Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
13:17:49
| Nuoroda
Turka rašė:
na tada man rodo plyną lauką čia gal sistema uždurniavo arba aš nuoširdžiai ne tą darau o jum rodo? blem kaip būtų įdomu pažiūrėt virš ten kur reik ivest duomenis yra parašyta studiju programu pasirinekamumas na kažkas panašaus, ten ir paspausk |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
14:34:52
| Nuoroda
gerai varot! sveikinimai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:53:04
| Nuoroda
reik koreguot prašymą po visų rezultatų tikriausiai išvis reiks perrašyt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
23:36:13
| Nuoroda
ferbes rašė:
78% gavau. Tik dabar nežinau ar džiaugtis ar verkti, nes čia visi taip gerai išlaikė, kad tas mano 78 jau nebeatrodo daug. Ech, o prieš tai taip džiaugiausi Aš irgi, tas 78 tai nei verkt nei džiauktis. kažkaip nesamoningai jaučiuos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
23:55:29
| Nuoroda
Turka rašė:
ar galima balus suzinoti sms zinute>??? komentaruose maciau siuntusiu zinute bet gavusiu kitoki bala nei mokykloj sake tikrai negalima |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
00:18:04
| Nuoroda
whaha užvers NEC'ą apeliacijom šiais metais DD |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
00:26:50
| Nuoroda
selminatore rašė:
Va, aš irgi noriu sužinot kada apeliuojamų darbų rezultatai būtų. Liūdna ir graudu dėl savo balo.. nežinojau kur dėtis po rezultatų paskelbimo. mokykloj turėtų pasakyt tikslią informaciją, tik nepramiegokit per 3 darbo dienas galima rašyt. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-11
20:18:55
| Nuoroda
Sveiki o kur jūs radot šitą specialybę? kiek lamoj mačiau tai yra tik lietuvių filologija ir ispanų kalba čia VU, o anglų ir ispanų yra ŠU |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:20:54
| Nuoroda
Aš irgi girdėjau, kad jau yra.Na jau vakar buvo, bet keltas rašė, kad pažiūrėti bus galima, kai bus patvirtintos apeliacijos. Tai gal nereikės laukti ryt ilgai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-11
23:24:23
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Tai tipo ryte bus galima jau skambinti i sule? gal ir galima, velnias žino ką tas necas mąsto Na manau vistiek čia jau visi skambins varpais kai bus žinomi, tada ir galima skambint |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
18:47:57
| Nuoroda
LauraT rašė:
sandriote rašė:
Sveiki o kur jūs radot šitą specialybę? kiek lamoj mačiau tai yra tik lietuvių filologija ir ispanų kalba čia VU, o anglų ir ispanų yra ŠU http://www.vu.lt/lt/studijos/stojantiesiems/studiju_programos/ pažiūrėk studijų programą, atnaujinta, anksčiau ir aš nepastebėjau ačiū bet man lama neduoda tokios ;( |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
10:43:33
| Nuoroda
sandriote rašė:
LauraT rašė:
sandriote rašė:
Sveiki o kur jūs radot šitą specialybę? kiek lamoj mačiau tai yra tik lietuvių filologija ir ispanų kalba čia VU, o anglų ir ispanų yra ŠU http://www.vu.lt/lt/studijos/stojantiesiems/studiju_programos/ pažiūrėk studijų programą, atnaujinta, anksčiau ir aš nepastebėjau ačiū bet man lama neduoda tokios ;( radau radau radau (happy) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
11:54:08
| Nuoroda
kažin ar labai aukštų balų reikės čia |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
12:15:16
| Nuoroda
c'est ca rašė:
Man atrodo, kad ypatingai aukštų balų nereikės, nes nėra labai populiari spec ( nors, kaip rašė ankščiau, įstos tik 30 ),nu, bet gal pasiseks su savais balais įstot.. Mūsų gan panašūs, tai ir galimybės apyligės O tu apie anglų-rusų negalvojei? na viliuosi, kad nereikės labai aukštų, na tokių kaip mūsų, kad pakaktų, būtu super ! aš rusų niekad nesimokiau, tai mane nelabai traukia, o tu bandysi į anglų - rusų? kelintu numeriu anglų - ispanų parašei? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-15
13:19:35
| Nuoroda
aš tai galvojau į prancūzų stot, dabar mane šiek tiek atkalbėjo, tai tiek įsikabinau ispanų, dabar noriu labai išmokt Aš rašiau 2, nes pirmu parašiau politiką, žinau šeip, kad neįstosiu, bet kažkaip visi sakė rašyt na tai ir parašiau Dar rašiau prancūzų, filosofiją, teisę, istoriją, na va tokius, nežinau iš tiesų ką darysiu jei įstosiu į tas specialybes, nes aš nelabai ten noriu, bet tik 3 vietas užpildyt irgi nelabai norisi o tu ką dar rašei? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
07:48:46
| Nuoroda
man irgi atrodo, kad turėtų imti antrą užsienio kalbą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
14:15:41
| Nuoroda
jusste rašė:
Armantele rašė:
Aš biškį kitką turiu omeny. Dabar jau visi kalba, kad ne pagal prioritetus bus įstojama (na ten eilės tvarka prašyme), o pagal tai, kur iš pasirinktų specialybių tavo KB bus didžiausias. Nu tai biškelį nesąmonė. Gale apsidraudimui prirašiau nesąmonių, kur mano KB žymiai aukštesnis nei pernai įstojusių, tai ką, man ten siūlys? Būtų nelogiška... aš ir manau, kad nesąmonė. Kokiu tikslu tada reikia prioriteto tvarka rašyt, o antram ture keisti prioritetus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
14:28:16
| Nuoroda
Tambalajus rašė:
sandriote rašė:
jusste rašė:
Armantele rašė:
Aš biškį kitką turiu omeny. Dabar jau visi kalba, kad ne pagal prioritetus bus įstojama (na ten eilės tvarka prašyme), o pagal tai, kur iš pasirinktų specialybių tavo KB bus didžiausias. Nu tai biškelį nesąmonė. Gale apsidraudimui prirašiau nesąmonių, kur mano KB žymiai aukštesnis nei pernai įstojusių, tai ką, man ten siūlys? Būtų nelogiška... aš ir manau, kad nesąmonė. Kokiu tikslu tada reikia prioriteto tvarka rašyt, o antram ture keisti prioritetus? O būtina tuos prioritetus keist? Nejau nebebūna įmanoma antru turu vis tiek patekt kur norėjai? neęįsivaizduoju. Man išvis tie 2 priėmimai tamsus miškas.Gal kas žino pagal ką tuos žmones skirstys kurie per pirmą priėmimą pateks, kurie per antrą...?Suprantu kad pagal gerumą mokymosi ar ten kaip, bet vistiek, koks tikslas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
15:11:34
| Nuoroda
ou jee, vadinas ne veltui kovojom, kad vokiečių A lygį padarytų! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
21:37:18
| Nuoroda
o iš kur jūs žinot, kad 30 vietų? |