Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-08
16:38:26
| Nuoroda
ememdemz rašė:
Bū rašė:
živilė rašė:
Buvau jau rimtai atsisveikinus su VU, bet ziuriu, kad vel reikia pasisveikint Tai va, ka tik uzpildziau prasyma (dabar jau taip rimtai), tai vienintele filosofija ir teirasiau:) Šaunuolė. Aš irgi tik ją kol kas esu įrašius, bet vis dvejoju.. Noriu, bet bijau dėl perspektyvų stokos. Reikia padrąsinimo, nes aplink pasakius, kur noriu studijuot, girdžiu tik nuostabą ir matau kreivą žvilgnį.. Varyk ten, kur sirdis liepia, kitaip nieko nebus. NIEKO. o kai kreivai ziuri, tai tu jiem nusisypsok, nes kaip sako, shypsokis ir busi pashypsotas. Viskas bus okei, darbo protingiem ir isprususiem visada atsiras. Ačiū! Mąstau ir aš tą patį, tik bijau, kad, baigusi studijas, nusiimsiu rožinius akinius ir tada bus šakės. Bet tiesą sakai, noriu ir studijuosiu. Viskas bus okei! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
22:02:06
| Nuoroda
živilė rašė:
Bū rašė:
živilė rašė:
Buvau jau rimtai atsisveikinus su VU, bet ziuriu, kad vel reikia pasisveikint Tai va, ka tik uzpildziau prasyma (dabar jau taip rimtai), tai vienintele filosofija ir teirasiau:) Šaunuolė. Aš irgi tik ją kol kas esu įrašius, bet vis dvejoju.. Noriu, bet bijau dėl perspektyvų stokos. Reikia padrąsinimo, nes aplink pasakius, kur noriu studijuot, girdžiu tik nuostabą ir matau kreivą žvilgnį.. O ka tu kreipi demesi ir eikvoji nervus - neturi niekam teisintis uz savo pasirinkima! Be to, kokia prasme kazka aiskinti tiems spoksotojams, vis tiek jie toliau galvos, kad pasaulis susideda tik is verslo istaigu ir tik ekonomika gyvas:))) Sekmes tau, buk drasi ir susitiksim VU Esmė tame, kad bijau, jog jie teisingai mąsto, o aš naiviai. Ačiū už padrąsinimą. Susitiksim rudenį. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
21:08:32
| Nuoroda
Aš blaškausi tartp VIV'o ir filosofijos. Reiks nuspręst kurią specialybę pirmu numeriu rašyt... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
21:21:57
| Nuoroda
Žinau tave, žinai mane. Skirtingi. Renkuosi tarp perspektyvų ir mėgiamo dalyko. Ir niekaip negaliu apsispręst... Balai lyg ir išneša į abi specialybes... Aš prisiskaitinėjus esu visko, bet gali gal konkrečiai ir trumpai pasakyt kodėl renkiesi šitą? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
22:02:15
| Nuoroda
Harrison rašė:
Paslaptingai cia Speju megsti filosofuot tada?:)) dabar uzmeciau aki i rezus, tai i VIV tai tikrai drasiai istoji manau. 1. VU 2. Artimi dalykai, tokie kaip 'komunikacija(nesu tylenis bobas), reklama (t.y. kompiuterinis dizainas nesvetimas man), IT domina. Patraukli,neapibrezta grieztai specialybe. Ir ekonomikos moko, ir informacijos valdymo, su media dirbt, - visko po biski. galesi dirbt nebutinai butent TEN :] plati sritis. 3. atvirai sakant, niekada nesimokiau, nes esu tinginys,o kiek pasakojo tai laisvo laiko tikrai daug, per daug neperspaudzia. realiai idomi,mane dominanti specialybe, geram univere, per daug nesiplesant. kas gali buti geriau?mama dziaugsis,kad ant diplomo VU, as,kad nesunku ir idomu. (aisku dar reikia istot cia ir pabaigt...tfutfutfu) va taip va.
Vyresnioji Tamašauskaitė aš, va ir nebėr paslapčių. Kūl kūl. Ir aš apie ją galvoju dėl to, kad plati specialybė mūsų infomacijos visuomenėj. Nu žodžiu perspektyvi. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
22:04:58
| Nuoroda
Powlius rašė:
gana tikslu. O dar kaip vienas pliusas galėtų būti, jog ta iateities specia;lybė, nros darbo nėra, taip pat kaip visur, netolimoj ateity darba surasti bus nesunku. Beje, kaip minėjai ir kei kteko žiūrėti į studijų programą, studijuoti bus įdomu naudinga be inesunku.( lIks laiko ir stujiuot ir pastudentaut) Kodėl ateity? Krizę turi omeny? Kas sugeba, tas ir pasiekia. Ir nėra tokių rėmų. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
22:43:19
| Nuoroda
Harrison rašė:
@Bū: Tamašauskaitė,tai čia tipo Ieva, is trecios? ;] Tai siaip viena paklausiausiu specialybiu ir praeitais metais ji buvo kiek zinau :] tai nieko keisto,nu tikiuos balas per daug nekils, o jei ir kils, tai lieka informologija - ramu pabaigus shita specialybe gauni komunikacijos ir informocijos bakalaura, kurio akiratis manau laaaaaabai platus - nuo verslo sektoriaus ar IT sferos iki renginiu organizavimo/reklmamos/pramogu pasaulio :] ir realiai aisku nera perspektyviu specialybiu - yra perspektyvus zmones Taip taip ta pati. Thanks už info. Įdomiai skamba. Studijuojant tikriausia bus aukštoji matematika? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
22:16:33
| Nuoroda
Na ką, tikiuosi susitiksim rudenį. Kas dar rašėt pirmu numeriu ir tikitės įstot? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:40:10
| Nuoroda
Instrukcija. rašė:
fragrancis rašė:
Tai kas istojot ? Aš įstojau Labas, būsima kursioke ! Aš irgi įstojau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:43:41
| Nuoroda
VU filosofija vf. OMG. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:58:44
| Nuoroda
Instrukcija. rašė:
pikee rašė:
Ei, sveiki! Jungiuosi prie jusu!!! Is kur busi? smagu, kad jau trise esam Keturiese |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
14:50:16
| Nuoroda
Gal kas žinot, kokius dokumentus į VU vežtis? (Norint bendrabučio.) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
16:21:52
| Nuoroda
Na ir kur, būsimos filosofės, žadat gyventi? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
18:17:41
| Nuoroda
Instrukcija. rašė:
Bū rašė:
Na ir kur, būsimos filosofės, žadat gyventi? Bendrabutyje tikros studentiskos duonos ragaut noriu is tikruju slapta puoseleju vilti su kuo nors is kolegiu kartu, bet viska laikas parodys. Me too. Girdėjau apie mūsų baraką tik gerų atsiliepimų. Bus fainai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-30
11:22:15
| Nuoroda
kas žinot,kad bus toj fuxų stovykloj? Aš prisiklausius tik baisiausių vaiantų net bijot pradėjau. Mane beje irgi kuratorė užsirašė kompe, el paštu tikriausia atsiųs info. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-30
13:59:27
| Nuoroda
fragrancis rašė:
Bū rašė:
kas žinot,kad bus toj fuxų stovykloj? Aš prisiklausius tik baisiausių vaiantų net bijot pradėjau. Mane beje irgi kuratorė užsirašė kompe, el paštu tikriausia atsiųs info. O ka ten tokio baisaus girdejai ? Kad ten kličkos ateinantiems metams įvairiai gimsta... |