Vartotojo Sandrittta pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:38:13 | Nuoroda

VDU sociologija vf , to ir norejau :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:40:14 | Nuoroda
MeowMeow rašė:
Sandrittta rašė:
MeowMeow rašė:

Heloū, žmonės. Nieko aš toj lamoi nesuprantu xD jeigu parašyta stulpelyje "kvietimas, NL", reiškia įstojau? ;o

aha

Ačiū. ;o

O el. laiško dar negavau... Be laiško gi galiu nešti dokumentus, ar ne?

jaciu dar nieks negavo, dziaukimes kad bent cia jau paskelbe :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:41:21 | Nuoroda

O mums nerodys kelintu nr istojom ? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 08:17:33 | Nuoroda
Metamorfozė rašė:

Kas čia per istorikų deficitas? 

MAN TAIP NEPATINKA. :(

Sociologo irgi dar nesutikau nei vieno cia :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:55:00 | Nuoroda

SKUBIAI REIKIA. Ar reikalinga notariskai patvirtinta tik atestato kopija ar ir paso kopija turi but patvirtinta??

Žinutė parašyta: 2011-07-26 13:09:33 | Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:

SKUBIAI REIKIA. Ar reikalinga notariskai patvirtinta tik atestato kopija ar ir paso kopija turi but patvirtinta??

kiek žinau, tai viską vietoj vdu padarys :)

bet as neturesiu daug laiko, del to noriu viska jau turet ir eit i eiles prie stalu iskart, vat atestato kopija jau man patvirtino notare, bet kaip del paso kopijos... :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 13:29:19 | Nuoroda
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:

bet as neturesiu daug laiko, del to noriu viska jau turet ir eit i eiles prie stalu iskart, vat atestato kopija jau man patvirtino notare, bet kaip del paso kopijos... :)

atestato, jo priedo ir paso/asmens tapatybės kortelės nuorašai turi būti iš notaro. :>

bet tai nuorasai..o as kopijas :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 13:44:25 | Nuoroda
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:

atestato, jo priedo ir paso/asmens tapatybės kortelės nuorašai turi būti iš notaro. :>

tai taip vadinasi tos kopijos, tai patvirtina notaras ;DD

a :DD na man katik atrase is vdu akd tik atestata turi patvirtint :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:10:37 | Nuoroda

Gal zinot ar galiu pati visus dolumentus atsisvietus atsinest, ar butinai reik ten sviestis? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:35:49 | Nuoroda
zaara rašė:
Sandrittta rašė:

Gal zinot ar galiu pati visus dolumentus atsisvietus atsinest, ar butinai reik ten sviestis? :D

Gali ir pati,bet tik patvirtintus notaro ;>

Na kiek girdejau tik atestata reik patvirtint, tai jis jau guli ant mano stalo ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:51:42 | Nuoroda
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
zaara rašė:
Sandrittta rašė:

Gali ir pati,bet tik patvirtintus notaro ;>

Na kiek girdejau tik atestata reik patvirtint, tai jis jau guli ant mano stalo ;D

ne, reikia ir paso arba tapatybės kortelės kopijos. Šiandien buvau pasirašyti sutarties. :>

rimtai, tai kodel man sake kad nereik paso kopijos notariskai patvirtint

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:56:33 | Nuoroda
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:

deja, šiandien buvau pasirašyti sutarties, turėjau ir tapatybės kortelės kopiją, tai žinok pajamė. ;DD matyt reikia. ;>

o tu buvai jau pati is anksto pas notara pasitvirtinus? o tai gal butu pajeme ir be to patvirtinimo? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:57:25 | Nuoroda

Ar tiesa, kad stipendijas pirmaji semestra gaus tik tie, kuriu stojamasis balas virs 20?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:58:28 | Nuoroda

Beje ar laikei anglu kalbos testa ? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:23:23 | Nuoroda
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Sandrittta rašė:

deja, šiandien buvau pasirašyti sutarties, turėjau ir tapatybės kortelės kopiją, tai žinok pajamė. ;DD matyt reikia. ;>

o tu buvai jau pati is anksto pas notara pasitvirtinus? o tai gal butu pajeme ir be to patvirtinimo? :D

taip, aš vakar buvau pas notarą. ;> o paėmę gal ir būtų, nežinau ;DDD

velniava, kaip dabar zinot :D nesinori pralaukus kelias valandas eileje isgirsti: eik pasitvirtink ta kopija ir keliauk i eiles gala :DD

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:24:18 | Nuoroda
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:

žinok nelaikiau. ;o kiek girdėjau, tai kas išlaiko virš 80proc egzaminą, tai tiems nereikia. Ar blogai girdėjau? ;//

Gerai girdejai :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:31:07 | Nuoroda
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:

žinok nelaikiau. ;o kiek girdėjau, tai kas išlaiko virš 80proc egzaminą, tai tiems nereikia. Ar blogai girdėjau? ;//

bet tai reikia eit kažkur dar pasakyt, kad va aš nelaikyt galiu, ar tiesiog neini ir viskas, ir niekas nebara už tai? ;D

kazkam lygtai reik eit pasirodyt ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 17:06:41 | Nuoroda
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:
plumbum rašė:
Sandrittta rašė:

bet tai reikia eit kažkur dar pasakyt, kad va aš nelaikyt galiu, ar tiesiog neini ir viskas, ir niekas nebara už tai? ;D

kazkam lygtai reik eit pasirodyt ;D

kam??? ;DDD ir žinai, man rodos visiems įstojusiems į vf vietas yra mokamos stipendijos. Nes tokiam informaciniam lapelyje kurį gavau yra parašyta :" stipendijos išmokėjimas( įstojusiems į valstybės finansuojamas vietas)". Ir ten paskui aprašyta, kaip savo duomenis pateikti dėl stipendijos. :>

Dabar tiksliai nepamenu, bet kazkur skaiciau, kad kazkam turi parodyt atestata ir uzzymi tave, bandyk klaust vdu puslapy arba cia forume kur nors ;D O nu tai liuks, nes db paskaiciau kad ten kazkokia vdu atstove parase jog gauna tik tie kuriu kb virs 20, tikiuos ji ten melavo :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 17:44:06 | Nuoroda
milkaa rašė:

o dėl ko čia tas notaras kažką turi tvirti? Nieko nebesuprantu :D gal gali koks geras žmogus surašyti, ką reikia su savimi turėti be tų kvitų?

na as tai nunesiau , kad notaras patvirtintu atestaro kopija, tam, kad nereiktu laukt eilej vdu prie zmogaus kuris tvirtins tas kopijas :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 18:07:49 | Nuoroda
milkaa rašė:
Sandrittta rašė:
milkaa rašė:

o dėl ko čia tas notaras kažką turi tvirti? Nieko nebesuprantu :D gal gali koks geras žmogus surašyti, ką reikia su savimi turėti be tų kvitų?

na as tai nunesiau , kad notaras patvirtintu atestaro kopija, tam, kad nereiktu laukt eilej vdu prie zmogaus kuris tvirtins tas kopijas :D

ai, bet šiaip ir ten bus kažkoks žmogus, kuris tai padarys, ane? Ir, beje, gal gali pasakyti, ką su savimi nešies? Ir dar: sveikinu įstojus, mačiau, kad į sociologiją, todėl užskaitau :D ;)

Aciuuu! ;) Taip ten sake 101 auditorijoj viska ir atsvies ir patvirtins. Su savim reikia turet atestata, asmens tapatybes kortele, dokumentine nuotrauka ir kvita, kad sumokejai 120lt. (lygtai kopija jo reikia, bet as mokesiu internetu tai atsispausdinsiu ta kvita ir vsio :D)