegalioja senoji tvarka jau keli metai. O tai ka yra galimybe, kad kazkaip islaikius ir visai nereiktu anglu rinktis ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:34:26
| Nuoroda
Matau, kad jau mazdaug numatot rezultatus, kazin ar pirmu etapu gausiu vf i sociologija su 18,66 ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:08:23
| Nuoroda
Is pradziu nejauciau kazkokios baimes, o snd visa diena jau stresuoju |