Vartotojo sandriote pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-30 11:09:48 | Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:

o aš tai kai prašė parašyt protokolo numerį ant juodraščio, tai jį visą ir nurašiau tą ilgą, o reikėjo tik numeriuką savo vietos ten viršuje parašyt, tai dar net vykdytoja mane sugruzino,sako, ką tu čia dabar ne tą nurašei,juk tau čia gali užskaityti,kaip asmeninį ženklą ir išvis nevertinti darbo :-/ va dėl to labai bijau  

tikrai užskaitys, nes ant juodraščio gali rašyt ką nori, nes juodraščių niekas neskaito, juos sunaikina :)

Žinutė parašyta: 2010-06-30 18:38:38 | Nuoroda

Tai dar gerai jei 12. Pavyzdžiui IT VBE rezultatus mūsų mokykla gavo tik pusę 5.

Žinutė parašyta: 2010-06-30 21:39:52 | Nuoroda

pas mus tai galima skambint, eit į mokyklą ir klaust per internetinį dienyną.

Žinutė parašyta: 2010-06-30 21:50:14 | Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:

pas mus irgi yra tas el. dienynas, ten visi senai esam prisiregistrave. bet kad ten nemanau kad kas ides tuos egzus.. o daugiau tinklapiu nezinau. jkalbejau su aukletoja sake kad telefonu kazin ar kas pasakys, bet tai nesamone tada. gi daug pvz yra jau isleke i uzsieni tai kaip jiem suzinot kiek gavo..

beje klausiau lamapbpo ar pas juos bus surasyti rezultatai, tai sake tik liepos 13 bus parashyta tam prasyme musu,anksciau ne.

gaila, velniskai noreciau  netu susizinoti nes tu ta mokykla kad eit tai tikrai nesamone

pamėgink parašyt žinutę per el.dienyną. Na bent jau mums direktorius parašė, kad galim jo klaust per ten, o dar šiandien su pavaduotoja kalbėjau tai sakė parašys pati kai tik gaus.

Žinutė parašyta: 2010-06-30 21:55:10 | Nuoroda
Deivizs rašė:

14 val liko :)
kaip kuo veliau atsikelt?

kuo vėliau nueit miegot :D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 10:02:51 | Nuoroda
matrica rašė:

Kai NECe pasirodys straipsnis, tai tikrai bus rezultatai..pvz apie valstybines kalbos egzamina pasirode straipsnis 11:57:01

atkreipk dėmesį į datą 28d, kai rezultatai buvo 23 :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 10:13:25 | Nuoroda

aš ir galvodavau va kažkas taiso kaip gėda :D Dar galvoju, kaip aš duosiu apeliaciją jei reikės, nu man baisu pagalvot, kad dar kas nors  tą nesamonę skaitys :D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 10:25:53 | Nuoroda
sanemis rašė:

mum mokytoja pasakojo, kad kai ji taisė darbus, viena mergina ne viską spėjo tušinuku perrašyti (teksto suvokimą), tad dalį paliko pieštuku, pagal taisykles negalima taisyti, bet matė mokytoja, kad labai stiprus darbas, gerai parašyta ir apvedžiojo tušinuku, po to ta mergaitė pateikė apeliaciją, o motyvas tai, kad nespėjo viską perrašyti tušinuku, tą darbą iškėlė ir mato, kad apvedžiota vertintojo ir tas mokytojas gavo papeikimą.... 

tai va, kas per nesamonė, jeigu yra taisyklės, kad negalima tai vadinas negalima. Aišku tiem kas nespėja tai gal ir bloga, bet jeigu taip atsitiko tai ką jau padarysi. Man pavyzdžiui pikta, kai čia kažkas kalbėjo apie anglų, sakė jog nemažina dėl žodžių skaičiaus, užskaito ir aplamai parašytą esę, ne apie konkrečią specialybę.Yra taisyklės, nu tai laikykimės visi tų taisyklių. Kai pradeda daryt išimtis, tai tada prasideda balaganas.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 10:33:25 | Nuoroda
matrica rašė:
Hushaby rašė:

Su tomis apeliacijos atsargiai. Dažniausiai ne tik kad nepataiso balo, bet dar ir pablogina. Nes tikrinima griežčiau tokiu atveju ;)

Aha, as irgi girdejau taip. Reikia duot apeliacija tik jei jautiesi ZIAURIAI nuvertintas. Pvz lietuviu mokytoja pasakojo apie gabia mergina, kuri neislaike egzo, padave apeliacija ir parejo apie 70%. O esme tame, kad jei buvo neuzskaite rasinio temos, o per apeliacija rado uzuomenu i tema

aš girdėjau, kai panelė neišlaikė ir po apeliacijos gavo 98 :D Nors mūsų mokytojai sako, kad po apeliacijos dažniausiai pakelia balą :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 10:41:41 | Nuoroda

ilgai laukę dar palaukit :P

Žinutė parašyta: 2010-07-01 10:46:45 | Nuoroda
ingree rašė:
sandriote rašė:

o jau Salomėją Nėrį cituoji ;DDDD

nervai savo daro ;DDDD lt kalba mano mintis apsėdusi :D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 10:47:37 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
sandriote rašė:

o jau pati kad nelauki :D

laukiu ir dar kaip :D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:16:36 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:

na va, aukletoja parase, kad kai suzinos rezultatus, butinai parasys  bent i mokykla nereiks eit  galesiu namuose ramiai raudoti. o kaip manot, kiek surinkot? gal pabandom paspelioti?  

geriausia namuose, a toj mokykloj tai visi tuoj klausinėt, guost (duok dieve to neprireiktų) lenda.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:27:43 | Nuoroda
Deivizs rašė:

bet be $ nepatirsi materialių gyvenimo malonumų. kelionės, įv. pramogos ir t.t

pritariu!

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:31:12 | Nuoroda
čiungačianga rašė:
Deivizs rašė:

keliauti galima su savanoriais ir pamatyti daug daugiau, o pramogas irgi kuriame patys. Aišku, kiekvienam sava laimė, aš pilnai suprantu kodėl kitiems reikia krūvos litų iki pilnos laimės. pinigai atidaro daug durų, tik vat ar visada mums to reikia ar tos nupirktos pramogos, nupirkti draugai, veidmainiai žmonės aplink suteiks daug laimės? ;)

jei turi pinigų nereiškia jog tave supa veidmainiai žmonės. Visų pirma reik proto turėt ir sugebėt gyventi taip, kaip leidžia tavo galimybės ir trokšta tavo siela.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:35:48 | Nuoroda
vodjani rašė:
sandriote rašė:
Deivizs rašė:

pritariu!

Aš nesakau kas pinigai yra blogis ar pan. Tačiau laimės nėra juose. Gyvenimo malonumai sukelia tam tikrą euforiją kai jų paragauji, poto tampa priklausomybe, o dar po kurio laiko tu jau matai, kad jie tavęs nebetenkina.

ne visiems tai tampa priklausome.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:36:23 | Nuoroda
sandriote rašė:
vodjani rašė:
sandriote rašė:
Deivizs rašė:

pritariu!

Aš nesakau kas pinigai yra blogis ar pan. Tačiau laimės nėra juose. Gyvenimo malonumai sukelia tam tikrą euforiją kai jų paragauji, poto tampa priklausomybe, o dar po kurio laiko tu jau matai, kad jie tavęs nebetenkina.

ne visiems tai tampa priklausome.

priklausomybe ;DDDD

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:45:04 | Nuoroda

ko jūs čia verkiat, nėra dar tų rezultatų, marš visi į lauką apeikit 10 kartu apie namą, pasiimkit draugą, suvalgykit ledų kartu, greičiau tas laikas praeis, niekur tie rezultatai nedings :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 13:03:45 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:
vitae rašė:

Aš sėdžiu tokia rami, šakės :D Miegojau gerai ir ilgai, ryte privalgiau daug košės, pabuvau lauke... Na visiška ramybė ir man taip keista atėjus čia matyti kaip kiti vos ne sienom lipa... Tikiuosi jums labai pasiseks ir suprasit, kad tikrai neverta taip stresuoti dėl niekų.... Juk kaip bus taip bus :)

Oi,kaip gerai,aš galvojau,kad nenormalu šiandien atsikelt 9 ir ramia galva verstis ant šono dar pagulėt. Man jau praėjęs tas lipimas sienom, nors kaip čia nepsichuosi:D Žinau,kad bus nedaug,bet ką padarysi.

va būtent, nieko nepadės tie psichavimai. Man taip prieš egzaminus buvo, o dabar tai nors ir 10 tų egzaminų eičiau laikyt. Nėra taip baisu gi viskas, visi susitaiko su rezultatais.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 13:14:08 | Nuoroda
Turka rašė:

na taip, bet ten prisijungus išmeta tik mano pasirinkimus

nereik prisijungt :)