Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:27:02
| Nuoroda
Katiusa rašė:
Zmones! Atsipalaiduokit ir eikit miegot (bet pati nervinuosi ) eisiu eisiu, ryt į darbą, bet gali būt,kad neužmigsiu... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:30:41
| Nuoroda
edvis_mXt rašė:
1. ISM Tarptautinis verslas ir komunikacija 2. ISM Finansai ir apskaita 3. ISM Ekonomika 4. ISM Verslo vadyba 5. VDU Ekonomika 6. KTU Finansai O toliau belekas, tik dėl to kad tuščios vietos nepalikt surašiau O reikėjo ISM mokamą varyt ir jei ką dar bandyt sudalyvaut antram etape. bent 6nr tau durys atviros;) gal dar su VDU pasiseks, o dėl IsM mažai žinių turiu... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:31:44
| Nuoroda
swipt rašė:
Na ka, prasideda baisusis ryto laukimas aš dar vis tikiuos,kad po 12h nakties paskelbs;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:36:04
| Nuoroda
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
1. ISM Tarptautinis verslas ir komunikacija 2. ISM Finansai ir apskaita 3. ISM Ekonomika 4. ISM Verslo vadyba 5. VDU Ekonomika 6. KTU Finansai O toliau belekas, tik dėl to kad tuščios vietos nepalikt surašiau O reikėjo ISM mokamą varyt ir jei ką dar bandyt sudalyvaut antram etape. bent 6nr tau durys atviros;) gal dar su VDU pasiseks, o dėl IsM mažai žinių turiu... Nu iš bėdos tiktų galbūt ir Finansai, nepatiktų, tai paaukočiau tuos metus ir perstočiau. Na pažiūrėsim rytoj. Kur pats/pati galvoji? Arba neparašei, arba praleidau pro akis. visur su pramone, bet ten mano KB tik 12,62, nes neturiu fizikos (kitamet turėsiu:D) , dar yra kelios kur 15,4, ten labai tikiuos, ir galiausiai žemėtvarka(čia jei jau niekur, tai tikiuos bent čia):D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:37:51
| Nuoroda
swipt rašė:
malvea rašė:
swipt rašė:
Na ka, prasideda baisusis ryto laukimas aš dar vis tikiuos,kad po 12h nakties paskelbs;) Ech... As irgi to noreciau, bet nesu tokia optimiste Bet bent nuo 8 jau galetu buti aš vistiek vidurnakčio palauksiu:D o td bandysiu ausines ir liuli, darbe turiu brendžio ir šampano, jei neįstosiu -brendis, jei įstosiu -šampanas:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:42:00
| Nuoroda
Aš irgi fizikos neturiu, bet parašiau informatiką, kaip tipo ateities specialybę Ten balas 16.54, įstočiau tikrai, bet žiauriai nenoriu mano aukščiausias balas 16,68, bet į vgtu ekonomikos inžineriją ir vgtu transporto ekonominę inžineriją ir vadybą, o ten su tokiu balu ir per papildomą priemimą be šansų;/ (nlb aš ti ir noriu:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:49:31
| Nuoroda
deoksiribonukleo rašė:
Tai būkit čia visą naktį. ::D gal ir nieko, bet girdžiu mama jau šnopuoja, tuoj rėks :išjunk kompą!!:D ir taip rėkia,kad per vakarą jau pakelį baigiu surukyt, nein jai suprast,kad aš jaudinuos... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:53:46
| Nuoroda
edvis_mXt rašė:
Gal kas netyčia turit tą Kur stoti ir galit prižvelgt koks balas pernai buvo KTU finansuose? :D žmogau!!! eik miegot, nebelaikas balus tikrint:D reikėjo prieš prašymą pildant:D aš gailiuos,kad prirašiau tokių vietų kur man be šansų, bet manau,kad geriau tikėtis stebuklo, nei stot belekur, o kita met perstot;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:54:57
| Nuoroda
toon09 rašė:
edvis_mXt rašė:
Gal kas netyčia turit tą Kur stoti ir galit prižvelgt koks balas pernai buvo KTU finansuose? :D 17,66 mažiausias vf va draugą radau, gali užmest akį į maisto technologiją ir inžineriją? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:57:16
| Nuoroda
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Gal kas netyčia turit tą Kur stoti ir galit prižvelgt koks balas pernai buvo KTU finansuose? :D žmogau!!! eik miegot, nebelaikas balus tikrint:D reikėjo prieš prašymą pildant:D aš gailiuos,kad prirašiau tokių vietų kur man be šansų, bet manau,kad geriau tikėtis stebuklo, nei stot belekur, o kita met perstot;) Man paprasčiausiai įdomu Ne mažas vaikas, dar net 23 val ner, kad miegot eiciau viskas aš jau einu:D pzdc, sėdžiu ir galvoju, va dar 6min ir miegot eisiu ,nes bus 12h, kai galvelė susisukus:D taip ir per egzą istorijos buvo:D išėjau 1h ankščiau ir galvoju:ko kiti neišlenda, gi laikas baigės:DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:58:25
| Nuoroda
Edvinas7 rašė:
čia ne aš rašė:
Edvinas7 rašė:
120 lt. Gali sumokėti banko pavedimu arba vietoj. ta prasme vietoj,tai univere? Jo nu,kad ne, gi girdėjau į artimiausią banką eini |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:00:04
| Nuoroda
toon09 rašė:
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Gal kas netyčia turit tą Kur stoti ir galit prižvelgt koks balas pernai buvo KTU finansuose? :D žmogau!!! eik miegot, nebelaikas balus tikrint:D reikėjo prieš prašymą pildant:D aš gailiuos,kad prirašiau tokių vietų kur man be šansų, bet manau,kad geriau tikėtis stebuklo, nei stot belekur, o kita met perstot;) Man paprasčiausiai įdomu Ne mažas vaikas, dar net 23 val ner, kad miegot eiciau Jei KTU, tai mažiausias vf 11,76 čia maisto technologija?:o pizė, aš myliu gyvenimą, esu laiming ir pakilėta, man užsižiebė vilties žvaigždė ir einu gult, kol jos kas neužgesino:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
06:23:43
| Nuoroda
KTU maisto technologija ir inžinerija VF su 15,4, pizė, negaliu žliumbt nustot!!! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
06:49:38
| Nuoroda
Ktu maisto technologija ir inžinerija , ištestinės studijos, gal kas kartu?;) aš tokia laiminga:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:05:06
| Nuoroda
tai stojamasis mokestis 120lt?:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:14:53
| Nuoroda
Seshat rašė:
malvea rašė:
tai stojamasis mokestis 120lt?:D Taip Priėmę kvietimą studijuoti Kauno technologijos universitete asmenys turi su Universitetu pasirašyti studijų sutartį ir sumokėti registracijos studijoms įmoką – 120 litų. ačiū;) einu snoriukan |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:43:46
| Nuoroda
Dvejojanti rašė:
Kas dar įstojo į KTU maisto technologiją ir inžineriją? aš;) bet į ištestines |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:44:35
| Nuoroda
tarp kitko, gal kas ryt iš Utenos į Kauną ir nori pakeleivio?:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:38:35
| Nuoroda
kikaa rašė:
Vilaspo rašė:
O kokius nors dokumentus reikia nest notarui tvirtint ar ne? nereikia nieko notarui tvirtint, tik reikia nepamirst atestato ir dokumento kopiju atsinest kokių kopijų?;ooo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:31:37
| Nuoroda
Aurimas165 rašė:
O jei tik 8 pakviesti? Tai susidarys grupe ? susidarys. visi kiti bus vnf;) pas mane vf 76pakviesti::D o vienas su 21,1KB:O |