Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:32:25
| Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Sandrittta rašė:
Matau, kad jau mazdaug numatot rezultatus, kazin ar pirmu etapu gausiu vf i sociologija su 18,66 ? Bukite rami, ir ruoskites atvykimui i VDU visi su gerais balais kazkodel daugiau nerimauja nei tie kurie blogai mokosi Aciu nuraminot ! na zinot kazkaip labai nepergyvenau,bet kai pradejau cia skaitinet tai ir man baisu pasidare...ypac kai kalbama apie toki dalyka, kurio atkakliai siekiu per pastaruosius metus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:37:29
| Nuoroda
Orchideja rašė:
O as kazkaip nebijau, lbai laukiu rytojaus Na tavo nuotaika atspindi ir tavo balai ;D db VDU mane nuramino, sake, kad tureciau istot..o kad taip ir butu! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:41:53
| Nuoroda
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
O as kazkaip nebijau, lbai laukiu rytojaus Na tavo nuotaika atspindi ir tavo balai ;D db VDU mane nuramino, sake, kad tureciau istot..o kad taip ir butu! Tikek tuo ir istosi o kur stoji? Sociologija si specialybe kolkas lietuvoj dar tik populiareja |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:56:10
| Nuoroda
mejayte rašė:
O nuotrauka turi būti spalvota ar ne?
Manau nesvarbu.Mano tai spalvota |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
16:03:47
| Nuoroda
Plektruda rašė:
Sandrittta rašė:
Sandrittta rašė:
Matau, kad jau mazdaug numatot rezultatus, kazin ar pirmu etapu gausiu vf i sociologija su 18,66 ? Bukite rami, ir ruoskites atvykimui i VDU visi su gerais balais kazkodel daugiau nerimauja nei tie kurie blogai mokosi Aciu nuraminot ! na zinot kazkaip labai nepergyvenau,bet kai pradejau cia skaitinet tai ir man baisu pasidare...ypac kai kalbama apie toki dalyka, kurio atkakliai siekiu per pastaruosius metus Sveikinu. Aš pati savo svajonės taip siekiau, bet panašu, mano istorija nebus tokia sėkminga... Na sveikint dar anksti, kol nepamatysiu savo akim, kad istojau tol nenusiraminsiu o kur tu nori istoti? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
16:42:43
| Nuoroda
Plektruda rašė:
Sandrittta rašė:
Plektruda rašė:
Sandrittta rašė:
Sandrittta rašė:
Matau, kad jau mazdaug numatot rezultatus, kazin ar pirmu etapu gausiu vf i sociologija su 18,66 ? Bukite rami, ir ruoskites atvykimui i VDU visi su gerais balais kazkodel daugiau nerimauja nei tie kurie blogai mokosi Aciu nuraminot ! na zinot kazkaip labai nepergyvenau,bet kai pradejau cia skaitinet tai ir man baisu pasidare...ypac kai kalbama apie toki dalyka, kurio atkakliai siekiu per pastaruosius metus Sveikinu. Aš pati savo svajonės taip siekiau, bet panašu, mano istorija nebus tokia sėkminga... Na sveikint dar anksti, kol nepamatysiu savo akim, kad istojau tol nenusiraminsiu o kur tu nori istoti? menotyrą arba istoriją, bet jau žinau,kad per žemas balas. )) Na kas cia zino gal ir pavyks dar linkiu sekmes!! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:41:50
| Nuoroda
Kirstuke rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
O as kazkaip nebijau, lbai laukiu rytojaus Na tavo nuotaika atspindi ir tavo balai ;D db VDU mane nuramino, sake, kad tureciau istot..o kad taip ir butu! Tikek tuo ir istosi o kur stoji? Sociologija si specialybe kolkas lietuvoj dar tik populiareja Greiciau pergrusta... Nelabai supranti apie ka sneku tad geriau patylek turedama omeny , kad tik populiareja tai kalbu apie tai, kad zmones dar nelabai informuoti apie sociologo darba, ir ne vienas paklaustas net nezino kas tai yra kaip kad pavyzdziui uzsienio valstybese si specialybe jau placiai naudojama ir yra itin vertinama.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:43:05
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
O as kazkaip nebijau, lbai laukiu rytojaus Na tavo nuotaika atspindi ir tavo balai ;D db VDU mane nuramino, sake, kad tureciau istot..o kad taip ir butu! Tikek tuo ir istosi o kur stoji? Sociologija si specialybe kolkas lietuvoj dar tik populiareja O koks pas tave kb gavosi? :> 18,66 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:48:15
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
O as kazkaip nebijau, lbai laukiu rytojaus Na tavo nuotaika atspindi ir tavo balai ;D db VDU mane nuramino, sake, kad tureciau istot..o kad taip ir butu! Tikek tuo ir istosi o kur stoji? Sociologija si specialybe kolkas lietuvoj dar tik populiareja O koks pas tave kb gavosi? :> 18,66 Aukštas :} turėtum ryt įstot. O va man toks ant ribos tai todėl nerimauju ;D Na jo, bet ir man dar kazkaip neramu, atrodo mazu kas gali nutikt o tu palauk i psichologija jei neklystu ?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:53:43
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
O as kazkaip nebijau, lbai laukiu rytojaus Na tavo nuotaika atspindi ir tavo balai ;D db VDU mane nuramino, sake, kad tureciau istot..o kad taip ir butu! Tikek tuo ir istosi o kur stoji? Sociologija si specialybe kolkas lietuvoj dar tik populiareja O koks pas tave kb gavosi? :> 18,66 Aukštas :} turėtum ryt įstot. O va man toks ant ribos tai todėl nerimauju ;D Na jo, bet ir man dar kazkaip neramu, atrodo mazu kas gali nutikt o tu palauk i psichologija jei neklystu ?:) Aha. 1-3 psichologijos. bet 4 sociologiją rašiau balas tai taspats mano visur gavos o koks gavos? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
18:01:41
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
17.92 tai toks grinai ant ribos. tai jei ne pirmas turas, tai antras turėtu būt sėkmingas Jo, manau tikrai istosi, to ir linkiu gal net kazkurias paskaitas kartu lankytume |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
18:20:22
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
17.92 tai toks grinai ant ribos. tai jei ne pirmas turas, tai antras turėtu būt sėkmingas Jo, manau tikrai istosi, to ir linkiu gal net kazkurias paskaitas kartu lankytume Aš dar vilties neprarandu. ir ryt tikiuos ji pasiteisins ) aha, aš irgi taip spėju, kad su daug kuo gali būti bendrų paskaitų. ir tas fainas dalykaas yra ;D Joo as atvira naujoms pazintims :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
18:38:45
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
17.92 tai toks grinai ant ribos. tai jei ne pirmas turas, tai antras turėtu būt sėkmingas Jo, manau tikrai istosi, to ir linkiu gal net kazkurias paskaitas kartu lankytume Aš dar vilties neprarandu. ir ryt tikiuos ji pasiteisins ) aha, aš irgi taip spėju, kad su daug kuo gali būti bendrų paskaitų. ir tas fainas dalykaas yra ;D Joo as atvira naujoms pazintims :D Nuo rytojaus kai jau bus daugiau kas žinoma reiks kontaktais pradėt keistis, kad drąsiau būtų naujoj vietoj ;DD Butinai ! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
18:40:34
| Nuoroda
jovitaaa rašė:
Sveiki, al yra zinanciu kas mazdaug buna tam informtaikos teste? :/ Paspausk desinej pusej online testai, tada informatika.Pabandyk tuos testus, speju kazkas panasaus gali buti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
20:41:07
| Nuoroda
jovitaaa rašė:
Ar stipendijas gauna tik tie pirmakursiai, kurie istojo i vf? Koks ju dydis? :) Jo, lygtai 130 lt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
20:42:46
| Nuoroda
Cia tos kur mokamos pirmaji semestra, tiem kas i vf istojo, paskui ziuri pagal mokymasi, nesvarbu vf ar vnf |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:05:54
| Nuoroda
Jei rytoj kas vaziuos rasytis sutarciu, nepamirskit pasidalinti ispudziais |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:20:45
| Nuoroda
Kindre rašė:
aš esu pasimetus, sakykit, ten toj eilutėj , kur rašo kvietimas NL tai ten ir įstojau, pasakykit , kad taip ? ;D Taaaip |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:23:05
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Ir šiaip pasigirkit kur jau tiksliai įstojot na ka pagaliau ramu VDU sociologija vf !!! as ateinu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:37:35
| Nuoroda
MeowMeow rašė:
Heloū, žmonės. Nieko aš toj lamoi nesuprantu xD jeigu parašyta stulpelyje "kvietimas, NL", reiškia įstojau? ;o aha |