Vartotojo Sandrittta pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-25 15:32:25 | Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Sandrittta rašė:

Matau, kad jau mazdaug numatot rezultatus, kazin ar pirmu etapu gausiu vf i sociologija su 18,66 ?

Bukite rami, ir ruoskites atvykimui i VDU :D visi su gerais balais kazkodel daugiau nerimauja nei tie kurie blogai mokosi :D

Aciu nuraminot ! :D na zinot kazkaip labai nepergyvenau,bet kai pradejau cia skaitinet tai ir man baisu pasidare...ypac kai kalbama apie toki dalyka, kurio atkakliai siekiu per pastaruosius metus ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 15:37:29 | Nuoroda
Orchideja rašė:

O as kazkaip nebijau, lbai laukiu rytojaus :)

Na tavo nuotaika atspindi ir tavo balai ;D db VDU mane nuramino, sake, kad tureciau istot..o kad taip ir butu! :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 15:41:53 | Nuoroda
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:

Na tavo nuotaika atspindi ir tavo balai ;D db VDU mane nuramino, sake, kad tureciau istot..o kad taip ir butu! :)

Tikek tuo ir istosi :) o kur stoji?

Sociologija si specialybe kolkas lietuvoj dar tik populiareja :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 15:56:10 | Nuoroda
mejayte rašė:

O nuotrauka turi būti spalvota ar ne?

Manau nesvarbu.Mano tai spalvota :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 16:03:47 | Nuoroda
Plektruda rašė:
Sandrittta rašė:
Sandrittta rašė:

Matau, kad jau mazdaug numatot rezultatus, kazin ar pirmu etapu gausiu vf i sociologija su 18,66 ?

Bukite rami, ir ruoskites atvykimui i VDU :D visi su gerais balais kazkodel daugiau nerimauja nei tie kurie blogai mokosi :D

Aciu nuraminot ! :D na zinot kazkaip labai nepergyvenau,bet kai pradejau cia skaitinet tai ir man baisu pasidare...ypac kai kalbama apie toki dalyka, kurio atkakliai siekiu per pastaruosius metus ;)

Sveikinu. :) Aš pati savo svajonės taip siekiau, bet panašu, mano istorija nebus tokia sėkminga... 

Na sveikint dar anksti, kol nepamatysiu savo akim, kad istojau tol nenusiraminsiu :D o kur tu nori istoti?

Žinutė parašyta: 2011-07-25 16:42:43 | Nuoroda
Plektruda rašė:
Sandrittta rašė:
Plektruda rašė:
Sandrittta rašė:
Sandrittta rašė:

Sveikinu. :) Aš pati savo svajonės taip siekiau, bet panašu, mano istorija nebus tokia sėkminga... 

Na sveikint dar anksti, kol nepamatysiu savo akim, kad istojau tol nenusiraminsiu :D o kur tu nori istoti?

menotyrą arba istoriją, bet jau žinau,kad per žemas balas. :)))

Na kas cia zino gal ir pavyks dar ;) linkiu sekmes!!

Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:41:50 | Nuoroda
Kirstuke rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:

Greiciau pergrusta...

Nelabai supranti apie ka sneku tad geriau patylek ;) turedama omeny , kad tik populiareja tai kalbu apie tai, kad zmones dar nelabai informuoti apie sociologo darba, ir ne vienas paklaustas net nezino kas tai yra :) kaip kad pavyzdziui uzsienio valstybese si specialybe jau placiai naudojama ir yra itin vertinama..

Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:43:05 | Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:

O koks pas tave kb gavosi? :>

18,66 :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:48:15 | Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:

Aukštas :} turėtum ryt įstot. O va man toks ant ribos :D tai todėl nerimauju ;D

Na jo, bet ir man dar kazkaip neramu, atrodo mazu kas gali nutikt :) o tu palauk i psichologija jei neklystu ?:)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 17:53:43 | Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:
Sandrittta rašė:
Orchideja rašė:

Aukštas :} turėtum ryt įstot. O va man toks ant ribos :D tai todėl nerimauju ;D

Na jo, bet ir man dar kazkaip neramu, atrodo mazu kas gali nutikt :) o tu palauk i psichologija jei neklystu ?:)

Aha. 1-3 psichologijos. bet 4 sociologiją rašiau :) balas tai taspats mano visur gavos

o koks gavos? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 18:01:41 | Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:

17.92 tai toks grinai ant ribos. tai jei ne pirmas turas, tai antras turėtu būt sėkmingas :)

Jo, manau tikrai istosi, to ir linkiu ;) gal net kazkurias paskaitas kartu lankytume :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 18:20:22 | Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:

17.92 tai toks grinai ant ribos. tai jei ne pirmas turas, tai antras turėtu būt sėkmingas :)

Jo, manau tikrai istosi, to ir linkiu ;) gal net kazkurias paskaitas kartu lankytume :)

Aš dar vilties neprarandu. ir ryt tikiuos ji pasiteisins :)) aha, aš irgi taip spėju, kad su daug kuo gali būti bendrų paskaitų. ir tas fainas dalykaas yra ;D

Joo :) as atvira naujoms pazintims :D :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 18:38:45 | Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:

Aš dar vilties neprarandu. ir ryt tikiuos ji pasiteisins :)) aha, aš irgi taip spėju, kad su daug kuo gali būti bendrų paskaitų. ir tas fainas dalykaas yra ;D

Joo :) as atvira naujoms pazintims :D :D

Nuo rytojaus kai jau bus daugiau kas žinoma reiks kontaktais pradėt keistis, kad drąsiau būtų naujoj vietoj ;DD

Butinai ! :D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 18:40:34 | Nuoroda
jovitaaa rašė:

Sveiki, al yra zinanciu kas mazdaug buna tam informtaikos teste? :/

Paspausk desinej pusej online testai, tada informatika.Pabandyk tuos testus, speju kazkas panasaus gali buti :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 20:41:07 | Nuoroda
jovitaaa rašė:

Ar stipendijas gauna tik tie pirmakursiai, kurie istojo i vf? Koks ju dydis? :)

Jo, lygtai 130 lt :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 20:42:46 | Nuoroda

Cia tos kur mokamos pirmaji semestra, tiem kas i vf istojo, paskui ziuri pagal mokymasi, nesvarbu vf ar vnf :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 23:05:54 | Nuoroda

Jei rytoj kas vaziuos rasytis sutarciu, nepamirskit pasidalinti ispudziais :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:20:45 | Nuoroda
Kindre rašė:

aš esu pasimetus, sakykit, ten toj eilutėj , kur rašo kvietimas NL tai ten ir įstojau, pasakykit , kad taip ? ;D

Taaaip :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:23:05 | Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:

Ir šiaip pasigirkit kur jau tiksliai įstojot :)

na ka pagaliau ramu :) VDU sociologija vf !!! as ateinu :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:37:35 | Nuoroda
MeowMeow rašė:

Heloū, žmonės. Nieko aš toj lamoi nesuprantu xD jeigu parašyta stulpelyje "kvietimas, NL", reiškia įstojau? ;o

aha