Vartotojo coocoo pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-07-04 22:58:14 | Nuoroda

Į mediciną, odontologija visiškai netraukia manęs... :)

Žinutė parašyta: 2012-07-05 10:35:24 | Nuoroda
mariux rašė:

mano balas 18.78, kažin ar įstosiu į mediciną mokamą Kaune?

manau, kad tikrai įstosi

Žinutė parašyta: 2012-07-05 10:36:18 | Nuoroda
lenticele rašė:

Mano konkursinis balas siuo metu 18,52(jis viliuosi dar pakils po apeliacijos). Ar as dar turiu galimybe stoti i medicina?

nebent į lsmu mokamą, bet labai jau ant ribos, manau, kad gali iki 18,6 kilti. o gal ir liks 18,48

Žinutė parašyta: 2012-07-05 10:56:36 | Nuoroda
MissBootee rašė:

taip gerai jaučiuos su tuo supistu šimtu :D 

aš gan irgi:DDDDD dabar baisu visų klaust, kiek gavo. nes jei susimovė, tai gėda pasakyt:D

Žinutė parašyta: 2012-07-08 23:34:30 | Nuoroda
nikitta21 rašė:

Mano balas 20,28 ir stoju į LSMU mediciną :)
O į vf mažiausiai, manau, reiks 19,5. Juk stojančių daugėja, tai automatiškai ir kb kyla ;)

O su kokia skaičiuokle skaičiuoji?

Žinutė parašyta: 2012-07-09 15:05:25 | Nuoroda

Wow, pagal šitą skaičiuoklę mano balas išvis didelis ;o

Žinutė parašyta: 2012-07-09 15:07:00 | Nuoroda
Crystalica rašė:
rbakas rašė:

Į mokamą stosiu, bet yra galimybė, po pirmo kurso persilaikyti egzaminus ir atimti iš abiturianto krepšelį, kurį persineščiau į antrą kursą :) 

gal galetum placiau papasakot apie sia galimybe? arba linka imest? :)

Tiesiog, rotacijos ir tiek. Kiekvienais metais geriausiųjų eilė sudaroma ir gali netekt arba gaut studijų krepšelį.

Žinutė parašyta: 2012-07-28 00:07:01 | Nuoroda

Visiems atsakau - TAIP, prarandat tą vietą, jei dalyvaujat antrame etape. Nepasirašai sutarties - atsiranda laisva vieta kitiems ir ta vieta atiduodama antrame ture. Įdomu, kaip čia būtų, jei visi čia čilindami ir pasirašę sutartis galėtų antram ture dalyvaut ir laukt mažesnių KB iš dangaus:DDDDD

Žinutė parašyta: 2012-07-28 16:55:09 | Nuoroda
Pasauliete rašė:

Kiek siais metais yra VU medicinoj vf vietu? nes pakviete 162

180 ir 10 vnf. preliminariai buvo

Žinutė parašyta: 2012-07-28 19:11:47 | Nuoroda
Stifler rašė:
mr. krabs rašė:

Visiems atsakau - TAIP, prarandat tą vietą, jei dalyvaujat antrame etape. Nepasirašai sutarties - atsiranda laisva vieta kitiems ir ta vieta atiduodama antrame ture. Įdomu, kaip čia būtų, jei visi čia čilindami ir pasirašę sutartis galėtų antram ture dalyvaut ir laukt mažesnių KB iš dangaus:DDDDD

Nu kad neprarandi as snd dar pasirasydamas sutarti klausiau ar jai meginsiu i vf antra turu rasyti nedings vieta is vnf .Sake ne . Sitas punktas gerai tai paaiskina :galima dalyvauti tiek dėl valstybės finansuojamos, tiek dėl valstybės nefinansuojamos studijų vietos (ir studijų stipendijos), jeigu pirmojo etapo metu pasirašyta valstybės nefinansuojamų studijų sutartis su aukštąja mokykla (bet negauta stipendija) ir 1–2 pageidavimais negautas pasiūlymas studijuoti valstybės finansuojamoje studijų vietoje;

jeigu pirmajame etape pasirašyta valstybės finansuojamų studijų sutartis su aukštąja mokykla, antrajame priėmimo etape galima dalyvauti tik dėl valstybės nefinansuojamos studijų vietos.

Vietos nedingsta nebent pats ju atsisakai :D

Jo, sori, as turejau omeny, kad kai kurie galvoja, kad cia sudalyvaus konkurse, o po to gales ten is milijono rinktis (tipo is 1 turo vf ir vnf, 2 turo galimybiu ir pan.). Ir tai, kad su vf sutartim jau negali dalyvauti, tik tie, kurie pasiraso vnf. Snekejau apie vf as (nes cia visi klausia, ar vf vietos nedings). :)))

Žinutė parašyta: 2012-07-29 13:12:32 | Nuoroda

Eeii, o kada sužinosim, kelintu numeriu įstojom?

Žinutė parašyta: 2012-07-29 19:54:44 | Nuoroda
Valentas rašė:

Ar jum kilo abejonių dėl medicinos, kai rašėt į LAMA? Nes man jų tikrai daug...

Ne.. O tu kur istojai? Jei kyla abejoniu, o ypac kai pradedi lygint su kitais dalykais ir renkiesi tik del uzmokescio/beveik garantuoto darbo/prestizo/etc, tai jau geriau tikrai neiti.

Žinutė parašyta: 2012-08-21 18:21:59 | Nuoroda
Stride rašė:

Sveiki,

Šiemet baigiau mokyklą, įstojau į universitetą, tačiau jaučiu, kad galbūt prašoviau. Taigi, planuoju 2013 metais laikyti chemijos vbe ir perstoti. Su chemija dabar nedraugauju, mokiausi jos iki 10 klasės, reikėtų vėl pradėti nuo nulio, tačiau sugebu sparčiai mokytis. Ieškau chemijos korepetitoriaus Šiauliuose. Būčiau labai dėkingas, jeigu kas nors galėtų padėti.

ei, bet taigi į mediciną užtenka ir matematikos

Žinutė parašyta: 2012-08-23 15:58:52 | Nuoroda
MissBootee rašė:

Cmon, nueik į vakarinę, palankyk porą mėnesių ir pasiimk tą metinį chemijos, kam tau per galvą verstis su tuo egzu :) 

Nu joo, pritariu, pažymį gaut turbūt lengviau ir tikrai pigiau nei laikyt egzą