Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-03-02
18:18:22
| Nuoroda
Dreamnuker rašė:
:) Gal ir pirkčiau, tik vo mano istorijos mokytojas ir yra D.Petreikis Ir mano |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-02
18:28:04
| Nuoroda
Super potemės. Pasirinkau tas, kur galėsiu pafilosofuot, ką labai mėgstu. Stengsiuos,kad tos 7 minutės klausytis neprailgtų ir pateikti kuo įdomesnę tos srities, apie kurią kalbėsiu, pusę. |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-03
14:08:56
| Nuoroda
Taip sakydama bandai 12okus suklaidinti? Kad biškį labiau atsipalaiduotų, o tu labiau pasistengtum? :D Stiprūs. Tikrai. Žino, kad daug reikalaujama ir stengiasi. |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-03
14:41:45
| Nuoroda
O aš jaučiuosi prastesnė nei mano klasiokai. Ypač kai įdėjus daug pastangų gaunu mažiau nei beveik nesiruošę. Ką darau? Vos tik užeina tokia baimė, natūraliai bėgu mokytis.. Pastresuoju pastresuoju, mokausi, vėl stresuoju, užeina kartais labai didelė baimė ir nieko nebesinori. Tuo labiau, kad aš maximalinstė. Nuo egzaminų priklauso ateitis, o aš nenoriu gyvenime būt vidutinybė. Taip, kad ne tu viena tokia, o, kaip matau, ir ne aš viena. |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-07
15:05:15
| Nuoroda
O kur galima rast visus autorius, kurių galima tikėtis egzamine? |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-07
17:55:11
| Nuoroda
Smeterling rašė:
BigBigSmile rašė:
Laikysiu 3 egzaminus: lt, anglų ir istoriją. Na dar paėmiau ir info raštingumą pabandymui, ten jau kaip gausis. ;D raštinguma ir aš pasiemiau, vistiek nieko neprarasiu;D Lygiai taip pat. |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-10
13:20:37
| Nuoroda
Laura18 rašė:
Kaip manot, ar per likusius du su puse menesio imanoma gerai pasiruosti istorijos valstybiniam egzaminui, jei niekad pries tai nesimokiau jos. Ta prasme pazymiai buvo pakankamai geri 7-9, bet galvoj tai neislike jokiu ziniu. Kaip manot ar kasdien pasiskaitinejant ir pasimokant po kokias dvi valandas imanoma pasiruosti? Lygiai tokia pati situacija pas mane. Viskas iš istorijos "kažkur girdėta", bet tiksliai tai nemoku nieko.. Pradėjau mokytis ir susinormuoju per savaitę kiek turiu išmokt. Negaliu/nenoriu vieną dieną - kitą ilgiau pasėdžiu prie knygų. Kai nori - viskas įmanoma. Jei turėsi valios ir mokysi tai laisvai gali ir gerai pasiruošt. |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-10
13:25:11
| Nuoroda
Smeterling rašė:
1.turi daryti pats, tam ir yra egzaminas 2.nesažininga kitų abuturientu atžvilgiu 3.čia jau kaip nusirašymas Kaip kas gali - taip ir sukas. Nematau nieko blogo jei praslysta.. Nors pati savo jėgom viską darau |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-13
20:45:05
| Nuoroda
Laura18 rašė:
Jau pradejau, susiskirsciau visas temas, paziurejau kiek laiko kam skirti kad speciau nu ir tikekimes turesiu valios nepasiduot ir ismokt Sėkmės, konkurente |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-13
20:48:20
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
O ką manot apie samproavimo temas? Aš irgi nusprendžiau samprotaujamą rašyt. Labai sunku nuspėt. Nėra nieko konkretaus. Kaip tu ruošies? |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-14
18:26:46
| Nuoroda
Mus tai išvis ruošia interrpretacijai. Niekad nerašėm samprotaujamo. (uuuužknisa) Ruošiuos tik tiek, kad skaitau knygas... |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-15
13:53:42
| Nuoroda
Ledutte, aš irgi mokausi iš tos žalios knygos "Lietuva ir pasaulis". Pagrindas mano žinių. Dar pas kitos knygos autorių kur rašo "Į egzaminą be baimės" - einu papildomai visus metus. Bet vistiek žiauriai nelenda į galvą man ta istorija ... Siaubas. Kiek jūs toli jau mokotės visos, aš dar tik šią savaitę nuo šaltojo karo pradėsiu. Iki kovo pabaigos. O balandį mokysiuos iki pirmojo pasaulinio karo visą istoriją. Gegužę kartosiu viską. Toks mano planas
|
||
Žinutė parašyta:
2010-03-17
14:19:51
| Nuoroda
Gal kas nors dar pasirinkot KALBOS 1 potemę? Vistiek ne ta pati mokykla, galėtume pasitart. Turiu nemažai kol kas minčių, bet kuo daugiau, tuo geriau... |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-17
14:24:01
| Nuoroda
Ledutte, man viskas "kažkur girdėta", žinau kad tokie ir tokie faktai buvo, bet sunku sutalpint priežastis, padarinius ir pan.. Dar vakar mokytoja istorijos mane aprėkė, kad neišlaikysiu gerai egzamino ir jai gėdos pridarysiu Bet.. Mokausi pati galima sakyt iš naujo, nuo 1ojo pasaulinio karo pradėjau ir iki egzamino tikiuosi dar gerai pasiruošti, yra dar klažkiek laiko vistiek O kaip jums su žemėlapiu? Aš bijau jo labiausiai. |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-19
16:47:11
| Nuoroda
Ir pas mus labai bando atkalbėt nuo samprotaujamo. kol kas vien interpretacijoms mokina. bet nesuprantu kodėl? |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-20
13:20:05
| Nuoroda
Kriste69. Užknisai. Apgailėtina. Niekas su tavim nesidalins. Įdėję darbo duos kažkokaii tinginei. Panaršyk internetu ir susirasi medžiagos.. Grrr... |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-21
17:11:24
| Nuoroda
vertigo rašė:
Ne.išmintingoji rašė:
Gal kas nors dar pasirinkot KALBOS 1 potemę? Vistiek ne ta pati mokykla, galėtume pasitart. Turiu nemažai kol kas minčių, bet kuo daugiau, tuo geriau... Sveika Aš irgi va žiūrinėju šią potemę, tikrai įdomi atrodo ir kaip tu sakei yra apie ką pafilosofuoti, o pakalbėti man tikrai patinka ;D Bet visi gąsdina, kad per sunkią pasirinkau ;D O tu jau ją pasirinkai? Vienas svarbiausių dalykų yra sudominti mokytoją, kyla balas. Manau tą pasieksim Aš mąsčiau mąsčiau ir kuo toliau, tuo daugiau dalykų išpešu ta tema.. Jei pasirinkai parašyk savo skypą, pasitart galėsim, vis lengviau |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-21
18:34:32
| Nuoroda
NE. ! Prisimąsto dar čia nesąmonių. |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-26
13:56:04
| Nuoroda
Liux. Išlaikiau ir aš. Sėkmingai pradėjau įskaitų ir egzų maratoną O šiaip tai patys mokytojai sakė, kad buvo sunkokas, palyginus su praeitais metais. Todėl kartelę išlaikymo pamažino. |
||
Žinutė parašyta:
2010-03-26
13:56:08
| Nuoroda
Liux. Išlaikiau ir aš. Sėkmingai pradėjau įskaitų ir egzų maratoną O šiaip tai patys mokytojai sakė, kad buvo sunkokas, palyginus su praeitais metais. Todėl kartelę išlaikymo pamažino. |