Vartotojo Sandrittta pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:35:11 | Nuoroda
Johnny B rašė:
Sandrittta rašė:

as istorijos pradejau mokytis tik 11 klasej, nes pries tai turejom pochuiste mokytoja ir gaudavom desimtukus uz nieka... tad db vyksta ne kartojimas o tik susipazinimas, todel bijau kaip bus su egzu :/

Realiai 11-12 klasėse viskas daugmaž iš naujo praeinama. Tad jei išties mokysies didelių problemų nebus.

pasistengsiu kad taip ir  butu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:11:28 | Nuoroda
vitae rašė:

Na, perspektyvus būna žmogus, o ne specialybė ;) Tiesiog viskas priklauso nuo tavęs. Galima dirbti ir tyrimų centrauose, ir reklamos srityje, valstybinėse įstaigose, čia rasi daugiau apie tai:

www.facebook.com/notes/sociologai-vienykimes/kokios-perspektyvos-baigus-studijas/110669672282382

aciu labai :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:13:57 | Nuoroda
Dydė :) rašė:

kaip matau gat didelis konkursas tada buvo.. man labai idomu kiek istojusiu siais metais :) o del perspektyvu, tai su jokia specialybe tu darbo negausi, jei nesistengsi pats :) o be to niekas nezino kas bus po 4 aar 6 metu, kokios bus perspektyvos :) pvz pries 4 metus visi bernai tojo i staytba galvojo kad va cia tai niekad darbo netruks.. o dabar? :) tik patys geriausi randaa darba, tie kurie iesko :) taip kad lygiai taip pat ir su sociologija, gal ji taps populiari gal ne :) bet jei pats suksies tikrai neliksi ant ledo :) cia mano tokia nuomone :)

na taip nuo zmogaus irgi tikrai daug kas priklauso :) o balas tai labai pakilo, dabar jau manau kad sunkiai kitamet beistosiu i nemokama :(

Žinutė parašyta: 2010-07-26 18:29:35 | Nuoroda

tik idomu ar siemet vietu maziau ar cia visi su labai aukstais balais subego :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 18:32:47 | Nuoroda
donay34 rašė:

O norintiems pamatyti kas gyveno barakuose ir padiskutuoti su jais, siulau prisijungti prie taikos ir baltijos baraku grupiu facebooke :) , gal ten jau susipazinsit su busimais ir busimom kambariokem ;)

o kuriame pats barake gyveni? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:49:20 | Nuoroda
vitae rašė:

Sakė, kad nemokamų vietų yra 30. Tai lyginant su vadyba ar kokiu administravimu - mažai. Gal todėl ir gavosi tas balas aukštokas. Pernai paskutinis į vf buvo tik 16,62.

tik 30..vaje.. o gal zinai kiek pernai buvo nemokamu vietu? 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:55:35 | Nuoroda
donay34 rašė:

As gyvenau visus 6 savo studiju metus Taikoje :D . Dbr jau pabaiges mokslus :) , bet manau siemet tikrai nekarta as ten uzsuksiu pasitusinti su xebra ;)

Tai dabar prasau mums visiems Taikos bendrabucio pliusus ir minusus susakyti

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:33:06 | Nuoroda
donay34 rašė:

Neisduosiu :PPP , turit pagyvent ir pamatyt :DD , kai gausit baraka , apsigyvensit , busit pakrikstyti :D , tai ir pamatysit tikra studentiska gyvenima :DD

nu taip kas belieka :D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:35:30 | Nuoroda
donay34 rašė:

Siektiek video is to kas vyksta taikoje

www.youtube.com/watch?v=QqcmA1-ZpHc&feature=related

Taip pasitinkam tarptautine taikos diena :) , salia galite atrasti ir kitus video

gerai atrodo tos sviesos languose..ir sumastyk man taip :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:44:39 | Nuoroda
Žalia rašė:

Kažkodėl tik pagalvojus apie 12 - tą klasę mane nupurto šiurpas. Greičiausiai ne dėl pačios 12-os klasės, bet dėl egzaminų. Kažkaip dėl jų anksčiau man buvo nulis reakcijos, bet šiais metais kartu su dvyliktokais nervinausi dėl egzaminų, jų rezultatų ir dėl stojimų rezultatų. Lyg būtų čia ko man stresuot papildomai  Bet taip jau gavosi  Matyt pagalvojus, kad kitais metais manęs tas pats laukia. Jau senokai žinau, kokius egzaminus laikysiu, todėl šiek tiek atsipūtus esu. Bent jau žinau, kuriems dalykams teks sutelkti daugiau dėmesio.

O šiaip, šią vasarą bandau atsipūst kiek galima daugiau (nors ne visada pavyksta;D). Baisiausiai nelaukiu kitų metų, bet jie neišvengiamai artėja.

man irgi panasiai, tik galvoju koks stresas bus pries pat egza kai jau dabar taip baisu :D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 22:08:03 | Nuoroda
YourStarGirl rašė:

Nebijokit jūs tų egzaminų :} geriausia su klasiokais prieš pat einant į tą pastatą kur laikysit pachill'int,pasijuokt :} Nėreik nervintis,kas bus tas bus :}

na jo  :) tik tikriausiai jau nuo mazu dienu tie egzaminai atrodo kaip kazkoks siaubas kai matai baimes perkreiptus dvyliktoku veidus ir asarotas akis :D bet kuo jie arciau tuo labiau supranti kad tai tik svarbus kontrolinis :)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 00:12:51 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
Žalia rašė:

Kuo toliau, tuo vis dažniau stengiuosi save nuteikt, kad egzaminai tik papraščiausi žinių patikrinimai, kaip kad buvo 10 klasėj

Būtent taip ir yra,egzaminas-paprastas kontrolinis kurį reikia kuo geriau atlikti,ir tau  atviros beveik visos durys siekti tai ko troškai/trokšti....

as po siu stojimu pradedu mastyt kad i savo norima spcialybe tik i mokama istosiu, todel dabar mano galvoje dvi mintys kaip gerai islaykyt egzus ir kaip susitaupyt pinigu :D

Žinutė parašyta: 2010-07-27 00:14:02 | Nuoroda
Žalia rašė:

Mane tik ir guodžia, kad turėtų būt lengvi istorijos ir lietuvių egzaminai ;DD

o as lietuviu egzamino labiausiai bijau, nes su juo buna didziausi kurijozai :D

Žinutė parašyta: 2010-07-27 00:23:26 | Nuoroda
Žalia rašė:
Sandrittta rašė:

as po siu stojimu pradedu mastyt kad i savo norima spcialybe tik i mokama istosiu, todel dabar mano galvoje dvi mintys kaip gerai islaykyt egzus ir kaip susitaupyt pinigu :D

O kur nori stot? :)

Tai joa, visko būna. Dažniausiai laimės dalykas su tais egzaminais;D

i VDU sociologija...pernai pereinamasis buvo 16,6 mazdaug, o siemet jau 18 na aisku imanoma toki turet, bet tada jau negaliu nei ant vieno egzo susimaut ir papildomas stresas,todel geriau reik ir su tuo susitaikyt kad gali tekt ir i mokama zygiuot, kad po to nebutu soko kaip siemetiniam dvyliktokam kurie cia stot norejo :)

o tu jau zinai kur noretum stot? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 12:52:12 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
Sandrittta rašė:
Žalia rašė:
Sandrittta rašė:

O kur nori stot? :)

Tai joa, visko būna. Dažniausiai laimės dalykas su tais egzaminais;D

i VDU sociologija...pernai pereinamasis buvo 16,6 mazdaug, o siemet jau 18 na aisku imanoma toki turet, bet tada jau negaliu nei ant vieno egzo susimaut ir papildomas stresas,todel geriau reik ir su tuo susitaikyt kad gali tekt ir i mokama zygiuot, kad po to nebutu soko kaip siemetiniam dvyliktokam kurie cia stot norejo :)

Viskas yra įmanoma tik noro reikia turėti...

noro nepakanka reik dar sekmes ir jegu :) noro pas mane tai labai daug..

Žinutė parašyta: 2010-07-27 12:54:24 | Nuoroda
Žalia rašė:
Sandrittta rašė:

Dar anksčiau šiais metais norėjau stoti į VU Leidybą, bet praeitais metais buvo ganėtinai aukštas balas, kaip šiais metais - nesidomėjau. :) Tai žodžiu, reiktų daug pasimokint. O dabar tai jau norėčiau stot į VU Verslo informacijos vadybą, kurią anksčiau būčiau rašius antru numeriu;D Tai vat, iki kitų metų dar manau gali kažkas pasikeist;D

Na, o kaip rašė KarabinaS, tereikia turėt bent šiek tiek noro, įdėt dar šiek tiek pastangų ir mum pasiseks;DD

tikuos ir as atrasiu sau dar kokia tinkama specialybe, nes dabar nelabai zinau kitu varijantu, ties viena uzsiciklinau ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-27 14:43:56 | Nuoroda
agytukas rašė:

Gavau, reik daug dokumentų: užpildyti pagrindinę prašymo anketą, šeimos sudėties, abiejų tėvų darbo pajamų pašalpų, brolių ir/ar sesių pažymų dėl mokymosi. Dokumentus reikia pristatyti per pagrindinį priėmimą nuo liepos 23 - rugpjūčio 4 d. arba per papildomą nuo rugpjūčio 9 - 12 d. Dokumentus pristatyti į Daukanto g. 27-210. Bendrabučių mokestis VDU-1 - 130 lt./mėn. VDU-2 - 170 lt./mėn. Antras bendrabutis geresnės būklės, remontuotas. Konkurso rezultatai bus skelbiami rugpjūčio 14 d. VDU portale ir Facebook'e arba informacija teikiama telefonu Studentų reikalų tarnyboje (tel.nr. 8-37-327977), Studentų atstovybėje (tel.nr. 8-37-327971). Sėkmės bandant gauti bendrabutį gyvenamajai vietai.

o ta prasymo anketa is intiko atsispaudint uzpildyt ir nunest? ar ten vietoj pasiimt ir uzpildyt? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 14:47:24 | Nuoroda
ak.fak rašė:

Aš kažkaip galvoju, kad egzai turėtų būti sunkesni mums, abiturientams,  laikantiems 2011m. Nes visad jaučiama tokia tendencija, jog kas antri metai egzaminai būna sunkūs. O šiemet jie nebuvo tokie, pernai buvo sunkesni.  

na bet pernai b lygiai nelaike kartu tai ir buvo sunkesni :)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 14:48:42 | Nuoroda
MAKAR0NAs rašė:

as pervedziau 120 uz tuos stojimus . Nereikia man nesti to cekio ten i ta priemimo komisija ?

reikia

Žinutė parašyta: 2010-07-27 17:28:29 | Nuoroda
Aš... rašė:

Aš atsispauzdinau, užpildžiau ir nunešiau, nereikėjo ten pildyt

aisku :)