Vartotojo Bū pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-11 19:05:17 | Nuoroda
Etant Donnes rašė:

Tai aišku, taip ir reikia. Jei tik kyla tokios mintys - tiesiu taikymų į kokią kretinišką specialybę mokytis antrarūšės poezijos ir net nebūtina į tą filosofiją dairytis. Nes tikrai liksit etikos mokytoja (jeigu VPU baigsit).

Šliogeris važinėja Lexus.

Kaip supratau studijuoji ar ne? Turiu tiek klausimų, gal būtum nieko prieš pabendraut su manim?

Žinutė parašyta: 2010-06-11 19:23:25 | Nuoroda
melynakoala rašė:

Aš ketinu, bet po egzaminų nelabai jau tikiu, kad pavyks į VU Tuomet į VPU, girdėjau nemažai dėstytojų tų pačių ir ten...

O kodėl pasirinkai šią specialybę?

Žinutė parašyta: 2010-06-12 19:23:12 | Nuoroda
swlabr rašė:
Marka rašė:

Sveika,

Tikrai naudinga ir aktuali tema (tikiu, kad i egzaminų skiltį įdėjai dėl lankytojų srauto ;]). Taigi kadangi ieškosiu/ieškau gyvenamosios vietos Vilniuj ir sakei kad paieškos vien kambariokE neapsiriboja ir į galimų bendranuomių sąrašą gali būti įtraukti ir vyriškos lyties atstovai tai nusprendžiau parašyti.

Žinoma, prieš sutikdamas turiu paklausti keletą klausimų bei išreikšti keleta pageidavimų.

• Ar dažnai gamini (čia maistą, jei ką)?
• Jei taip, tai koks kaip virėjos lyigs? (Įvertinti nuo 1 iki 7, pagrindžiant savo nuomone pavydžiais)
• Ar esi nieko prieš namų ruošos darbus (t.y. skalbimą, kambarių tvarkimą, lyginimą etc.)?

Na tikiuosi tavo atsakymai atitiks pirmuosius atrankos kriterijus ir galesim aptart toliau kitas detales ;]

uoj, mums ne pakeliui :DDD kokia idomi sistema - nuo 1 iki 7:)

ne piktai as cia :)

Kodėl gi ne pakeliui? Įvertini balais maisto gaminimą, apibūdini ar esi nevala ar ne ir pasako, ar pateksi į antrą atrankos turą... Jei atitinki kriterijus tai tada aptarsit ir kitas detales ir galbūt ji(s) pasirinks tave!

Kažkaip žmogus įsijautė labai į kambarioko paieškas.

Žinutė parašyta: 2010-06-12 20:02:18 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

MRU geras univeras,respect jam..

Baik Tu juokus. Palyginus, tai MRU diplomas nėra gerai vertinamas, atvirai.

Žinutė parašyta: 2010-06-12 20:13:51 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
Bū rašė:
KarabinaS rašė:

MRU geras univeras,respect jam..

Baik Tu juokus. Palyginus, tai MRU diplomas nėra gerai vertinamas, atvirai.

Na,gerai tai koks tavo manymų universitetas yra gerai vertinamas?ir jo diplomai pripažįstami lietuvoje??

Pripažįstami visi. Tačiau realiai žinau, kad darbdaviai tos pačios specialybės žmones renkasi iš VU. Tarkim jei studijuoji teisę tai geriau VU arba niekur. MRU tų teisininkų tiek prigamina, kad jie nebetenka savo vertės...

Ai išvis čia vos ne amžinas ginčas. Tačiau aš pati, įtakota daugelio žmonių nuomonių, nepripažįstu MRU.

Žinutė parašyta: 2010-06-12 20:17:50 | Nuoroda
lintu13 rašė:

Čia su tais vertinimais tai išviso yra juokinga. Kaip jau sakiau, visi tiesiog pripratę, kad vu yra prestižinis universitetas, nors nė velnio jis toks nėra ir aš tai sakau žinodama, nes aš jame mokiausi ir man nepatiko. Tikiuosi iki to laiko, kol pabaigsiu studijas mru, lietuva pagaliau ateis dėl šio univiero į protą. Ir dar sykį kartojuos - švietimo sistema visuose univeruose vienoda, skiriasi tik jos finansavimo pobūdis. Vu prestižinis universitetas - jei jau toks prestižinis, tai tegu jaunesnių dėstytojų pasamdo, bo dauguma tai triperiai, knygų į bibliotekas nuperka, nes visas kursas dėl šešių knygų muštis turi, susitvarko auditorijas, nes nemanau, kad tas faktas, kad žiemą studentai turi sedėti auditorijose su paltais, šalikais ir pirštinėm yra normalus. Žodžiu, galėčiau vardint ir vardint

Nu tarkim... Darbdavys būsimas žiūrės į tave kaip į asmenybę, beabejo, bet taip pat ir į diplomą. Ir jam bus vienodai kokie dėstytojai tave mokė, ar malonūs, ar ne.. Kokios kainos valgyklose, kokios sąlygos mokytis.. Būsi tik TU ir diplomas.

VU sunkiau įstot į daugumą specialybių nei į MRU. Ir logiška, koks požiūris atitinkamas lyginant įstojusius.

Žinutė parašyta: 2010-06-12 20:30:26 | Nuoroda
lintu13 rašė:
Bū rašė:
lintu13 rašė:

Čia su tais vertinimais tai išviso yra juokinga. Kaip jau sakiau, visi tiesiog pripratę, kad vu yra prestižinis universitetas, nors nė velnio jis toks nėra ir aš tai sakau žinodama, nes aš jame mokiausi ir man nepatiko. Tikiuosi iki to laiko, kol pabaigsiu studijas mru, lietuva pagaliau ateis dėl šio univiero į protą. Ir dar sykį kartojuos - švietimo sistema visuose univeruose vienoda, skiriasi tik jos finansavimo pobūdis. Vu prestižinis universitetas - jei jau toks prestižinis, tai tegu jaunesnių dėstytojų pasamdo, bo dauguma tai triperiai, knygų į bibliotekas nuperka, nes visas kursas dėl šešių knygų muštis turi, susitvarko auditorijas, nes nemanau, kad tas faktas, kad žiemą studentai turi sedėti auditorijose su paltais, šalikais ir pirštinėm yra normalus. Žodžiu, galėčiau vardint ir vardint

Nu tarkim... Darbdavys būsimas žiūrės į tave kaip į asmenybę, beabejo, bet taip pat ir į diplomą. Ir jam bus vienodai kokie dėstytojai tave mokė, ar malonūs, ar ne.. Kokios kainos valgyklose, kokios sąlygos mokytis.. Būsi tik TU ir diplomas.

VU sunkiau įstot į daugumą specialybių nei į MRU. Ir logiška, koks požiūris atitinkamas lyginant įstojusius.

Ir man dar tas užknisa, kad vu aštuonios sesijos. Ketvirto kurso pabaigoje chebra turi ir į paskaitas vaikščioti, ir sesiją laikyti, ir dar diplominį laikyti. Aš nežinau, kaip yra riomery, bet parašyta, kad tris su puse metų trunka studijos, tai reiškia, kad tos paskutinės sesijos nėra. Ir man dar kas patinka, tai kad riomery su teise nėra to idiotiško diplominio rašymo ( ką laikau kvailu dalyku ir tikrai ten tas rašymas neįrodo, kad tu iš viso ką nors išmanai apie tą specialybę, nors ir baiginėji), o laikai du egzus, vieną bendrą ir vieną iš tos teisės srities, kurią pasirenki. Mano manymu, tai labai puikus žmpgaus nukreipimas. Aišku, nieko nesakau,VU yra VU ir linkiu jam laimės. Dar tas pas juos gerai, kad jie penkis metus atsikankina ir viskas, jokių magistratūrų. Bet penki ar šeši metai, skirtumo didelio nėr.

Bet kokiu atveju gerai, kad kiekvienas gali išsirinkti specialybę ir vietą, kur mokytis. Ir ginčai čia net nereikalingi, kuris universitetas geresnis ar blogesnis.. Linkiu ir Tau ir sau įstot kur norim ir būt besidžiaugiantiems gyvenimu studentams

Žinutė parašyta: 2010-06-12 22:31:29 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
noirdesir rašė:

Dėl to šauktuko, aš nežinau, neteko susidurti. Bet, man rodos, čia - vizualus parodymas, kad Tu esi užblokuota ( nors negarantuoju ) .

O kad žinutė neišsiųsta, gali reikšti du dalykus: Tu užblokuota arba Tavo pašnekovas pokalbio metu atsijungė ir negaus tol žinutės, kol neprisijungs :)  

bet man neissiunte tos zinutes, bet zmogu matau, kai prisijungia. tai neuzblokavo? sake, kad tie neissiuntimai gali but skype problemos. as mirsiu, jei uzblokavo ;(

Bus tų bernų, nepergyvenk Kažkada man teko panagrinėt. Tai.. Jei užblokavop, tai nebematysi prisijungusio.. O jei pašalino iš kontaktų, tai gali matyt jį prisijungusį, ir gal jis pasidaręs, kad žinutes gaut tik nuo kontaktų. Tačiau, jau neberodys tau jo paveiksliuko skype ir ką jis šalia jo pasirašęs. Lygtais taip O jei nieko panašaus, tai gal čia skype grybą pjauna (?)

Žinutė parašyta: 2010-06-13 19:00:47 | Nuoroda
Pumpum rašė:

Aš rašiau rašinį pirma tema. Norėjau pasirinkti tik vieną poziciją ir ją argumentuoti, tai pasirinkau, kad žmogus nevisada gali rinktis ir atsakyti už savo veiksmus. Argumentavau kai kurių tėvų auklėjimu, kad nuo vaikystės pildo visas užgaidas, taip neleisdami vaikui ugdyti savarankiškumo, o vaikui suaugus ir toliau nori kontroliuoti gyvenimą. Argumentavau Altorių šešėliais, sakydama, kad Liudas Vasaris pasiduodamas tėvų įtakai įstojo į kunigų seminariją, o jei tėvai nuo vaikystės būtų skatinę vaiką daryti tai, kas jam patinka, tai jam būtų lengviau gyventi ir daryti sprendimus. Žodžiu, kažkokią pievą suvėliau, dar įkėliau J.V.Gėtės citatą. Antrą argumentą daviau tokį, kad kartais gyvenimas pakoreguoja mūsų sprendimus, atsitikus nelaimingam įvykiui, pvz patenka į avariją, po kurios lieka neįgalus, arba suserga liga, dėl kurios praranda sveiką protą, nors galbūt prieš tai ir turėjo visas galimybes rinktis. Pabaigą parašiau visišką briedą, tai jaučiu, kad man ją visą išbraukys :D apie teksto suvokimą tyliu, net gėda prisimint, ką parašiau paskutiniuos sakiniuos. 

Vat tu tokia, iš nedaugelio, kiek skaičiau pasisakiusių. Visi pamiršta, kad klausime buvo: ar žmogus GALI rinktis.. Ir nagrinėjo ar šiaip renkasi viską gyvenime, ar turėtų rinktis.. O klausimas yra ar jam suteikiamos galimybės rintis.

Žinutė parašyta: 2010-06-13 19:24:04 | Nuoroda
Laura18 rašė:

As kazkodel manau, jog bus laiskas b lygio, ir rasinys a lygio, ne ir zodziu laiske maziau ir lengviau kazkiek. O seip tj isvis atsipalaidavus ir kazkaip nesiruosiu tam anglu, man atrodo cia dar ir delto to kad jau atsibodo tie egzaminai, kai pries tai susimauni tj kazkaip dingsta noras stengtis, pamaciau kad laaabai daug mano ziniu nuejo suniui ant uodegos tj dabar tokia atsipalaidavus be nervu eisiu i anglu egzamina... 

Grynai, kaip ir man. Nieko nesiruošiau anglų ir nesiruošiu.. Nebėra motivacijos.

Žinutė parašyta: 2010-06-13 21:14:22 | Nuoroda

Nueik į Egzaminai 2010 ir bus tema ir kas ten stoja.

Žinutė parašyta: 2010-06-13 22:54:52 | Nuoroda
Pumpum rašė:

Na aš stengiaus mąstyti taip, kad klausime buvo AR VISADA GALI, o kadangi tikrai nevisada, tai ir argumentavau tą pusę. Kiek klausinėjau kitų, beveik visi argumentavo, kad gali, arba abi puses. Aš kažkaip laikausi nuomonės, kad geriau argumentuoti tik vieną pusę, bet nežinau, ar esu teisi. :)

Kai išėjom iš egzamino, pamačiusi mus lietuvių kalbos mokytoja iškart paklausė ar nepamiršom paminėti ir priešingos pusės, šiuo atveju KAD NEGALI. Manau, kad reikia abiem aspektais panagrinėt.

Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:58:15 | Nuoroda
swishfoot rašė:
swlabr rašė:
Pumpum rašė:

Mums visad sakydavo, kad mažina už žodžius balus. Dar priklausant kiek viršyjai. Jei 20 tai 1 balą, jei 40 tai 2 ar kažkas tokio. Tai aš išbraukiau daugiau nei pusę laiško ir įsitekau į 106 žodžius, parašius maždaug apie paskutinį skambutį, kad labai buvo smagu važinėt mašina ir pypint žmonėm :D tad tiek. :D 

jo as irgi isbraukiau :D gavo ,kad buvo ziauriai geras afterpartis ir kad vasara vaziuosiu prie juros :D nesamone, tikrai per mazai zodeliu ten buvo duota;/

Keista, mums mokytoja sakė, kad už žodžių perviršį nemažina.

Šiandien klausiau mokytojos. Už mažiau žodžių, nuima po tašką už atitinkamą skaičių žodžių trūkumo. O už viršijimą nuima vieną taškelį. Taip sakė, nežinau, kaip sušvies taisant darbus.

Žinutė parašyta: 2010-06-14 23:24:23 | Nuoroda
malkoshius rašė:

na, matrica, vieno taskelio tikrai neturi : )
cia tie du ypatingi zodeliai: make ir let.
make, let ( nera TO 'aktyve' ) pvz
they made me do it
i was made TO do it>
John let me drive his car yesterday
I was let to drive John's car yesterday : )
tiesiog, isvada: make, let bendratys pasyve eina su TO : ) tokios tolkeles.
gincykis iki nukritimo

Logika pasinaudojus, tai jeigu būtų made me to do smth tada privertė, o nebus, kad privertė būti susijaudinusiam. O jeigu made me thrilled, tai čia rezultatas, kas padarė kuo/kokiu... Nesuvokiu, kame įžiūrit, kad turi būt thrill?

Žinutė parašyta: 2010-06-15 10:09:21 | Nuoroda
vitae rašė:

Mano pageidaujamam universitete ir specialybėj tik 10 stojančiųjų. Kaip super, net nuotaiką pakėlė :D

O kur šitą galima pamatyt? Lamabpo kažkur ane?

Žinutė parašyta: 2010-06-15 10:16:08 | Nuoroda
Bū rašė:
vitae rašė:

Mano pageidaujamam universitete ir specialybėj tik 10 stojančiųjų. Kaip super, net nuotaiką pakėlė :D

O kur šitą galima pamatyt? Lamabpo kažkur ane?

Jau radau, bet geriau būčiau nemačius.

Žinutė parašyta: 2010-06-16 20:07:31 | Nuoroda

Čia dar reikia stengtis kažkuo užpildyt tą laukimo laikotarpį? Vasara gi, žmonės, atsipalaiduokit. Nusipelnėt gi. Ar sėdėsit ir lauksit, ar linksmai leisit vasarą, vistiek ateis tie reultatai. Aš apie juos negalvoju, o vasaroju.

Žinutė parašyta: 2010-07-06 15:29:12 | Nuoroda

Kaip mane guodžia draugai, kad galėjo vieną procentą pridėt, bent skaičius gražus būtų..

Ai negalvojau, kad taip toj loterijoj nepasiseks... Svarsčiau apie apeliaciją, bet bijau.

Žinutė parašyta: 2010-07-08 09:49:50 | Nuoroda

Woooooho. Dar istorijos mokytoja zyzdavo, kad neišlaikysiu ir gėdos pridarysiu... In her face!

Žinutė parašyta: 2010-07-08 14:35:15 | Nuoroda
živilė rašė:

Buvau jau rimtai atsisveikinus su VU, bet ziuriu, kad vel reikia pasisveikint :D Tai va, ka tik uzpildziau prasyma (dabar jau taip rimtai), tai vienintele filosofija ir teirasiau:)

Šaunuolė. Aš irgi tik ją kol kas esu įrašius, bet vis dvejoju.. Noriu, bet bijau dėl perspektyvų stokos. Reikia padrąsinimo, nes aplink pasakius, kur noriu studijuot, girdžiu tik nuostabą ir matau kreivą žvilgnį..