Vartotojo malvea pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-24 20:57:22 | Nuoroda
reikia rašė:
malvea rašė:
reikia rašė:
malvea rašė:
reikia rašė:

18,14 :)

į vf bandai?

Tai žinoma :)

na gal ne pirmu etapu, bet reikia tikėtis,kad pavyks;)

As tai tikiu,kad ir pirmu! :D

praeitais metais paskutinio priimto buvo 18,36;)

Žinutė parašyta: 2011-07-24 20:58:23 | Nuoroda
Blicaz rašė:
malvea rašė:
coffee rašė:
malvea rašė:
coffee rašė:

Visi žiūriu labai taiko į specialybes su matematika  

O aš bandysiu laimę su pramonine biotechnologija. Ar yra daugiau tokių ar aš čia tik viena tokia? 

aš, bet mano kb tik 15,4...

Nesijaudink, nes mano irgi ne ką geresnis, 15,72

Ir labai kankina dabar ta nežinomybė, ar įmanoma man ten pakliūt, ar ne...

gaila,kad ktu neskelbia praeitų metų stojančiųjų konkursinių balų... bet aš tikrai  čia labai tikiuos!:D

"Kur stoti 2011" leidinyje berods yra konkursiniai balai pernai metu...

o va jo aš neturiu;( nu ir taip nieko nebepakeisi;)

Žinutė parašyta: 2011-07-24 21:01:12 | Nuoroda
reikia rašė:
malvea rašė:
reikia rašė:
malvea rašė:
reikia rašė:
malvea rašė:
reikia rašė:

18,14 :)

į vf bandai?

Tai žinoma :)

na gal ne pirmu etapu, bet reikia tikėtis,kad pavyks;)

As tai tikiu,kad ir pirmu! :D

praeitais metais paskutinio priimto buvo 18,36;)

Bus kaip bus, nereikia čia manęs pesimistiškai nuteikinėt ;)

vistiek,blogiausiu atveju lieka kiti numeriai:D

Žinutė parašyta: 2011-07-24 21:13:32 | Nuoroda
coffee rašė:
 gaila,kad ktu neskelbia praeitų metų stojančiųjų konkursinių balų... bet aš tikrai  čia labai tikiuos!:D

Aš ir čia lb tikiuosi, nes antru numeriu parašiau tokią specialybę, į kurią tikrai turėčiau įstot, bet į ją nebenoriu visiškai 

kokią?

Žinutė parašyta: 2011-07-24 21:15:37 | Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Kuisys rašė:
Malyva rašė:

Jau isivaizduoju,visi cia stradalins forumuose kai bus pirmadienio vakaras,niekas nemiegos ir anksti atsikele ziures i lama :DDD tada lama nuo tiek daug demesio uzstrigs ir kiti nervosis :DD

taigi man atrodo jog 14h lygiai bus paskelbti

12h.

dienos ar nakties?

Žinutė parašyta: 2011-07-24 21:20:40 | Nuoroda
coffee rašė:
malvea rašė:
coffee rašė:

Aš ir čia lb tikiuosi, nes antru numeriu parašiau tokią specialybę, į kurią tikrai turėčiau įstot, bet į ją nebenoriu visiškai 

kokią?

Aplinkos inžinerija, ir ten jau vgtu būtų.

aš irgi:D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 19:48:05 | Nuoroda
katytexxx rašė:

Tiek daug žmonių, tiek daug forumų, o į technologinius mokslus stojančių vienetai... Jokių bendraminčių :)

kur stoji?

Žinutė parašyta: 2011-07-25 20:04:28 | Nuoroda

man toks klausimas iškilo:D jei nkr neįstosi tai irgi el.paštu praneš?:D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 20:13:50 | Nuoroda
katytexxx rašė:
malvea rašė:

Manau

;ooo tada man nepatikti, rmt reikės neiti miegoti..

Žinutė parašyta: 2011-07-25 20:17:06 | Nuoroda
katytexxx rašė:
malvea rašė:
katytexxx rašė:
malvea rašė:

Manau

;ooo tada man nepatikti, rmt reikės neiti miegoti..

Vistiek vidurnaktį nieks nieko neskelbs :) Jei ir pradės tai apie kokias 7

o čia,kad ir šį vakarą gali pasirodyt tai čiuju irgi blefas, kuriuo aš labai noriu tikėti?...

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:10:07 | Nuoroda
isterike rašė:

Blm, paskaitau su kokiais balais pergyvenat,tai...pradedu galvot,kad net ir per papildomą neįstosiu :DD aš su savo 13 ir tai į vf pretenduoju ;DD

yra specialybių į kurias stoju su mažesniu KB;) ir nesuku galvos, kitais metais pasimokysiu, perlaikysiu egzą ir bandysiu vėl;) aišku, apmaudu, bet negalim gi visi tų vf vietų gaut, kaip ir, negali visi sustot, betreik tikėtis geriausio, bet būt pasiruošus viskam;)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:12:34 | Nuoroda
povelniu rašė:

o as vapsie stojiu y KMAIK vienoi specialybei 8.24 Kb o kitoi specialybei 9.44Kb kaip manot y tokia kaip KMAIK gal su tiek pavyks ystoti?

mano draugė stoja su tokiais balais į vnf , ir aš ja tikiu,vadinas, tikiu ir tavimi:D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:14:32 | Nuoroda
isterike rašė:
malvea rašė:
isterike rašė:

Blm, paskaitau su kokiais balais pergyvenat,tai...pradedu galvot,kad net ir per papildomą neįstosiu :DD aš su savo 13 ir tai į vf pretenduoju ;DD

yra specialybių į kurias stoju su mažesniu KB;) ir nesuku galvos, kitais metais pasimokysiu, perlaikysiu egzą ir bandysiu vėl;) aišku, apmaudu, bet negalim gi visi tų vf vietų gaut, kaip ir, negali visi sustot, betreik tikėtis geriausio, bet būt pasiruošus viskam;)

Čia klausimas ne į temą,bet... Tu kartais ne iš Svds? :DDD

o lietuviškai? čia turėjo būt kokie Svedasai?:DDD

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:17:09 | Nuoroda
Cinderella rašė:

Linkiu jums pačių geriausių sapnų, kur  laimingai gyvenate ir dėl nieko nesijaudinate ir kad rytoj sėkmė nuo jūsų nenusisuktų ir kad kiekvienas nenusiviltų rezultatais, o jei rytdiena jūsų nenudžiugins, nesijaudinkite - dar turite šansų antrajame etape  

Ir pats svarbiausias patarimas: nepamirškite - gyvenimas gražus ir jis nesibaigia rytoj

tą žinau, bet kažkaip jaučiu, kad tą minutę gali atrodt kitaip, veliau praeis:D ištvėriau chemijos rezultatą, ištversiu ir,kad neįstojau (pfu pfu pfu, gal įstojau)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:18:19 | Nuoroda
isterike rašė:
malvea rašė:
isterike rašė:
malvea rašė:
isterike rašė:

Čia klausimas ne į temą,bet... Tu kartais ne iš Svds? :DDD

o lietuviškai? čia turėjo būt kokie Svedasai?:DDD

aha, tie patys :D

nea, aš iš pačios utn, o kur tie Svedasai dar gerai pagalvočiau prieš atsakydama:D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:19:14 | Nuoroda
edvis_mXt rašė:

Dabar toks klausimas. Aš stoju į ekonomiką, mano KB visur vienodas - 18.14. Kas nustato, su kokiu balu gaunamas finansavimas, ar pats univeras (tokiu atveju kiekvienam univere pereinamas balas būtų skirtingas), ar kažkas iš aukščiau (tada jei neįstoju į pirmą variantą, tai ir į kitus su tokiu pat balu neįstoju?)? Dabar jau užpakalis svilt pradeda, kad nei į ISM, nei į VDU neįstosiu ir teks tenkintis belenkuom.

pizė,kai bagotųžmonių yra, nuoširdžiai ir baltai pavydžiu;)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:20:29 | Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:
senas_von_krienas rašė:
Goda Sukackaitė rašė:

: DD Chill out!

It's easy to say, hard to do

O, jooooo, Tau, matyt, tikrai vertėtų stresuot : D

Ne, man jau streso fazė peraugo į 'kaip nors vis tiek' fazę :D

Kad ir kaip paradoksaliai skambėtų, manau, tai yra progreso ženklas : D 'pochuizmas' , kai žinai, kad jau nieko nebepakeisi, retais atvejais traktuotinas kaip teigiamas dalykas.  : D 

O paskui, kai kas paklausia, kur įstojai, išmeti sau pocker face ir sakai "Į darbo biržą" :D

nu jau ne, sarmata, geriau apsimesiu,kad nusprendžiau metus padirbėt, nes nėr iš ko dbr mokos:D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:21:36 | Nuoroda
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:

Dabar toks klausimas. Aš stoju į ekonomiką, mano KB visur vienodas - 18.14. Kas nustato, su kokiu balu gaunamas finansavimas, ar pats univeras (tokiu atveju kiekvienam univere pereinamas balas būtų skirtingas), ar kažkas iš aukščiau (tada jei neįstoju į pirmą variantą, tai ir į kitus su tokiu pat balu neįstoju?)? Dabar jau užpakalis svilt pradeda, kad nei į ISM, nei į VDU neįstosiu ir teks tenkintis belenkuom.

kiekvienas pagal save skaičiuoja, į vdu daug daugiau šansų, ypač jei rašei 1nr, td +1kb;)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:22:24 | Nuoroda
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:

Prie ko čia bagotumas? Kad ISM parašiau? :D

nuu, ar žinai kiek en mokslas kainuoja?:O

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:25:55 | Nuoroda
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:

Prie ko čia bagotumas? Kad ISM parašiau? :D

nuu, ar žinai kiek en mokslas kainuoja?:O

Ne, o kiek?

Nežinau, gal ir atrodau kaip debilas, bet dar ant tiek glušas neesu, kad nežinočiau kur stoju ir kiek už tai mokėsiu. :)

va tai prie to ir bagotumas;)

ką rašei į pirmas vietas? na mažokas balas ekonomikai, ypač vf, bet viskas įmanoma;)