Vartotojo Bū pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-26 16:40:19 | Nuoroda

Aš.

Žinutė parašyta: 2010-05-26 20:16:26 | Nuoroda
_živilė rašė:

Aa, juk esi tas pats zmogus, su kuriuo pries kuri laika diskutavom, viskas gerai  Jau issigandau, kad tiek daug nauju veidu atsiranda...

Taip taip, diskutavom jau Mane irgi, žinok, gąsdina norinčiųjų įstot skaičius

Žinutė parašyta: 2010-05-30 18:53:12 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:

O man kažkokia krizė. Nestresuoju dėl egzaminų turbūt, nes jei stresuočiau,kažką mokyčiausi :D ,o dabar.... pikta ir tokia kankinė, namuose ant visų rėkiu:D. Stengiuos negalvot apie rytojų. nes kai pagalvoju,kad gyvenime nerašiau interpretacijos, rašinį tik vieną, o teksto suvokimai man nesiseka...

Gaut tikiuosi.... Na, lietuvių egzamine ypač sunku prognozuot, gi čia absoliuti netvarka vertinimuose. Sako,daug gausiu. Kaip nervuoja

KAIP prisiverst pradėt mokytis istoriją, jei jau nuo knygos violetinio viršelio supykina? :D

Same here. Bijau.

Žinutė parašyta: 2010-05-30 18:59:52 | Nuoroda

Aš tai dieną pasidariau vandens procedūras visokias, pavalgiau skaniai ir nuėjau pamiegot. Atsikėlus klausau mėgstamiausios ramios muzikos, žiūriu kaip sualytė už lango šviečia ir raminu save. Pasitikiu savo jėgom, nors visad kažkokios mintys blogos užeina.

Žinutė parašyta: 2010-05-30 21:21:52 | Nuoroda
Aiste19. rašė:

sveikuciai ;) isivaizduoju, ka siandien isgyvenate. pries metus ta pati perejau ir as,sedejau studijos.lt ir blevyzgavojau. galiu pasakyti, kad tai yra tik sekmes dalykas. svarbiausia yra gerai issimiegoti. ai , dar is vakaro pasikartokite citatas, ryte gerai atsiminsite Atsimenu, vakara pries egza paskaiciau apie zydus ir ismokau 3citatas, ir viska panaudojau rasinyje ;) ir jus pasiskaitykite apie zydus, gal ir jums pravers o ryte linkiu , kad nebutu taip, kaip man ( apsivemiau pries egza ) :DD siaip tikrai nebijokit. viskas bus ok.

Atsimenu, kad skaičiau kaip ir tu diskutavai ruošdamasi Kiek išlaikei procentų? :) 

Žinutė parašyta: 2010-05-31 16:55:39 | Nuoroda

Ba, o aš pavadinimo neparašiau, eina sau.. Ai vapše nesąmonė kažkokia, tas suvokimas lengvas atrodė bet jaučiu nebuvo toks...

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:11:44 | Nuoroda
Pampariskinas rašė:

Kaip jus cia keistai apie tuos tarinius, sakinius salutinius juk tai ne menines raiskos priemones. Menines raiskos priemones, tai metafora, metonimija, zodziu inversija, personifikacija ir pan. As spejau tarp inversijos ir metonimijos. Tikrai nesu tikra savo ats. O siaip teksto suvokimas pasirode labai painus.

Prašinė kalbinės raiškos, o ne meninės.

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:13:55 | Nuoroda

Aš irgi pavadinimą samprotaujame parašyt pamiršau.. :/

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:15:11 | Nuoroda
Caramel90 rašė:
Martynas23 rašė:

Vat šito nesupratau:

"5 pastraipos pabaigoje užsimenama apie kelis lietuvių kultūros istorijos faktus. Nurodykite du."

Parašiau: 1) tautinis atgimimas 2) nelegaliai platinama lietuviška spauda

Yra čia teisybės?

taaaaip :D aš irgi rašiau tautinį atgimimą ir spaudos draudimą 1864-1904 :D pravertė ir istorija

Blemba susimoviau, parašiau tautinį atgimimą ir nubraukus pataisiau į knygnešystę.. Ai durnelė esu

Žinutė parašyta: 2010-05-31 17:39:59 | Nuoroda
Paulys rašė:
rutaaa rašė:

o kai reikejo 2.2 klausime parasyti dvi metaforas nusakančias kazkokius išgyvenimus tai parasiau 1),,širdis sušyla" 2),,nežinai, kuo savo širdį kūrenti" kas nors parase taip pat?:D

Fak, antraji parasiau tik "sirdi kutenti". Tikiuosi atlaidi vertintoja papuls

Jeigu "kutenti", tai čia jau nelabai nelabai Bet jei be to : "nežinai, kuo savo...", o tik "širdį kūrenti", tada liux

Žinutė parašyta: 2010-06-03 16:05:42 | Nuoroda
MMaya rašė:

Ingridele, gal galetum pasidalinti savo interpretaciju rasymo patirtimi? Kokia krypti egzamine rinkaisi? Kaip atskleidei vertybes ir pagrindines kurinio idejas?

Jei tau taip gerai sekasi, gal nebus gaila padeti mums, kurie nepasizimi tokia inteligencija...

Niekaip nesuvokiu, kam jūs tai durnelei tiek dėmesio skiriat? Apeitumėt jos komentarus, kuriuose pasistengė bent internete atrodyti tokia, kokia realiai norėtų...

Žinutė parašyta: 2010-06-03 16:08:38 | Nuoroda
lietuvaitė rašė:
iMiami rašė:

1.Kuo skiriasi JTO ir JT?? Ar cia vienas ir taspats??

2. Jei galit, tai papasakokit, kas svarbiausia is Atenu dem. ir Romos.

p.s.: reik moket Peloponeso, Punu karus??

1. Tas pats 1945m susikūrė.

2. Nu aš žinau tik tiek, kad susikūrė Atėnuose. Taip pat Atėnuose renka burtų keliu, o Romos išrenkami balsuojant ar pn. Atėnuose priima iš kart įstatyma, neapsvarsčius, o Romoj apsvarstydavo ir tik tada balsuodavo už įstatymą.

p.s tikiuosi ne. žinau tik punu karus, kartagina prieš romą. Roma laimi... Kas per poloponeso karai?

Peloponeso karas yra karas tarp Spartos ir Atėnų. Sparta laimi, atėnai smunka.. Bet tereikia žinoti tik apie jo egzistavimą, everta gilintis, nereikšmingas dalykas.

Žinutė parašyta: 2010-06-03 20:34:31 | Nuoroda

Juokinga tema.

Aš pati nežinau nuo ko pradėt, ką ruoštis... Omg omg..

Žinutė parašyta: 2010-06-03 21:09:23 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:

kada barokas o kada klasicizmas????:o

Barokas. 17-18 a pirma pusė.

Klasicizmas. 17-19 a pirma pusė.

Žinutė parašyta: 2010-06-03 21:24:40 | Nuoroda

Kad tik nebūtų 4-ių metų seimo.. Pats man juodžiausias tarpas istorijoje..

Žinutė parašyta: 2010-06-03 21:36:12 | Nuoroda
noirdesir rašė:
Bū rašė:

Kad tik nebūtų 4-ių metų seimo.. Pats man juodžiausias tarpas istorijoje..

kas neaišku čia? :) 

Kokius nutarimus priėmė, tarptautinės aplinkybės? Ir kaip ten su ta konstitucija? :|

Žinutė parašyta: 2010-06-04 15:33:12 | Nuoroda

Aš labai pergyvenu... Jeigu dokumente nubrauki ir parašai teisingą atsakymą ar atsakymas priimamas? Nes mane prigasdino, kad nulis taškų... Nežinau ką bedaryt..

Žinutė parašyta: 2010-06-04 16:21:31 | Nuoroda

Kągi. Ačiū už nuomonęs. Korepetitorius paskambinęs sakė, kad užskaitys jei teisingas atsakymas, jei šalia ir nubraukta. Kadangi visi klysta gi. O jis labai šaunuolis mokytojas, yra taisęs egzaminų darbus ir aš juo pasitikiu. Taip, kad, Kariaujantis, nenusiminkim.

Žinutė parašyta: 2010-06-04 16:23:36 | Nuoroda
živilė rašė:
Gretisss rašė:
Cocaine rašė:
lietuvaitė rašė:

Kaip atsakėte 64 kls? Gal baudžiavos manifestą?

Aš rašiau baudžiavos manifestą.Dvejojau tarp 1922 žemės reformos ir baudžavos panaikinimo manifesto... bet po manifesto pradėjo formuotis kapitalizmas, griuvo sena feodalistinė santvarka ,pagerėjo pramonė, galų gale buvo įveiktas Rusijos atsilikimas nuo Vakarų, kuriuose daug seniau panaikinta baudžiava . Tai ir nulėmė mano atsakymą, nors aš labai, labai abejoju ar jis teisingas... :S

Aš taip pat rašiau šaltinį A - baudžiavos panaikinimo manifestą :)

Bijau kategoriskai teigti, bet abejoju, ar manifestas cia tinka. Po sito caro manifesto kilo masinis pasipiktinimas ir netgi sukilimas, kadangi valstieciai zemes negavo, o turejo ja issipirkti

Būtent. Ten rašė apie sėkmingiausią. O baudžiavos panaikinimas sukėlė nepasitenkinimus, valstiečių bruzdėjimus. Pati jį ir parašiau, bet abejoju ar teisingai.

Žinutė parašyta: 2010-06-06 18:54:00 | Nuoroda

Hai visiems. Noriu paklaust, kas žino: kokios perspektyvos baigus filosofiją? Gal kas kokių konkrečių pavyzdžių žinot?