Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:46:02
| Nuoroda
agnute92 rašė:
as ir dar dvi mano klasiokes:) ir aš:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:57:04
| Nuoroda
Aurimas165 rašė:
o kur parasyta kad nuo 8 zmoniu susidaro? :D o ka daryti jei nesusidaro grupe? jei pakvietė - vadinasi sudarė, kitaip būtų nukreipę kitur;)
help, trūksta infoapie ištestines studijas KTU, gal kas matot ką ko aš nematau, įmeskit nuorodą... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
18:38:52
| Nuoroda
aha, sakėt kopijų nereik, reikia ir dar kaip;) tiesa, manęs kvito nks neprašė parodyt... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
18:47:14
| Nuoroda
tms911 rašė:
malvea rašė:
aha, sakėt kopijų nereik, reikia ir dar kaip;) tiesa, manęs kvito nks neprašė parodyt... mano kvita paeme, o jus uzpildet pirmakursio anketa ten kur burelej, sportas ir panasiai, parvykes pastebejau, kad ji papkej tebeturiu ir nepadaviau aga, sake : žymėk kaą nori ir kaip nori, vistiek nks ten nežiūrės:ooo manęs net parodyt neprašė,,, neramu man dabar dėl to kvito.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
18:47:44
| Nuoroda
deivulis rašė:
PA_svajok rašė:
Kas jau rasetes sutartis pasakykit, ar ziauriai ilgai laukt reikejo? 8 jau buvau ten, tai baisiai ilgai laukti nereikėjo buvau 9h, ir pirma eilėj į savo fakultetą:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
18:23:20
| Nuoroda
kaip manot, kada perduos univerai duomenis į LSP, kuo greičiau noriu užsisakyti:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
18:48:39
| Nuoroda
Ernesta_me rašė:
malvea rašė:
kaip manot, kada perduos univerai duomenis į LSP, kuo greičiau noriu užsisakyti:D Manau,kai baigsis visi sutarčių pasirašymai,na bet galėtų ir jau dabar pradėt D rmt baika būtų, aš jau net žinau kur tą pažimėjimą panaudočiau:D
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
19:12:47
| Nuoroda
Nykštukas rašė:
Ernesta_me rašė:
malvea rašė:
kaip manot, kada perduos univerai duomenis į LSP, kuo greičiau noriu užsisakyti:D Manau,kai baigsis visi sutarčių pasirašymai,na bet galėtų ir jau dabar pradėt D kai as dariausi kolegijoje, sake kad po savaites bus, ir reiks susimoketi ir atsiimti banke o tai tai kaip tau viską užpildė?:o gi kol neįtraukia tavęs į sistemą, tol negali užsisakyt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
19:16:02
| Nuoroda
Ernesta_me rašė:
Nykštukas rašė:
Ernesta_me rašė:
malvea rašė:
kaip manot, kada perduos univerai duomenis į LSP, kuo greičiau noriu užsisakyti:D Manau,kai baigsis visi sutarčių pasirašymai,na bet galėtų ir jau dabar pradėt D kai as dariausi kolegijoje, sake kad po savaites bus, ir reiks susimoketi ir atsiimti banke Labai gerai tada ;> o kaina kokia? 10lt, už kiekvienus studijų metus |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
13:37:49
| Nuoroda
Gal kasžinote kada peuos mūsų duomenis į LSP? baisiai man to pažimėjimo reik:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
14:33:13
| Nuoroda
cherfuly rašė:
diosa922 rašė:
malvea rašė:
Gal kasžinote kada peuos mūsų duomenis į LSP? baisiai man to pažimėjimo reik:D kaip man šnd sakė sudentų atstovybė, kad maždaug po 2 savaičių man į emailą parašys univeras, patvirtins, kad esu jų duomenų bazėje, tada reiks užsiregistruoti lsp ir rugsėjo vidurį gausim studento pažymėjimus O nk tokio jeigu as ten jau uzsiregsitravau?;] idomu kaip tai tau pavyko?::DDDDD
diosa922 ačiū;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
14:34:39
| Nuoroda
diosa922 rašė:
cherfuly rašė:
diosa922 rašė:
malvea rašė:
Gal kasžinote kada peuos mūsų duomenis į LSP? baisiai man to pažimėjimo reik:D kaip man šnd sakė sudentų atstovybė, kad maždaug po 2 savaičių man į emailą parašys univeras, patvirtins, kad esu jų duomenų bazėje, tada reiks užsiregistruoti lsp ir rugsėjo vidurį gausim studento pažymėjimus O nk tokio jeigu as ten jau uzsiregsitravau?;] tai nieko tokio.. tik man tai neleido registruotis, o tau leido? atsiusk linka tai tik registruotis tik ir leidžia, užsisakyt lsp dar negalima;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
20:58:59
| Nuoroda
siigulka rašė:
Įsojau ir aš čia į Maisto technologiją ir inžineriją. Gal yra kolegų? sočiai:D |