Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-21
12:36:19
| Nuoroda
Kaip manot, gal matematiką paskelbs net anksčiau nei lietuvių? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-25
14:36:53
| Nuoroda
Visi abiturientai dabar matyt jaučiasi kaip pasiklydę dideliam miške. Vaikšto aplink medžius ir šaukia AŪŪŪ, KAS NORS?, ir jau taip matosi kažkur miško šonas, bet ateini ir žiūri, o, čia proskyna tik, eini toliau, ble ir vėl:D |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
07:42:29
| Nuoroda
100!!!!!!!!! Gerų žinių diena D |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-27
15:13:05
| Nuoroda
Girdėjau, kad tik liepos 12 atsakymai bus nes ten nesutaria dėl vertinimo labai. Be to, skelbs visus gamtos mokslus+istoriją kartu. Šiaip visai džiaugiuos dėl savo rezų, kuriuos jau žinau, dabar iš biologijos reikia gauti bent 85 (nu tikiuosi šiaip apie 95%) ir jau turėsiu KB 19,66:))) nerealiai |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-27
23:37:09
| Nuoroda
Tai kad ištaisė seniausiai ir durneliams aišku. Dėl vertinimo balais ginčai ten. Manau, panašiai, kaip ir anglų nesitikiu aš sulaukt greitu metu. Iš tikrųjų tai jau man šventė gan, tai išvis gali kad ir liepos vidury ateit tie balai mūsų. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-27
23:50:28
| Nuoroda
Bitė Maja rašė:
Sveiki, turiu pora klausimu, tikiuos tinka ir sioje temoje paklausti. 1. Kiek kasmet apytiksliai kyla konkursiniai balai? Labiausiai domintu vnf odontologija. Pernai buvo maziausias balas 18.8 i vnf, lsmuni. Kaip manote, jei mano konkursinis balas 18.9 - 19, yra vilciu istoti? Ar tai pasakyti yra sunku, nes neiasku kiek kils kb. 2. Jeigu as pabaigciau burnos higiena, gauciau bakalaura. Kaip tada del stojimo i odontologija? Ar didelis konkursas, ar sunku istoti, kokie reikalavimai ir kiek metu tada dar reiktu mokytis odontologijoje? Girdejau, kad tada baigus burnos higiena, galima i kazkelinta kursa istoti odontologijos. Tik nezinau kiek tiksli si mano girdeta informacija. Na, jei kas galite bent kiek ziniu suteikti arba nukreipti, kur galeciau pasidometi, buciau labai dekinga Sveikutė baigusi burnos higieną į nemokamą vietą stoti jau nebegalėtum pagal įstatymus... Siūlau gap year+išlaikyt egzus arba stot į burnos higieną ir bandyti perstoti 2 kurse, tik manau, kad tam labai nemažai pastangų reikės įdėti. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
00:00:43
| Nuoroda
Angeliukas93 rašė:
Sveikučiai Mūsų išleistuvės bus Belmonte,o oficiali dalis Čiurlionio šokių salėje Laukiu nesulaukiu kada viskas pagaliau pasibaigs VDG? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
09:55:43
| Nuoroda
gretag rašė:
Čia visi tokie žinovai, gal kas vertinimo instrukciją visgi turit???? Nu kaip jums visiems nedašunta, niekas tos jūsų vertinimo instrukcijos neturi, o jei ir turėtų, tai būtų prisaikdintas niekam jos nerodyt. Kol kas čia vos ne valstybinei paslapčiai prilygsta negausit jūs jos, nu galų gale suvokit, užkniso jau... |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-29
00:05:48
| Nuoroda
Angeliukas93 rašė:
sveikiiiii rašė:
Angeliukas93 rašė:
Sveikučiai Mūsų išleistuvės bus Belmonte,o oficiali dalis Čiurlionio šokių salėje Laukiu nesulaukiu kada viskas pagaliau pasibaigs VDG? Aham o tu iš kur žinai? ;DDD Aš viską žinau |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-29
00:21:51
| Nuoroda
Aš kažkodėl manau, kad į mediciną VF KB sieks 19,5. Nes kilimas 19,18 -> 19,36 -> (19,5). Mano teorija čia |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-29
11:34:24
| Nuoroda
apčy rašė:
Aš tai nemanau, kad toks aukštas KB bus, jei ir kils tai daugiausiai iki 19,4. Galim lažintis Aš manau (bent jau VU) bus apie 19.5. Turint omeny, kad mažina vietų skaičių. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-29
23:27:45
| Nuoroda
Valentas rašė:
Tikiuosi, gnom. , kad aš klystu..Nes aš pats nejaučiu polinkio kalimui. Be to niekada nesijaučiau, kad galiu padėt žmonėm ir taip varyt visą gyvenimą. Dėl stereotipų, tai aš paprasčiausiai domėjausi ir kalbėjau su belekiek žmonių iš šitos srities, tai sakė skirtingai nei kitur, be PhD gali nesvajoti apie stabilumą nors keletui metų. Dabar neįmanoma nuspėt, kas bus ateityje su visom specialybėm, tai jei užsipuoliau nepyk Viskas bus OK. Tikiuosi. Aš irgi jokio polinkio kalimui neturiu... Kiek pamokose išmokau, tiek ir dabar moku, nieko kalt, tfu tfu tfu, iki šiol nereikėjo (bent gimnaziniais metais). Nu nebent istoriją, kai ją dar turėjau, siaubas, o ne mokslas:D Vienu žodžiu, tikiuosi labai, kad nebus daug ten plaktukų, o jei ir bus, tai tokiems žmonėms kaip man ir tau ir Curie, labai pasiseks. Tiesiog reikia turėti tą gyslelę, o svarbiausia - kai įdomu, tai viskas tiesiog savaime į galvą lenda! |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-29
23:34:05
| Nuoroda
Evaldas1993 rašė:
Gal kas žinot ar yra medicinos studijų pabaigos diplominis darbas? Ar tik egzaminas (kaip odontologijoj)? Reikia atlikti mokslinį tiriamąjį darbą, temos: moterų ir vaikų ligos, vidaus ligos, chirurgija. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-04
07:32:08
| Nuoroda
100! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-04
09:54:05
| Nuoroda
ewexable rašė:
man tai konkursinis gavos 19.9 tikiuosi užteks tokio į lsmu odontologiją Aišku, užteks mano tai 20,26 į mediciną. Atostogos prasidėjo |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-04
10:58:35
| Nuoroda
jukaxjuka rašė:
krasna rašė:
labas, aš gavau 73 taškus o balų 67 ...... nepatinka man tokie vertinimai... vat vat..as apie ta pati... Taigi jie rodo skirtingus dalykus. Čia visiškai normalu. Apeliacijos neapsimoka duoti, nieko nepakeis, nes vertinimas yra labai kruopštus ir tikslus. Atestato per teikimą negausit, o rezas vis tiek tas pats. Nebent manot, kad sumaišė darbus. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-04
11:11:05
| Nuoroda
Taigi rodo, kiek procentų žmonių aplenkei. Matyt, surinkusių ~70-75 taškus labai daug buvo, todėl ir rezas toks. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-04
19:08:35
| Nuoroda
smilgelee rašė:
Radau tokius lsmuni.lt/media/dynamic/files/591/konkursiniaibalai_2011.pdf tai cia minimum 18,48 raso, bet nezinia ar galima pasitiketi tom lentelem kur internete, nes girdejau kad skiriasi nuo realios situacijos Ten įeina ir pakartotinių priėmimų KB... Todėl į apatinę ribą reikia truputį kritiškai žiūrėt |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-04
20:13:17
| Nuoroda
Praeitais metais buvo 18,45 į lsmu, bet manau, kad kils KB daugiau nei 0,05. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-04
21:20:36
| Nuoroda
carolea.k rašė:
Deimante313 rašė:
carolea.k rašė:
Gavau 67 taskus = 59%, bet negaliu dar tuo patiketi, nes visus metus mokiausi intensyviai, pas mokytoja papildomai vazinejau mokytis, po egzamino dar su drauge kuri surinko 91% tikrinomes, tai tasku min zinojau kad prarasiu 15... noriu duoti apeliacija, nes tikrai tikejausi gersniu balu... prasau, patarki
Bandyk, nieko neprarasi. Vis tiek, jei į kokią mediciną planuoji, tai 59 proc. per mažai, jei po apeliacijos sumažins balą, nieko neprarasi, taškas daugiau ar mažiau nieko nenulems, bet gali ir pakelt nemažai, mano pažįstama anais metais po apeliacijos +11 taškų gavo, nu aišku, skirtumas yra, nes ji apeliavo lietuvių egzo rezultatus. Bet jei tau pakeltų, visai kiti procentai būtų. Manau, bandyk, geriau, nei po to graužt save, kad kažko nepadarei. O kiek laiko reikia laukti po apeliacijos rezultatu? dafegaaaaaaaaaaaaaa nu iš tikrųjų tai iki liepos 20 turi paskelbt |