Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:59:10
| Nuoroda
baller rašė:
nu bent tai paguodzia jei kas ;] bet siaip noriu i inzinerine ekonomika ir vadyba, sese pirma kursa baige, gal padetu kazka ;D čia apie transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą kalbi?:D oj, ne vieną šimtą žn jau ten norinčių ir aš tarp jų:D bet labiau į gamybos inžineriją ir valdymą, tik neturiu fizikos;( |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
18:27:44
| Nuoroda
asima rašė:
ar spės apeliacijų rezultatus paskelbti iki dokumentų teikimui dėl stojimo į aukštąsias? jie privalo suspėt;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:07:18
| Nuoroda
Ką apie tai girdėjote? ar tai įmanoma? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:09:38
| Nuoroda
baller rašė:
malvea rašė:
baller rašė:
nu bent tai paguodzia jei kas ;] bet siaip noriu i inzinerine ekonomika ir vadyba, sese pirma kursa baige, gal padetu kazka ;D čia apie transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą kalbi?:D oj, ne vieną šimtą žn jau ten norinčių ir aš tarp jų:D bet labiau į gamybos inžineriją ir valdymą, tik neturiu fizikos;( jo, apie ja, vienas didziausiu konkursiniu balu turbut cia, visus egzus 80+ beveik reik islaikyt, kad butum garantuotas vgtu tai pats didžiausias konkursinis balas;) vf 19,2 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:11:57
| Nuoroda
asima rašė:
malvea rašė:
asima rašė:
ar spės apeliacijų rezultatus paskelbti iki dokumentų teikimui dėl stojimo į aukštąsias? jie privalo suspėt;) stojimui dokumentus teikti iki liepos 22 d? o NECas lietuvių klb apeliacijų rezus skelbs iki liepos 22 kartoju-jie privalo, o ir laiko dar debesis:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:12:13
| Nuoroda
asima rašė:
malvea rašė:
asima rašė:
ar spės apeliacijų rezultatus paskelbti iki dokumentų teikimui dėl stojimo į aukštąsias? jie privalo suspėt;) stojimui dokumentus teikti iki liepos 22 d? o NECas lietuvių klb apeliacijų rezus skelbs iki liepos 22 kartoju-jie privalo, o ir laiko dar debesis:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:20:07
| Nuoroda
Vilaspo rašė:
cia ziuriu tik vieni kitus klaidinat,pirma issiaiskinkit po to rasykit. www.vgtu.lt/priemimas/lt/nuolatines/851.626 patys pasiziurekit praeitu metu konkursinius balus minimalius i vgtu studiju programas, beje i transporto inzinerine ekonomika ir vadyba tikrai ne 19kb o 17.14 praeitais metais minimalus buvo ,taip kad nesnekekit pievu. minimum buvo! bet šiaip realiai prašo 19,2Kb, jei nori laukt 3etapo ir tikėtis,kad gal pakliūsi-tai prašom. Uhhh, supykau... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
19:37:27
| Nuoroda
Vilaspo rašė:
niekaip netikiu,jog tokio reikejo,nes auksciausias kb buvo 19.5 tai nejaugi tie 29 zmones kurie gavo vf vieta buvo 19.5-19.2 intervale. Pilnai realu manau ir su 18 istot i vf,na bent jau pernai taip buvo,siemet turbut kils kazkiek nes labai jau norinciu daug. o kaip visi žinome nė vienas iš tų kurie ten nori stoti ir yra šiame forume, net tų 18 neturi;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
01:25:20
| Nuoroda
Aurimas Šimkus (SuperHP) rašė:
Norėjai pasakyti universitetuose? Teoriškai įmanoma. Vieną turėtum pasirinkti nuolatine forma, o kitą - ištęstine. Taigi į universitetą eitum beveik kiekvieną diena nuo ryto iki nakties. Tiesa, valstybės finansavimą galėtum gauti tik vienai specialybei. šitą aš žn, Turiu keblesnę bėdą, viena profesinėje mokykloje, kita universitete;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
06:21:46
| Nuoroda
Aurimas Šimkus (SuperHP) rašė:
Tai praktiškai tas pats. Tiesiog laiką turėsi suderinti ir už vieną iš mokslų mokėti, nes dviejų valstybė neturėtų finansuoti. va čia nlb gerai... o gal pavyks abiejose nemokamai, gi profkėj nks už mokslą nemoka:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
06:22:00
| Nuoroda
čiungačianga rašė:
Tikrai galima, turiu pažįstamą, kuris besimokydamas universitete dar ir profkę pasibaigė. Tik profkėj negali sakyt, kad uni mokais kdl? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:23:26
| Nuoroda
Jau žinau, galima taip sudijuot ir abejose nemokamai;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:33:59
| Nuoroda
Govinda rašė:
Prašymo dar nepildžiau, tačiau man iškilo vienas pakankamai kvailas klausimas... Ar tas +1 balas specialybei, įrašytai pirmu numeriu, yra pridedamas prie KB? Tarkime, jeigu mano KB išeina 18, tačiau tą dalyką įrašau patį pirmą, vadinasi, skaičius pakils iki 19? šitą pirmą kartą girdžiu... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:37:39
| Nuoroda
McKonst rašė:
Boykinsas rašė:
zinau gal ir juokingai skamba, bet ar turiu vilciu su 14,34 istot i vgtu ekonomika, verslo vadyba arba transporto inzinerine ekonomika ir vadyba i vnf? :))) Pernykštes ribas į vf vietas turbūt žiūrėjai (http://old.vgtu.lt/priemimas/lt/nuolatines/851.626), bet nieko neprarasi parašęs prašyme šias specialybes ir vf juolab, kad Ekonomikos inžinerija išvis nauja studijų programa. O dėl vnf vietų siūlyčiau paklausti VGTU konsultanto per facebook'ą kokia padėtis buvo praeitais metais Aš klausiau žiemą dėl vf į Spaudos inžineriją, nes nebuvau radus šios lentelės o kur tokia istęstinių studijų lentelė? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
18:19:38
| Nuoroda
kaip aš pavydžiu tiem kam ramu,mano daug kur balas 12,62 nes neturiu fizikos, o kitur 15,40, bet aš noriu į vf istęstines, tai jaučiu reiks palaukt kitų metų išsilaikyt fiziką ir bandyt dar... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
20:11:53
| Nuoroda
reikia rašė:
Sveiki būsimieji studentai!! Aš Kristina iš Šiaulių, ir pirmu numeriu rašiau transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą. Su nekantrumu laukiu antradienio!! :D kokiu KB? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
20:34:15
| Nuoroda
coffee rašė:
Visi žiūriu labai taiko į specialybes su matematika O aš bandysiu laimę su pramonine biotechnologija. Ar yra daugiau tokių ar aš čia tik viena tokia? aš, bet mano kb tik 15,4... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
20:35:28
| Nuoroda
reikia rašė:
18,14 į vf bandai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
20:43:08
| Nuoroda
reikia rašė:
malvea rašė:
reikia rašė:
18,14 į vf bandai? Tai žinoma
na gal ne pirmu etapu, bet reikia tikėtis,kad pavyks;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
20:48:36
| Nuoroda
coffee rašė:
malvea rašė:
coffee rašė:
Visi žiūriu labai taiko į specialybes su matematika O aš bandysiu laimę su pramonine biotechnologija. Ar yra daugiau tokių ar aš čia tik viena tokia? aš, bet mano kb tik 15,4... Nesijaudink, nes mano irgi ne ką geresnis, 15,72 Ir labai kankina dabar ta nežinomybė, ar įmanoma man ten pakliūt, ar ne... gaila,kad ktu neskelbia praeitų metų stojančiųjų konkursinių balų... bet aš tikrai čia labai tikiuos!:D |